reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunko- dokładnie tak jak mówi Zzagubiona- nie biegaj tak między lekarzami i nie wydawaj kasy na wizyty, skoro jeden wart drugiego, ale zrób koniecznie badania- rzeczywiście troszkę kosztują, ale będziesz spokojniejsza. Ja też zanim zmieniłam lekarza (ja z uwagi na przeprowadzkę- poprzedni mi się podobał) zrobiłam wszystkie hormony- koszt 300 zł, ale warto w takich sytuacjach nie liczyć grosza. Szlag mnie trafia poniekąd jak słucham, że są lekarze, którzy maja pacjentkę w nosie i ci prywatni, którzy kierują na platne badania choć płacę naprawdę spore składki, ale ...

Anna- ja bym zrobiła na Twoim miejscu test jutro z rana. ;) a objawów się nie doszukuj na siłę- nie zawsze są :)

reklama
Ilonka - no te racuszki mojej mamy wyglądają dokładnei tak jak te które wstawiłaś,a le wydaje mi sie że je robi jakos bez drożdży :-p

anna dzisiaj masz 26 dzien cyklu tak? a jakiej dlugosci masz cykle?

My wczoraj i przedwczoraj pilnowalismy dziecko jednej kolezanki a dzisiaj bedziemy innej dobrze ze dzisiaj tylko 3 godzinki, chyba zrobie sobie roczny kurs na early education i zaczne pobierac pieniazki:tak:

anna, coś mi tu pachnie fasolkowo...:-) mnie też wysypało, a @ nie przylazła.
Zrobię dziewczynki te badania dla świętego spokoju.

anna dzisiaj masz 26 dzien cyklu tak? a jakiej dlugosci masz cykle?

My wczoraj i przedwczoraj pilnowalismy dziecko jednej kolezanki a dzisiaj bedziemy innej dobrze ze dzisiaj tylko 3 godzinki, chyba zrobie sobie roczny kurs na early education i zaczne pobierac pieniazki:tak:
Po ciązy z Wi jeszcze nie mam regularnych miesiaczek.wachają mi sie od 28-32dni.
Nie jest mi łatwo wytrzymac do jutra.

zzagubiona-niemam zadnego polskiego program a co dopiero tv style hehehe :) jakbym miala polonie to bylby sukces hehhee

reklama
Do góry