tsarina
MamaPower!
elus77... wybacz, że pytam, ale to jest możliwe, żeby po samym porodzie mieć 11 kg mniej? słyszałam, o róznych takich, ale natchnełaś mnie optymizmem! Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula7 1,5 godziny to pewnie wytrzymasz. U mnie nie ma na to szans. Praca mojego męża to ciągłe wyjazdy przede wszystkim za granice. Więc muszę radzić sobie sama.moj M pracuje w nocy wiec tez sie troszke boje bo jak cos sie zacznie to bede sama z synkiem w domu... ale mowil ze jak juz cos bedzie sie dzialo to mam dzwonic i zaraz bedzie w domu... tylko on jedzie ponad 1.5 godziny obym tylko wytrzymala...
No to kochana dla pocieszenia powiem Ci że jest możliwe:-)elus77... wybacz, że pytam, ale to jest możliwe, żeby po samym porodzie mieć 11 kg mniej? słyszałam, o róznych takich, ale natchnełaś mnie optymizmem! Dzięki
A ja w ostatniej ciązy przytyłam 9 kilo tylko i po porodzie CC- ubyło około 5kg, myslę że jak mauśka rodzi naturalnie to jest wstanie zrzucic więcej - wkońcu to wielki wysiłekNo to kochana dla pocieszenia powiem Ci że jest możliwe:-)