reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zadbane ciężarówki - makijaże, moda i inne przyjemności :)

vanilla ja nogi do kolan ogole jakos wiadomo że nie dokładnie bo zawsze jakis krzaczek zostanie ale powyżej i okolice intymne.. to se ne da:no: juz o paznokciach nie wspominam

reklama
no wlasnie...mi ciezko jest nawet do kolan ogolic...niestety nie mam w domu wanny tylko kabine prysznicowa i jest cholernie niewygodnie....

w ogole...czuje sie blado... bo opalac sie nie lubie , zreszta z brzusiem raczej to nie jest wskazane bo maluszek i tak ma upal tam w srodku,...a samoopalacze jakos do mnie teraz nie przemawiaja...

:no:

www.żal.pl

:-) wiedzę że ten sam problem dotyczy nas wszystkie ech... ja wymyśliłam opcje "lustro"- jeśli chodzi o miejsca intymne ;-)zajmuje to więcej czasu ale jakoś daje radę. Co do samoopalaczy to mam to szczęście że dość ciemną karnację mam ale i tak używam ale balsamu brązującego - plus to to że nie ma smug, brak tego fatalnego zapachu, a i delikatniej to wygląda oraz nawilżanie.

olgha chciałabym się nie martwic ale sie nieda:dry: moze i cycuchy jakies zostaną przynajmniej przy karmieniu bo miałam A teraz mam C czyli nie za wielkie;-)
A bioder to ja nigdy nie miałam i teraz tez nie mam :confused: zawsze nosiłam spodnie nr 25 i to były za duze a teraz kupiłam sobie spodenki XS i to tez nie sa obcisłe ...
A co do depilacji to nogi jako tako daje rade:tak: ale gorzej ze strefą intymną:dry: bo robie to na czuja a później poprawiam przed lustrem.. koszmar jakis:happy2:
A paznokietki u stóp daje rade jeszcze nawet pomalowac ale już musze w tyg zmyc kolor bo do porodu nie mozna miec ich pomalowanych:confused:

ja też golę na wyczucie ale i tam mi to nie bardzo wychodzi zawsze jakieś kłaczki mi zostaną :dry: ale za to po porodzie dokładnie ogolę choćby nogi bo intymne miejsca to nie wiem w jakim stanie będą jeśli będą szyte to cóż.. ja paznokci u stópek nie malowałam jeszcze ale chciałabym wiec po porodzie sobie nakupię lakierów w ulubionych kolorkach i będę smarować :)

no to ja ostatnio przełamalam wstyd :zawstydzona/y: i pozwoliłam się mężowi ogolić :szok:
ale mialam ubaw ..... na początku podszedł z chęcią pomocy i ze strachem .... potem nie moglam go odgonić bo tylko by coś poprawiał i świetnie się przy tym bawił :cool2: a potem stwierdził że jak sobie przygotował teren do zabawy to skorzysta :-):-):-) i już chodzi i pyta czy nie zarosłam :baffled:

a o wagę się nie martwię bo ja szybko lecę z wagi, po ostatnim porodzie jak wyszłam ze szpitala miałam 40 kg z tym, że jakaś szersza się zostałam tzn biodra bardziej zarysowane i na klacie więcej nawet jak skończyłam karmić.

mój małż to powiedział że nawet jakby był to mnie by tam nie ogolił bo by sie bał, że mnie zatnie. także radź se sama babo:dry: ale może i dobrze bo on zawsze ma gębę pocieta jak się goli wiec nie wiem jakbym ja wyglądała

Nie wiem jakie narzędzie golarskie używacie ale ja odkąd mam "lustrzycę" całkowicie z maszynki czy nożyka zrezygnowałam- rewelacyjny jest depilator ale z nasatką golącą. Nie da sie tym zaciąć :-) aa i krem do depilacji też się sprawdza. Odradzam paski z woskiem - maaasakrycznie boli :baffled:

reklama
He he dziewczyny nasmiałam sie z tych historii o strzyżeniach i goleniach :)
Gdyby tak ktos z boku na to patrzył...cyrk po prostu. Ja czasami nawet sama z siebie się smieje chociaż nogi jeszcze daje rade ogolić. Okolice intymne tez z pomoca lusterka co mnie zawsze śmieszy najbardziej. O paznokciach nie mówie nic...moj ukochany przejął temat i teraz on piluje, maluje i dba. Ale to przemile uczucie :)

Do góry