reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina, skąd ja to znam:-D nasi m są inni po prostu, ale trzeba ich tolerować...
Zagubiona, nie ma u mnie dobrego lekarza, więc nie mam na kogo zmieniać.
Plan jest taki, że na następnej wizycie powiem że chcę badania, najwyżej sama sobie zapłacę. Przełożę to usg połówkowe na wcześniej. Wszystkie pomiary będzie musiała mi zrobić i wszystko pooglądać. Na tym połówkowym widać ewentualne wady, z tego co czytałam. A jeśli zrobi mi to byle jak, to pójdę prywatnie na 3D.

Aha, Lori, u mnie jak chodzisz prywatnie i dostaniesz skierowanie na badania od lekarza to musisz sobie za nie zapłacić z własnej kieszeni:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
WItam sie z rana :) w sumie prawie południa. Wi nie moze zasnąć i cały czas jęczy a mnie nadal brzucho pobolewa a @ nie ma. :/
Jeżeli chodzi o racuchy to ja tez robie jak nalesnikowe i jabłka. ale zamiast mleka lubie dodawać śmietane. Tez wychodza pycha.

roszpunko wiesz co ja na twoim miejscu zamiast do prywatnego gina zrobila bym za te pieniadze badania i to jak najszybciej na kile toxo w kierunku paciorkowca cytologie morfologie i mocz, troche kosztowac bedzie ale te 3 pierwsze lubia lapac bezobjawowo i czasem za pozno jest nie chce cie straszyc ale te badania dawno powinnas juz miec zrobione

aa a na grupe krwi masz ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anna a testa nie masz zeby siknac? objawy jakies masz?
Nie mam. Jedyne co to boli mnie podbrzusze juz od 4-5 dni :/ wysypało mnie jak na @ ale jeszcze nie przyszła. Myslałam ze sie zjawi juz kilka dni temu przez te bole. a tu nic. Czekam do jutra.Jutro zrobie.
Ale boli bardzo :( ani piersi mi sie nie powiekszyly.ani nie bola jak na @.
Juz nie wiem. Jakas dziwna jestem

bobofrutek-dziekuje. ale czy to jest normalne aby tak brzuch na początku ciazy bolal.jak bylam w ciazy z Wiki to nic takiego sie nie dzialo. a teraz ... :( dlatego watpie ze tam jest fasolka. :(

reklama
Do góry