reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zaczynamy staranka :)

moje kochanie też chciał ale zawsze było to "ale"
trzeba wierzyć ze się uda :( tylko to czekanie jest przerażające i to czytanie ciągle i wynajdowanie sobie chorób :no::no::no:

reklama
Ja już nawet próbowałam podejść go psychologicznie np. że będzie dobrym tatą, autorytetem, że będzie chodził z synkiem czy córcią na spacer itp.... i w końcu go przekonałam bo zrodził się ale czuje w głębi że się boi, bo ja po macierzyńskim nie wrócę do mojej obecnej pracy tylko będę szukała czegoś innego i boi się że nie znajdę pracy :/ a dzidziom zajmie sie moja mama więc nie jest źle...

Ania musimy się powstrzymywać przed robieniem takich rzeczy - szukanie, czytanie, porównywanie. Doskonale wiemy że to nic nie da i każda z nas jest inna - tylko czemu tak ciężko to zrobić?:sorry: ja za każdym razem sobie to obiecuję i co? zawsze mnie coś podkusi:-D

Ilonka podziel się przepisem, na strogonof, chciałabym kiedyś zrobić ale jokoś boję się ze niedobry przepis wynajdę:tak:

Marta wszystkich argumentów trzeba użyć, aby osiągnąć cel:laugh2:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny jestem :) niedawno wstalam a moj mezulek wstal chyba lewa noga i caly czas sie mnei cos czepia :d wygonilam go na komputer zeby se pogral to sieuspokoi hehhe :) :-)

co do bycia tatusiami to kurcze moj maz musial mnie uswiadamiac ze to ja bede dobra matka i zte damy se rade bo mialam jakies leki :) bo to ze on bedzie swietnym ojcem to on sam o tym wie hehehe :) wiec u nas dziecko ty byla meza bardziej inicjatywa bo chcial a z czasem i ja zapragnelam miec dziecko :)

w sumie ja sie martwie o to czy bedziemy miec kase i wogole ,dlatego musimy czekac do lipca az dostane umowe na stale zeby placili mi chorobowe i ewentualny macierzynski , bo po ciazy nie planuje juz wrocic do pracy , akurat tak nam zeszloby z czasem ze maz juz skonczy studia i pojdzie do pracy wiec mysle ze nie bedzie juz koniecznosci zebym musiala isc :) chce sie claa poswiecic dzieciom i ich wychowaniu i chce isc na studia :) a potem jak dzieciaczki podrosna to pojde na pol etatu do pracy moze :) zoabczymy co nam zycie przyniesie :)

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
Czuje sie jak z krzyza zdjeta, cala naoc do du...py :-( bolaly mnie krzyze i lewa strona jajnik bolal masakra.... boli mnie brzuch ogolnie zle sie czuje i juz na 100% @ jutro jak nie dzis bedzie. wzielam tablety i siedze i czekam az przejdzie :-( widzialam ze rozmawialyscie o mezach i ich podejsciu do staranek. otoz moj to sam chcial i on jest w sumie tak nastawiony bojowo hehe bo mi sie czasem nie chce mam chwile zwatpienia a on zawsze mnie wspiera i dziala hehe. tyle ze ja nie potrzebuje czesto az tak seksu a podczas staranek jest on czesty i to mnie juz po jakims czasie meczy, no ale trzeba sie zmoblilizowac do dzialania bo jesli maz chce to trzeba korzystac hihi :-)

boobofrutek -czesc kochana , no i nasi mezowie mysle ze maja podobe podjecie moj tez bojowo nastawiony !!!!

A ja powiem wam ze moj Szymonek bardzo mnie wymeczyl jako niemowlak . Nic tylko cyc po 6 razy w nocy ani smoczka ani butelki masakra normalnie (zreszta do dzisiaj na mnie wisi ) ale pragnac kolejnego dziecka ani przez moment sie nie zawachalam . Jestem swiadoma ze wszystko spadnie na mnie 3 dzieci , w domu zawsze jest glosno do tego szyje w domu. Juz mysle o lezaczku ze bedzie male patrzylo jak mama szura :-) maz caly dzien w pracy ale takie zycie trzeba byc silnym nie poddawac sie bo dla mnie dzieci to najpiekniejszy cud na swiecie.

Roza no faktycznie cos nie tak z ta twoja owulka :-(

A dzisiaj obiadek rabi maz :-p oczywiscie mieso i to duzooooo ale nawet fajnie bo na miesko mam ochote :-p:-p:-p

heh a kogo staranka nie męczą ;-)
każdego bo to inny rodzaj seksu :rofl2::rofl2::rofl2:dlatego najlepsza jest wpadka ale jakoś się nie udało przez tyle lat i z tąd moje obawy bo nigdy się nie zabezpieczaliśmy mówiliśmy ze jak będzie to będzie i co 6 lat w sumie i nic

reklama
Mój mąż zwiał na rybki, a ja mogę spokojnie posiedzieć z wami, bo zawsze jest wojna o :-Dkompa

Bobofrutek nie ciekawie masz oby bóle zelżały:tak:

Losiczka daj spokój,już mnie to wnerwia, chociaż poprzedni cykl też w tym czasie była:tak: zawsze coś.
Dojrzewam do decyzji aby znowu u gina się pojawić, ale ona mówi że wszystko gra i cykl do 35 dni jest ok ehhh

Maja też dała nam popalić, ale szybko się o tym zapomina:-)

Ostatnia edycja:
Do góry