reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zadbane ciężarówki - makijaże, moda i inne przyjemności :)

rozstepów w tej ciazy nie posiadam jeszcze; w tamtej miałam na piersiach i na udach - niczym nie smarowałam bo mi sie nie chciało... teraz smaruje tylko piersi, by mi nie opadły - choc i tak pewnie opadną ;-)

ja bym ten wątek podpieła pod dolegliwosci ciązowe...

reklama
u mnie po poprzedniej ciaży brzuch do pępka zsiekany i piersi tez, stosowałam wszelakie cuda kremiki maściki....... teraz smarowanko kończyło się skurczykami, wiec robiłam ro rzadziej i ok tyg temu niespodzianka krechy poszły wyżej w góre-te nowe oczywiście, załamka:(

piersi...od spodu sa strasznie pociete... ale w miejscach widocznych np ze stanika czy dekoldu sa ladne i wszystko z nimi ok...Na brzuszku nic nie mam, na biodrach tylko te co powstaly kilka lat temu -malenkie... Gorzej jest z cellulitem na udach... :( ciekawa jestem czy po ciazy uda mi sie go troche zniwelowac...:confused::baffled:

a mnie na piersiach wyszły dosyć szybko :-( a wcale tak znowu nie urosła moja mleczarnia ..... na brzuchu nie miałam nic a nic dopiero przedwczoraj zauważyłam dwa paski :szok: na biodrach mnie trochę rozerwało za to ..... to są miejsca które smarowałam ..... za to o udach całkowicie zapomniałam żeby je smarować i tam to mam takie granatowe rozstępy :angry: że załamka .... no chyba że to z moimi starymi coś się podziało .... no cóż po porodzie wracam na treningi :-) już się nie mogę doczekać :tak:

vanilla_sky no ja tez mam cellulit, rozstepow nie mam, ale no wiesz.. z cellulitem lepiej sie walczy.. z rozstepami, raczej male szanse..damy rade! ;-)

Są jakieś zabiegi redukujące rozstępy, bo o całkowitym usunięciu to faktycznie można tylko pomarzyć. Póki co mój brzuszek wygląda, jakby niedźwiedź mnie podrapał... Z cellulitem na pewno sobie poradzicie :tak:

a ja mam full wypas hehe. rozstepy i cellulit ale tylko na biodrach, udach i dupce. brzuch i cycunie zostały oszczędzone choć bałam się, że też one padną ofiarą bo druga ciąża a przybrałam znacznie więcej niż poprzednio na wadze.

reklama
Więc jak marudzimy to ja dorzucam swoje 5 groszy...w sumie jest nieźle ale mam niewielkie rozstępy na cyckach (ale one w sumie najbardziej urosły z 75C na 85 DD he he he) i troszkę na biodrach, chociaz juz cos się zaczynalo dziac przed ciążą. Brzuszek cały czas gładziutki...ufff ale smaruje te wszystkie zagrozone miejsca od początku ciąży. jakos tak mi to juz weszło w nawyk... :)

Do góry