reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolinko nooo moj G podobnie jak cos nabroi to próbuje kota ogonem odkrecic ,ale ja juz sie nie daje robie teraz tak samo jak on,dzwonił juz nawet 3 razy ale mi nawet nie sni sie odbierac ,jego wina jego i to on powinien przeprosic ,a jeszcze bedzie tak ze za chwile sie zfo****e na mnie i bedzie mi probował wmówic ze to moja wina albo ze ja sie obraziłam,acha zeby przypadkiem sie nie zdziwił :crazy:

reklama
malami ja też zawsze mówię,że nie odpuszczę, ale i tak w końcu odpuszczam, bo nie chcę mi się z nim kłócić. Zwłaszcza,że jeszcze wynajmujemy mieszkanie i jesteśmy w jednym pokoju, więc nawet nie mam jak wyjść i drzwiami trzasnąć :-( :-)

my popoludniu wybieramy sie na basen z mala juz tak dawno nie bylismy, chyba zaaplikuje sobie tampona bo bedzie wtopa jak malpiszon przyjdzie wczesniej...

scotland a czujesz sie @owo? moze nie przylezie bo wykresik ladny a testowanko juttro tak?
co do chlopa i klutni to moj szybciej miekknie zawsze znajdzie sposob by sie odezwac do mnie albo cos kombinuje, ja twardo milcze ale widze ze on nie moze dlugo w klutni zyc i zaraz przeprasza hihi :-) wiec u nas poki co (tfuuu tfuuu odpukac) nie ma cichych dni no ale wszystko przed nami hihi :-)

Bobo teraz nie mierzyla tylko pokazala zreszta nie musiala pokazywac bo sama zauwazylam az okruszek podskakiwal he he. Mysle ze za miesiac na wizycie . Nie pamietam jak to bylo z Szymonkiem bo nie moge znalesc kart ciazy malego ale na 100% wszystkie mialy tetno 140

Scotland a ty przy takiej tempce :-):-):-) czekasz na @ ????

małami- mój by sie obraził, że nie odbieram, że jestem zlośliwa, albo że mam nadąsany ton głosu. :)))
ale ja nie mam siły się z nim bawić w ciuciubabkę i mówię co mi sie nie podoba i do tematu nie wracam. Zresztą on uwielbia mieć rację i wręcz gorączki dostaje jak ktos próbuje mu udowodnić, że jej nie ma. ;) Dlatego nie komentuję mojego negatywnego nastawienia do padalca, bo po co? Mój mąż i tak będzie go bronił bo to jego brat- dopóki znów mu nie będzie nożem groził. ;) otrząśnie się na chwilkę i znów po jakimś czasie wrocą do udawanych poprawnych relacji. Ale ja nie o padalcu chciałam mowić ;)

ja pamietam ze na wizycie jeszcze przed poronieniem moja fasola miala 159 tetno :-) ehhh jak sobie przypmne to bicie serduszka bo dal nam posluchac to az.... ehhh no ale nie ma co trzeba dzialac kolena fasole nie ma opierniczania hihi :-)

I to jest właściwe podejście do sprawy, Bobo:-)

Karola i co, zaprosiłaś padalca? A na marginesie, że też Twój M Go broni widząc co się dzieje... :szok: Ja rozumiem,że brat, ale trzeba trochę obiektywizmu...

Karolinko no u mnie identycznie ,wiec ja wczoraj powiedziałam co myslałam,a do niego nie dotarło a dzis rano udawał ze nic sie nie stało,normalnie on nie wie o co mi chodzi!!!!!????ale doskonale wie o co !!!!czasami to powinien ktos stanąć i go tak z kilka razy potraktowac czyms po tej...........wrrrrrrrrrrrrrrr makówce ,rany faceci !!!

no własnie padalec przychodzi??:szok: i no własnie broni go???

scotiii hehehe Losiczka ma racje ty na @ czekasz???to sie nie doczekasz :rofl2: juupi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry