reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
przeprowadziłam wczoraj depilację woskiem.....spoko nawet, dziś bardziej mnie boli niż wczoraj "w trakcie" hehe, tylko na to moje małpie owłosienie zbrakło mi plastrów na uda... dokończę dziś wieczorem:D

Pisałam już na wątku z brzuszkami, żę mam rozstępy na pośladkach, łydkach, udach i piersiach, są jasne, ale widoczne :/ W ciąży postanowilam ze bede sie masowac i nakladac oliwke, na brzuszek kupilam sobie oliwkę z Eucerinu, a na resztę ciała troche mi jej szkoda bo tania nie jest, wiec chyba bede stosowac oliwke bambino. Choc jeszcze nie wiem, ,moze Eucerin zastosuje gdzie indzuej tez, bo tam są same naturalne skladniki i moze o tyle są lepsze (oczywiscie po odpowiednim masazu )

Aaaaa dupa dupa dupa :wściekła/y: Mam już pełno nowych rozstępów na piersiach :no: No rzesz... załamię się zaraz :wściekła/y: czy można stosować w ciąży mustele na rozstępy?? Czy tylko wszystko z serii "ciąża"?? A i nie wspomnę o wielkim cellulitisie na udach - co na to?? zostawić do porodu czy walczyć z tym?? HELP :sad::sad:

ja na cellulit uzywam goodbay cellulite a wlasnie... raczej sporadycznie. Ja mam cellulit II stopnia ale już raz sie go pozbylam dzieki wlasnie ivei, smarowalam sie 2 razy dziennie plus kazdego wieczoru masaż banka prozniowa plus 2 razy w tygodniu peeling z kawy. Zajelo mi to troche ponad 2 miesiace jednak milo było potem wskoczyc w krotkie spodenki. wystarczylo jednak, zebym nie smarowala sie regularnie i za 2-3 miesiace wszystko wrocilo. Teraz nie chce takich radykalych metod stosowac, moze zaczne przed wakacjami przyszlego roku ale czy starczy mi samozaparcia- nie wiem...

U mnie zrobił się mega celullit w ciąży, po porodzie niestety nie zszedł. Mi pomogła dieta proteinowa dr Dukana- bardzo ładne efekty już po niecałych 2 tyg :) I na nią liczę również po porodzie ;) O ile oczywiście Bąbelek mi pozwoli - a właściwie jego brzuszek lub skóra ;)

Nie chcę zaśmiecać wątku głównego dlatego pisze tutaj. Co myślicie o noszeniu biustonoszy sportowych w ciąży?? Czy zamiast kupowania specjalnych na czas ciąży takie sportowe mogłyby się sprawdzić?? mam ogrooomny problem z kupnem stanika ze względu na duży rozmiar a obecnie nie stać mnie na zakup biustonosza za 100 zl.
Podaje link do przykładowych biustonoszy:
BIUSTONOSZ-TOP SPORT SIERRA L +GRATIS! (1054023851) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BIUSTONOSZ-TOP SPORT SALLY L +GRATIS! (1054023810) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Zastanawiam się czy dobrze trzyma ale sportowe i wyprodukowane w większych rozmiarach raczej powinny...

reklama
Do góry