reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana i piękna mama

[... nie dam satysfakcji takiej jednej ciotce [/COLOR][/FONT]

hehe, dobra jesteś :-D:-D:-D

Jeśli o mnie chodzi to ja na solarium byłam chyba ze 2 lata temu. Tak się składa że najlepszy przyjaciel męża ma solariowy biznes i jestem jakby w temacie. Od kiedy udowodniono jak bardzo jest to niezdrowy "sport" jakoś średnio mi się widzi uczestniczenie w nim. Poza tym mam dość ciemną karnację, mimo że jestem blondynką z niebieskimi oczami i moja skóra aż tak bardzo tego nie wymaga.
Jednakże myślę że w związku z tym, że z powodu wychowywania dziecka te wakacje były nieco okrojone, skorzystam parę razy ze sztucznego słońca (dla samego poprawienia humorku). 5 tazy po 10 minut co 10 dni wystarszy :tak:

reklama
Barmanko-Juz od czterech miesiecy ujędrniam"to i owo" kosmetyki na razie testuję( biorę małe próbki) jak jestem na wyjeździe to robię sobie profesjonalny zabieg na biust a w domowych pieleszach masaż sizalową myjką(delikatny!) i naprzemienne prysznice.Na razie działa a jak znajdę kosmetyk idealny to pewnie zaopatrzę sie w niego i włączę do rytuału;-).

o,widze ze temat solki wyplynal:-)ja kochaaaaalam solarium i nadal kocham,ale jakos jak pomysle jak pozniej moja skora bedzie wygladala to odechciewa mi sie chodzic:zawstydzona/y:oststnio ogladalam program o babeczce ktora cale zycie sie opalala na solce i pokazywali Jej skore pod ultrafioletem to calutka poniszczona miala i robili komputerowy pokz jakby wygladala skora gdyby nie chodzila na solarium i nie moglam sie nadziwic!ale pozniej pomyslalam ze tyle w zyciu sobie czlowiek odmawia ze kurde cos szkodliwego mozna sobie zafundowac,hehehehe:-Dnie pije,nie pale nie jem nawet smazonego i czerwonego miesa wiec chyba chociaz z solka moge zaszalec:-p
ale narazie postanowilam ze jak bede miala 60kg(czyli jeszcze 4.5kg do zrzucenia)to pojde i bede regularnie chodzila (taka nagroda dla mnie)bo mam suuuper humor po takiej sesyjce i czuje sie ladniejsza od razu:tak:

Myślę że kilka-kilkanaście razy w roku po 10 minut solarium aż tak bardzo skorze nie zaszkodzi. Jednak nagminne solarowanie się po kilka razy w tygodniu może być tragiczne w skutkach.
Jeśli chodzi o paznokcie to u mnie jest na przemian. Raz mam w miarę długie, jak mi się znudzą to ścinam. Najczęściej ciacham kiedy wkurza mnie sudokrem pod paznokciem środkowego palca :-D

no jeśli o mnie chodzi to na początku chodzę po pare minut tak 2x w tyg, potem tylko dla podtrzymania opalenizny raz w tyg.

co do paznokietków to od 1.5 roku ich nie mam :eek: założe sobie w grudniu na chrzciny Marcelitka :-)

Co do paznokci to ja mam takie. Naturalne. (i wierzcie mi ale stan na zdjęciu to dla mniejest stan - niezadbane:confused2:). Paznokcie to moja słabość:sorry:. Nie przeszkadzają mi w niczym. Ale to chyba kwestia lat przyzwyczajenia.
Teraz mam ten problem co moniqsan - sudokrem :dry:

Załączniki

• SNB11937.jpg
    SNB11937.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 125
Oh! Śliczne masz m&m's paznokcie :tak::tak::tak: I taką długą płytkę (zawsze o takiej marzyłam). I jakie zadbane. Ja mam problem z tymi skórkami z boku paznokcia, zawsze coś mi tam wystaje, a Ty masz jak odmalowane. Super :happy:

reklama
Do góry