reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonko, Zzagubiona- ależ Wam zazdroszczę tego planowania, urządzania itp. :)
Spojrząłam i rzeczywiście propozycja Ilonki jest bliższa moim gustom.... Patrzyłam sobie na nie swobodnie i pomyślałam, że gdybym miala synusia to widziałabym te literki w zestawieniu beżowo- brazowym, a dla córci zielono- fioletowy i .... zobaczcie na propozycje. Imiona akurat w takich kolorach. Czy to może być przypadek? A jedna z ostatnich propozycji to Maja i pomyslalam o Losiczce- superancko ;)

reklama
mnie tez sie podobaja te co ilonka dala :-) ale niestety chyba w wc bym sobie je powiesila po nie mam gdzie :-(
zagubiona, ilonka powiedzcie mi jak wam sie cykle po porodzie poprzestawialy? ilonko po poronieniu tez mialas poprzestawiane cykle?

jakie śliczne te literki! .... ooooh jak ja juz bym chciała miec bardziej zaawansowaną ciąże, urządzać pokoik i znać płeć :sorry:

ja jakoś czuje ze dziewczynka, ale znając moje zezowate szczescie to bedzie chłopczyk :-p

bobo ja mialam tak ze 40 dni po porodzie nie mialam jeszcze @ bo pokarm sciagalam pozniej bylam u gina po tabsy na zatrzymanie laktacji i po kilku dniach dostalam @ trwala normalnie tz jak przed ciaza 4 dni kolejna dostalam po 30/31 dniach czyli cykl mialam taki jak przed ciaza i byl regularny dopoki nie zaszlam znowu

czytalam na necie ze po poronieniu nawet do 3 cykli sie moze wszystko normowac. ciekawe jak bedzie u mnie? do gina poki co nie dzwonie bo nie ma po co. jak w poniedzialek nie dostane to jeszcze raz sikne i jak bedzie jedna krecha to zadzwonie do gina i zobacze co mi powie. ale w ogole nie czyje sie @-powo :-)

Karolinko no a popatrz na ten 1 wzór coś dla mnie idealne hihih :) Bobo kotek ja Ci juz nie raz chyba pisałam ze po poronieniu tego z maja cykle z 28 na 31 sie przestawiły , a po porodzie to nie miałam od razu idealnych, dostał dosc szybko @ bo nie karmiłam jak Jaś miał juz 2 miesiace, ale jak miał pół roku, @ spóżniał mi sie 3 tyg nie zrobiłam testu bo wyłam , bałam sie ze jestem w ciąży wiec nawet nie wiem czy to było faktycznie spóżnienie czy poronienie, patrząc teraz co było z poprzednimi ciązami moze to było poronienie ale nie mysle o tym i wtedy tez nie chciałam wiedziec bo sie bałam.Lori smacznego :) przeczucie najważniejsze :) wiec moze.....:) życzę każdej tej płci jaką by chciała miec :) nie mam w ogóle tych wszystkich ikonek do pogrubiania itd

Karolciu no ja tez zatrzymalam sie przy Maji :-):-):-) bo Maciusia nie bylo he he .

Lorelain widze ze apetyt dopisuje :-p:-p:-p smacznego. Wczoraj nie mialam ochote na paczka :-(a dzisiaj bym sobie zjadla :-) takiego przypieczonego :-p no ale nie ma to jak zmiennosc kobiety w ciazy he he

Ilonko spojrz na moj wykres dziewczyna pyta mnie o rade a ja sie na luteinie nie znam :-:)-:)-( pomorz jej jak mozesz DZIEKUJE

reklama
Do góry