reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbana i piękna mama

Dziękuję Barmanko za komplement, teraz gdy podjadam nabiał muszę się pilnować żeby znowu nie przytyć, choć do wagi z przed pierwszej ciąży brakuje mi 15 kg!
A przed ciążą z Gabrysią wyglądałam tak....

Załączniki

• IMG_1308.jpg
    IMG_1308.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Napisał aga_k_m
Słuchajcie - zrobię więc tak: wieczorkiem spiszę z książeczki (1 tydzień), wszystko co się da. I porozsyłam na maile (mam maila do barmanki i moniqsan - także brakuje mi do Ciebie Nino - wyślij mi na priva). W miare czasu będę uzupełniała Wasze skrzynki o pozostałe tygodnie diety. Nie chcę wstawiać diety na forum, gdyż kiążeczki są autorskie (rodzina Król je rozpisała) i są dostępne jedynie w salonach Rolletica (Body Rolexach, itp.). Oczywiście są płatne, więc wole nie mieć jakiś problemów z prawami autorskimi.

barmanko - 1 tydzien jest najgorszy i ... najwięcej się chudnie - bo organizm się oczyszcza. Ale tak naprawdę nie wygląda to tak strasznie. Tymbardziej, że możesz jeść w dozwolonych ilościach i w nieokreślonych porach dnia.

Ja niestety skusiłam się wczoraj na ciasto weselne (znajoma nas odwiedziła), ale mimo wszystko nadal ciągnę podstawy diety - najważniejsze ze nie tkłam chleba, bułeczek, itp.. No i trzymam sie z dala od sera żołtego - a do kanapek z serkiem mam największą słabość.

Ja tez chce!!!!!!!!!!!!! proszę też mnie oswiecic i krok po kroku wytłumaczyc, zastosuję, schudnąć chce, zostało mi w najlepszym razie 10kg. RATUNKU, wysyłam na priv mojego maila.

JA TEZ ,JA TEŻ!!!! WYSYŁM NA PRIV MOJEGO MAILA.

a ja tak latam dziś po starych wątkach :sorry::sorry:
pytanko do mam co przestały już karmić piersią - czy używacie czegoś do poprawienia jędrności skóry?
teraz pewnie każda ma większe doświadczenie więc na pewno poleci coś dobrego i sprawdzonego :tak:

boszzzze ale mnie dziś naszło na odświeżanie tematów :sorry:
hiiiiii

a pamiętacie dziewczyny jak jeszcze z brzuszkami chodziłyśmy to nie mogłyśmy się doczekać kiedy do solarium zaczniemy z powrotem chodzić :rofl2::rofl2::rofl2:

no to przyznać się - która chodzi do solarium? :-):-)
tak serio to przydało by mi się od października zacząć chodzić chodzić tak raz w tyg, by w grudniu móc się jakoś rodzinie pokazać :-D:-D

oj Barmanka, naprawdę szalejesz!! :-)
A ja "biegam" za Tobą. hi hi hi :-D:-D:-D

A co biustu i jędrności to ja nie mam niestety nic do powiedzenia, bo mi tak mało tego biustu zostało że nie mam żadnych problemów z jędrnością. :sorry: natomiast na 30 ur strzele sobie chyba "boob job". :dry::dry:

Ostatnia edycja:
Jesu BARMANKA przywołuję Cię do porządku!. Zaraz wszytskie wątki odświeżysz! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na solarium raz w tygodniu, co tydzień?? czy raz w miesiącu?

raz w miesiącu phii :cool: raz w tygodniu kochana :tak:
zresztą ja mam taką skórę że pierwsze co to na czerwono się jaram :-:)-( więc muszę stopniowo... kurde na serio muszę o tym pomyśleć... nie dam satysfakcji takiej jednej ciotce :-p bo ona se myśli że ja taka zarobiona jestem :crazy:
bo jak jej córcia dzidzie urodziła (w UK) to ta biedna, znaczy się jej córcia czyli moja kuzynka, nie wiedziała jak się nazywa... owszem czasu mam mniej niż przed porodem ale kocmołucha z siebie robić też nie będę :-p:-p

reklama
dobrze dobrze ! pokarz ciotce kto tu rządzi!! Przyjedziesz opieczona jak kurczak to zobaczy że ty czasu to masz aż za dużo. :-p:cool2: joke :-D

Do góry