Karolinko nooo moj G podobnie jak cos nabroi to próbuje kota ogonem odkrecic ,ale ja juz sie nie daje robie teraz tak samo jak on,dzwonił juz nawet 3 razy ale mi nawet nie sni sie odbierac ,jego wina jego i to on powinien przeprosic ,a jeszcze bedzie tak ze za chwile sie zfo****e na mnie i bedzie mi probował wmówic ze to moja wina albo ze ja sie obraziłam,acha zeby przypadkiem sie nie zdziwił
reklama
malami ja też zawsze mówię,że nie odpuszczę, ale i tak w końcu odpuszczam, bo nie chcę mi się z nim kłócić. Zwłaszcza,że jeszcze wynajmujemy mieszkanie i jesteśmy w jednym pokoju, więc nawet nie mam jak wyjść i drzwiami trzasnąć :-( :-)
scotland18
Fanka BB :)
my popoludniu wybieramy sie na basen z mala juz tak dawno nie bylismy, chyba zaaplikuje sobie tampona bo bedzie wtopa jak malpiszon przyjdzie wczesniej...
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
scotland a czujesz sie @owo? moze nie przylezie bo wykresik ladny a testowanko juttro tak?
co do chlopa i klutni to moj szybciej miekknie zawsze znajdzie sposob by sie odezwac do mnie albo cos kombinuje, ja twardo milcze ale widze ze on nie moze dlugo w klutni zyc i zaraz przeprasza hihi :-) wiec u nas poki co (tfuuu tfuuu odpukac) nie ma cichych dni no ale wszystko przed nami hihi :-)
co do chlopa i klutni to moj szybciej miekknie zawsze znajdzie sposob by sie odezwac do mnie albo cos kombinuje, ja twardo milcze ale widze ze on nie moze dlugo w klutni zyc i zaraz przeprasza hihi :-) wiec u nas poki co (tfuuu tfuuu odpukac) nie ma cichych dni no ale wszystko przed nami hihi :-)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Bobo teraz nie mierzyla tylko pokazala zreszta nie musiala pokazywac bo sama zauwazylam az okruszek podskakiwal he he. Mysle ze za miesiac na wizycie . Nie pamietam jak to bylo z Szymonkiem bo nie moge znalesc kart ciazy malego ale na 100% wszystkie mialy tetno 140
Scotland a ty przy takiej tempce :-):-):-) czekasz na @ ????
Scotland a ty przy takiej tempce :-):-):-) czekasz na @ ????
K
karol_in-a
Gość
małami- mój by sie obraził, że nie odbieram, że jestem zlośliwa, albo że mam nadąsany ton głosu. ))
ale ja nie mam siły się z nim bawić w ciuciubabkę i mówię co mi sie nie podoba i do tematu nie wracam. Zresztą on uwielbia mieć rację i wręcz gorączki dostaje jak ktos próbuje mu udowodnić, że jej nie ma. Dlatego nie komentuję mojego negatywnego nastawienia do padalca, bo po co? Mój mąż i tak będzie go bronił bo to jego brat- dopóki znów mu nie będzie nożem groził. otrząśnie się na chwilkę i znów po jakimś czasie wrocą do udawanych poprawnych relacji. Ale ja nie o padalcu chciałam mowić
ale ja nie mam siły się z nim bawić w ciuciubabkę i mówię co mi sie nie podoba i do tematu nie wracam. Zresztą on uwielbia mieć rację i wręcz gorączki dostaje jak ktos próbuje mu udowodnić, że jej nie ma. Dlatego nie komentuję mojego negatywnego nastawienia do padalca, bo po co? Mój mąż i tak będzie go bronił bo to jego brat- dopóki znów mu nie będzie nożem groził. otrząśnie się na chwilkę i znów po jakimś czasie wrocą do udawanych poprawnych relacji. Ale ja nie o padalcu chciałam mowić
bobofrutek
ja pamietam ze na wizycie jeszcze przed poronieniem moja fasola miala 159 tetno :-) ehhh jak sobie przypmne to bicie serduszka bo dal nam posluchac to az.... ehhh no ale nie ma co trzeba dzialac kolena fasole nie ma opierniczania hihi :-)
Karolinko no u mnie identycznie ,wiec ja wczoraj powiedziałam co myslałam,a do niego nie dotarło a dzis rano udawał ze nic sie nie stało,normalnie on nie wie o co mi chodzi!!!!!????ale doskonale wie o co !!!!czasami to powinien ktos stanąć i go tak z kilka razy potraktowac czyms po tej...........wrrrrrrrrrrrrrrr makówce ,rany faceci !!!
no własnie padalec przychodzi?? i no własnie broni go???
scotiii hehehe Losiczka ma racje ty na @ czekasz???to sie nie doczekasz juupi
no własnie padalec przychodzi?? i no własnie broni go???
scotiii hehehe Losiczka ma racje ty na @ czekasz???to sie nie doczekasz juupi
Ostatnia edycja:
reklama
bobofrutek
scotland dziewczyny maja racje @ z tak ladna tempka nie doczekasz :-) kiedy masz termin @? jutro czy dzis?
Podziel się: