reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

heh, duzo wiekszy bol mam jak mnie boli glowa a ostatnio boli czesto, natomiast stres jest nieodlaczna czescia zycia wiec ciezko go uniknac tak czy siak a uzywajac wosku napewno go nie poteguje, poza tym jesli komus wlosy po goleniu odrastaja kilka dni to moze sie trzymac tej teorii bo ja musialabym sie golic codziennie ew co drugi dzien i co by bylo gdybym sie zaciela nie raz lub mialabym tak czestym goleniem totalnie podrazniona skore??

No fakt. Ja mam tak na okolo 7 dni spokoj po goleniu nog. Ale nie da sie zaciac maszynka elektryczna :p no i nie podraznia :-p A na taka totalnie wrazliwa skore w niektorych okolicach stosowalam kiedys tez Veet krem do wrazliwej skory - niezle sobie radzil.
Mysle ze eksperymenty najlepiej przeprowadzac po ciazy, a nie w trakcie jej trwania ;-)

reklama
Wiolcia ooooooooo!! jak to robisz??
mi kremy heh no delikatnie mowiac nie spelniaja swojej roli nawet w polowie, a z maszynka elektryczna fakt ale mi niestety nie dogalaly do konca a jestem owlosiona brunetka wiec kiepsko to wygladalo, no i codzien musialabym golic a to sie rownalo z krostkami :/

mam kolezanki ktore tak "czesto" sie gola ze nie pamietaja kiedy robily to po raz ostatni i przypominaja sobie jak zobacza 3 wloski na kolanku, nie wspominajac o tym ze na rekach np nic im nie rosnie :0 zazdroszczeeeeee

to ja tak mam, do tego jaśniutkie mini włoski :)
też się golę maszynką, raz na 2,3 tyg, a i tak nic nie widać.

Salomii a w ciązy Ci się to nie zmieniło,? bo czasem można coś takiego zaobserwować bo pod wpływem hormonów - progesteronu owłosienie jest mniejsze.

ja to mam wiecej coraz na nogach i szybciej rosna mi w ciazy jak zauwazylam :/ a co do golenia to wole depilator bo prxynajmniej chwile poboli ale sie ma spokoj na 2-3 tygodnie i to jest piekne :) mi na rekach tez wlosy rosna ale tak jak niektore moje koleanki z liceum jeszcze pamietam sobie golily to ja nigdy tego nie zrobie bo pozniej bede taka kosmata :p

ja to też brunetka, i jakaś nader włochata zawsze byłam, aż mi się coś robi na samą myśl o moim owłosieniu.Siostrę mam blondynkę i ona z kolei nawet nóg nie goli bo prawie nie ma tam włosków, ach szczęściary z małym owłosieniem:)

reklama
Ja też jestem brunetka, mam bardzo ciemne wlosy za to brwi mam strasznie jasne i rzadkie, ostatnio nawet zaczęłam golić, zeby mi zgęstaniały i było coś widać, rzesy to samo a na rękach mam jasniutenkie wloski, ze wcale ich nie widac, na udach nie mam wcale a na lydkach no to gole tak z raz na 2 tygodnie a i tak nie widac nic :) Nie mam tez wąsa na szczescie :p

Do góry