reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zadbane ciężarówki - makijaże, moda i inne przyjemności :)

ja się wolę nie pięknić bo i tak będę wyglądać jak wiedźma po porodzie hehe.. z reszta nie wiem czy ja mam jakieś śmieszne brwi i rzęsy ale mi bardzo słabo trzyma henna na nich. już próbowałam nawet czarną ale sie trzymałą tydzień i do poprawki. jakiś kosmita ze mnie :)

reklama
Ja też w najbliższym czasie wybieram się na hennę i poprawić lakier na paznokciach u stóp, bo stary się już zrobił :-p A jutro popołudniu robię sobie pasemka :rofl2: Coś mnie ciągnie, żeby z głową zrobić, bo niedawnego ścięcia do udanych nie zaliczam :sorry2:

no ja to chyba tylko wydłubam do porządku brwi bo mi to sporo czasu zajmuje bo mam podwójne i muszę sie temu trochę oddać więc to raczej z mojej strony będzie jedyny zabieg kosmetyczny przed porodem.

Ma fryzjerkę za rogiem i chyba jutro się wybiorę z m.bo już szału dostaje -a laski co strzygą po domach to do grzywki raczej podjechać nie chcą...nie wiem co bym mogła jeszcze zrobić:rofl2:Ostatnio pozbyłam się wszystkich prawie syntetyków i teraz już mma w 90%moje dredki naturalne-długość do ramion ale wygodniej o wiele...

zna ktoś kosmetyczkę z okolic Bielska Białej lub Oświęcimia która przychodzi na wizyty domowe...? :-D boże pilnie potrzebuję jakiejś maseczki + masażyk relaksacyjny na twarz! i fryzjer mnie ściga... dziś lub jutro kupuję ciemną farbę i zmuszę małża by mi ją nałożył.. w razie W będę chodzić w chustce na głowie tak długo aż Hania wypuści moje cycki z domu..... czuję sie zaniedbana... to ze gruba to już H*J z tym.. przyzwyczaiłam się przez 9 miesięcy.. ale nie mogę patrzeć na moją twarz i włosy...

sp. włosy mi wypadają (pierwszy raz w życiu z cebulkami... tak to się tylko kruszyły), zawsze miałam takie mocne że byłam pewna że uniknę wypadania po ciąży a jednak.... za to paznokcie... nie wiem czy znajdę nożyczki które to obetną :-D chyba jakaś piła spalinowa będzie potrzebna... och i jakiegoś maniciura bym chętnie zrobiła... a najlepsze jest to ze nie chce mi sie :-D ale ja marudzę dżejzus
:eek:

ELI wlosy po ciazy na bank wypadaja kazdej. dlatego ze podczas ciazy nie wystepuje ostatnia faza zycia wlosa-wypadanie. wydaja sie gestsze z tego powodu wlasnie. a po ciazy nie dosc, ze wypadaja te zalegle to jeszcze te nowe;) niestety. i tego tz sie boje. a moze mozna lykac jakies preparaty przyspieszajace wzrost wlosow? drozdzowe sa b.skuteczne,ale karmiac cycem nie wolno drozdzy dziecku zapodac;) a szkoda hhiihi

reklama
Do góry