reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbana i piękna mama

[... nie dam satysfakcji takiej jednej ciotce [/COLOR][/FONT]

hehe, dobra jesteś :-D:-D:-D

Jeśli o mnie chodzi to ja na solarium byłam chyba ze 2 lata temu. Tak się składa że najlepszy przyjaciel męża ma solariowy biznes i jestem jakby w temacie. Od kiedy udowodniono jak bardzo jest to niezdrowy "sport" jakoś średnio mi się widzi uczestniczenie w nim. Poza tym mam dość ciemną karnację, mimo że jestem blondynką z niebieskimi oczami i moja skóra aż tak bardzo tego nie wymaga.
Jednakże myślę że w związku z tym, że z powodu wychowywania dziecka te wakacje były nieco okrojone, skorzystam parę razy ze sztucznego słońca (dla samego poprawienia humorku). 5 tazy po 10 minut co 10 dni wystarszy :tak:

reklama
Barmanko-Juz od czterech miesiecy ujędrniam"to i owo" kosmetyki na razie testuję( biorę małe próbki) jak jestem na wyjeździe to robię sobie profesjonalny zabieg na biust a w domowych pieleszach masaż sizalową myjką(delikatny!) i naprzemienne prysznice.Na razie działa a jak znajdę kosmetyk idealny to pewnie zaopatrzę sie w niego i włączę do rytuału;-).

o,widze ze temat solki wyplynal:-)ja kochaaaaalam solarium i nadal kocham,ale jakos jak pomysle jak pozniej moja skora bedzie wygladala to odechciewa mi sie chodzic:zawstydzona/y:oststnio ogladalam program o babeczce ktora cale zycie sie opalala na solce i pokazywali Jej skore pod ultrafioletem to calutka poniszczona miala i robili komputerowy pokz jakby wygladala skora gdyby nie chodzila na solarium i nie moglam sie nadziwic!ale pozniej pomyslalam ze tyle w zyciu sobie czlowiek odmawia ze kurde cos szkodliwego mozna sobie zafundowac,hehehehe:-Dnie pije,nie pale nie jem nawet smazonego i czerwonego miesa wiec chyba chociaz z solka moge zaszalec:-p
ale narazie postanowilam ze jak bede miala 60kg(czyli jeszcze 4.5kg do zrzucenia)to pojde i bede regularnie chodzila (taka nagroda dla mnie)bo mam suuuper humor po takiej sesyjce i czuje sie ladniejsza od razu:tak:

Myślę że kilka-kilkanaście razy w roku po 10 minut solarium aż tak bardzo skorze nie zaszkodzi. Jednak nagminne solarowanie się po kilka razy w tygodniu może być tragiczne w skutkach.
Jeśli chodzi o paznokcie to u mnie jest na przemian. Raz mam w miarę długie, jak mi się znudzą to ścinam. Najczęściej ciacham kiedy wkurza mnie sudokrem pod paznokciem środkowego palca :-D

no jeśli o mnie chodzi to na początku chodzę po pare minut tak 2x w tyg, potem tylko dla podtrzymania opalenizny raz w tyg.

co do paznokietków to od 1.5 roku ich nie mam :eek: założe sobie w grudniu na chrzciny Marcelitka :-)

Co do paznokci to ja mam takie. Naturalne. (i wierzcie mi ale stan na zdjęciu to dla mniejest stan - niezadbane:confused2:). Paznokcie to moja słabość:sorry:. Nie przeszkadzają mi w niczym. Ale to chyba kwestia lat przyzwyczajenia.
Teraz mam ten problem co moniqsan - sudokrem :dry:

Załączniki

• SNB11937.jpg
    SNB11937.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 122
Oh! Śliczne masz m&m's paznokcie :tak::tak::tak: I taką długą płytkę (zawsze o takiej marzyłam). I jakie zadbane. Ja mam problem z tymi skórkami z boku paznokcia, zawsze coś mi tam wystaje, a Ty masz jak odmalowane. Super :happy:

reklama
Do góry