enka75
mamuśka :)
Ja już się nie mogę doczekać jak wrócę do mojej figurki sprzed ciąży, mam nadzieje ze nie zajmie mi to dużo czasu, ale daje sobie czas do wiosny;-)
A na razie mam zaplanowane zapisać się na aerobic, chodzić na basen raz w tygodniu, codziennie brzuszki w domu i rowerek stacjonarny (mam nadzieje ze maleństwo pozwoli mamusi poćwiczyć) odwiedzić solarium i mąż ma mi zafundować wizytę w SPA. Juz nie mogę się doczekać:-) i oczywiście długie spacery z dzidzia, tylko żeby pogoda dopisała jak najdłużej
No tak Renifer'ku- ponoć stres, niewyspanie, pernamentne zmęczenie to powoduje utratę wagi u mamusiek, bo dziecko i tak wyssie wszystko co najcenniejsze a nam pozostają "odpadki". Ale to też nie jest metoda niestety
Kasiunia- z tym solarium to może lepiej darować sobie, nie dość że na maska skórę wysusza, do tego jest niezdrowe no i jeśli chcesz karmić to też nie jest najlepszy pomysł ale co do SPA aaa to inna sprawa, najlepiej na taki wyjazd tygodniowy heheh , wiem że są miejsca gdzie oferują spa dla młodych matek, gdzie i dzieciaczkiem się zaopiekują.
Ostatnia edycja: