reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zadbane ciężarówki - makijaże, moda i inne przyjemności :)

Princi mi tez sie solarka juz marzy szczególnie ze jestem aż błękitna taka blada a pogoda fatalna więc solarium jak znalazł dla duszy i ciała:tak: no i chyba sie wybiore:cool:

reklama
O właśnie...ja tez chętnie powygrzewałabym się tak chociaz kilka minut.
Ale tez się troche cykam...
ale ale juz niedługo wyjazd do Polski i zaraz poswietach spadam na konkretny masaż...tez za mna chodzi od jakiegos czasu...

Ja jak karmilam cycem to dluuuugo nie chodzilam na solarke:-pnie wiem chyba sie balam ze mi sie mleko zwarzy:laugh2::laugh2::laugh2:
tez lubie od czasu do czasu dupke sobie podgrzac:tak:;-):-):laugh2:

Kochane te z rostępami, jak idzie Wam walka z tymi paskudnymi "kocimi pazurkami"?
Ja zakupiłam zaraz po porodzie krem Pharmacerisa Tocoredukt oraz dostałam ujędrniający brzuch i pośladki, obecnie zakupiłam nowość z Ziaji- reduktor rozstępów, taki czarny i zaczęłam porządną walkę z oszpeconym brzuchem.
Wcześniejsze rozstępy kończyły mi się tam gdzie figi, w tej ciąży są jednak az nad pępek, wiec gdziekolwiek jak np karmię i podniosę bluzkę, to brzuch zmasakrowany:(
A zmogłam sie tylko dzięki programowi Ewy Drzyzgi, jak miała odcinek o rozstępach, wypowiadała sie dermatolog, że jak są czerwone to trzeba działać, bo jeszcze sie coś da i proponowała mikrodermabrazję, posprawdzałam po salonach, ale drogo takie zabiegi, więc zakupiłam sobie do domku Korund do mikrodermabrazji na allegro(to taki pyłek kryształki, działają jak głęboki peeling, ale jakby polerujacy) i kochane jestem w szoku!!!! skóra gładka, jakby jaśniejsza, widać że sporo "wypolerowałam",a i tanio!!! jeden zabieg a uważam efekt super! do tego stosuję 2 razy dziennie kremiki i widać że sa już duuużo jasniejsze i płytsze! wiec polecam!!

reklama
Do góry