reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zadbane ciężarówki - makijaże, moda i inne przyjemności :)

reklama
I ja również się dołaczam do mamuś golonych przez M.:-D. No cóż..tak nam przyszło...ja swojego na szantaż nieraz biorę- i mówię, czy mu nie byłoby wstyd gdyby tak nagle coś się zaczęło a ja nie dogolona...hihihi;-). O pazurki też dba- ale muszę powiedzieć, że robi to nawet z chęcią:-D

dziewczyny a farbujecie wlosy? mi mowilo kilka osob zeby w ciazy nie farbowac-rzecz jasna nie sluchalam i zmienialam kolor juz dwa razy w ciagu tych kilku miesiecy... teraz jeszcze przed porodem tez chce sobie odswiezyc bo ostatnio wpadlam na pomysl by je troszke rozjasnic o ton i nalozylam na wlosy braz, ktory pokryl mi tylko te kosmyki ktore mam naturalnie jasniejsze...i jak ktos popatrzy to czasami wyglada jakbym miala takie "piekne" odrosty...

Vanilla ja farbuje cały czas i nic zlego sie nie dzieje. Poza tym farba łapie tak samo więc generalnie nic się złego nie dzieje. Tez przyciemniłam ostatnio włosy bo będę się czuła bardziej komfortowo jak odrost bedzie mało widoczny. I oczywiscie już zaplanowałam kolejna wizytę we wrzesniu zeby jeszcze przed porodem sie odswiezyć...bo potem moze byc ciężko.

no mi nigdy sie farba super wlosow nie trzymala, wiec teraz tez dwa tygodnie i juz nie ma zbyt wielkiego efektu... ale uzywam zawsze garniera, bo mi nie niszczy wlosow i nie mam po niej uczulenia... A smierdziec to mi kazda smierdzi :-D

No bo generalnie farby srednio atrakcyjnie pachną :baffled::baffled:
Ale jak to moja babcia zawsze powtarzala "chcesz byc piękna?? Musisz troche pocierpieć" he he cos w tym jest...:-D:-D

Ja planuję nawiedzić fryzjera pod koniec sierpnia- żeby zdążyć przed porodem. Później nie wiem jak z czasem a cycusiów w domu nie zostawię...więc będzie problem;-)

ja farbuję ciągle i nic się nie dzieje złego ale ja użyam farby z Joanny w takim rózowym pudełku. mają jakiś tam ekstrakt z róży chyba i tak mi nie śmierdzą jak reszta farb, a poza tym delikatniejsze są od pallette. mały kopie na podtwierdzenie ;-) do fryzjera to sie nie ywbieram póki co bo chcę zapuscić włosy, żeby potem obciąć na taki model, który wybrałam :-)

reklama
Do góry