reklama
kizi
Fanka BB :)
dziewczyny a zaczełyście juz coś ćwiczyc???
jak dbacie o brzuch???
Ja narazie nie ćwicze ale mam zamiar poskakać troche na steperze,nie wiem tylko jakie ćwiczenia na brzuszek bo nienawidze robic brzuszków
Brzuch, uda i biodra smaruję kremem z ZIAJI po porodzie i zakładam pas poporodowy i pas neoprenowy zobaczymy czy cos zadziała;-)
jak dbacie o brzuch???
Ja narazie nie ćwicze ale mam zamiar poskakać troche na steperze,nie wiem tylko jakie ćwiczenia na brzuszek bo nienawidze robic brzuszków
Brzuch, uda i biodra smaruję kremem z ZIAJI po porodzie i zakładam pas poporodowy i pas neoprenowy zobaczymy czy cos zadziała;-)
eli88
Fanka BB :)
ja nosze pas poporodowy głownie jak wychodzę do ludzi bo mnie tak obciska że faktycznie widac żejuż urodziłam.. w innym wypadku mozna sie zastanawiac czy nie mam trojaczków... a z miesięcznym dzieckiem na rękach to już wogóle śmiesznie się wygląda z taką zaawansowaną "ciążą" :-/ w przyszłym tyg idę do gina jak powie ze wsio ok to kupujemy wioślarza a na święta orbitreka...
rozne rzeczy wypisuja i czlowiek nie wie w koncu czy tak czy siak;-)dziewczyny podobno przy tych pasach poporodowych miesnie sie "rozleniwiaja" i nie pracuja. czytalam ostatnio, ze nie sa takie dobre dla brzucha
Ja mam krem z firmy Pharmaceris. Można uzywac przy karmieniu piersią, ale do karmienia nalezy go zmyć, ale ja po prostu nie smarowałabym brodawek i chyba nie będzie źle.
Pharmaceris BUSTFIRM™ Ujędrniający Krem do Pielęgnacji Biustu w okresie ciąży i karmienia
Co prawda do biustu używam żadko, niedawno go tez dostałam, ale za to tej samej serii krem do brzucha ujędrniający jest rewelacyjny.
Pharmaceris BUSTFIRM™ Ujędrniający Krem do Pielęgnacji Biustu w okresie ciąży i karmienia
Co prawda do biustu używam żadko, niedawno go tez dostałam, ale za to tej samej serii krem do brzucha ujędrniający jest rewelacyjny.
reklama
Podziel się: