Kochane ja przytylam juz ponad 10kg nie wiem od czego to zalezy, w sumie poszlo mi tylko w brzuch...tak wszyscy mowia ze nie wygladam na 13kg do przodu...moze tyle mi przyszlo w czasie ciazy bo mialam nie dowage przedchociaz nie sadze...moja mamcia przytyla po 20kg w kazdej ciazy i od razu zrzucila wiec ja pewnie do 18-20kg dociagne a chcialam stanac na 15kg moga byc tez woda ktora nam sie zbiera wszedzie w czasie ciazy ja np. w ramionach ani na twarzy ani na rekach nic nie przybralam ale caly czas puchna mi rece i nogipalce mam juz 2 wieksze ...jeszcze 2 miesiace i 27dni hehehe...i urodze
reklama
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Paula to faktycznie przybyło ale to przez za dobre jedzenie na urlopie pewnie mamusina kuchnia ci słuzyła - ja juz 56kg- 6kg na plusie !!!
patusia- z pewnoscia tak... tesciowa tez wciskala jedzenie i nie tylko ona wszyscy...slyszalam tylko jedz,jedz... wszedzie gdzie nie poszlam... wszyscy glaskali brzuszek i wciskali jedzenie... oj poszalalam z ta waga na calego... ale teraz juz sie oszczedzam... bo bede wygladala jak orka...
iwona100na
Majowa Mamusia
Ja też 9kg na plusie
Ale czuję się opuchnięta szczególnie nogi (uda)
nie mówiąc o stopach
Chociaz ostatnio to między jedna a drugą wizytą u gin. wysżło mi 0,5kg
To wszystko przez te swięta
Pocieszam sie faktem że taraz to ok 1kg (max1,5kg) powinno sie tyc miesięcznie że największy "rozkwit" mam juz chyba za sobą
W pierwszej ciąży przytyłam 17kg więc zyję nadzieję że w tej ciązy będzie mniej
nie mówiąc o stopach
Pocieszam sie faktem że taraz to ok 1kg (max1,5kg) powinno sie tyc miesięcznie że największy "rozkwit" mam juz chyba za sobą
reklama
Nina27
Majowe mamy'09
Wierz mi będzie mniej:-) u mnie też 9 na plusie ale lekarz mi powiedział że teraz już nie będzie tak tragicznie:-)Ja też 9kg na plusie
nie mówiąc o stopach
Podziel się: