reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

witam Was, właśnie wstałam. Robię sobie kawkę i trochę poczytam co tu naskrobałyście. Brzuszek mnie boli od wczoraj z prawej strony nie wiem czy to dobrze abym sobie nie wmawiała :(
A co do prawka to ja mam właśnie poprawkę 22 marca drugą, bo pierwszą oblałam :/

Katy ja też robię taką sałatkę z zupek chińskich. Makaron kruszę i zalewam go bulionem z kostki rosołowej, tyle żeby napęczniał, dodaję do tego piersi z kurczaka ugotowane ( ale jak nie mam to daje szynkę pokrojoną w plasterki), ogórki konserwowe, kukurydza i jajka  no i majonez pycha i nie daje żadnych przypraw bo bulion jest.
Dzona super te staniki może M mi sprezentuje na walentynki He He He

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dzięwczyny!
Jestem i ja po przebojach pt kolejny dzień mrozu. Wczoraj jak mąż poszedł sprawdzić stan oleju z aucie to chyba niechcący przełączył na gaz, no i dzisiaj rano przy -18 oczywiście nie odpalił. Obudzil teścia i próbowali mnie zapchnąć, ale masakra- nie dało rady. W końcu wziął drugi samochód i mnie zaciągnął. Samochód odpalił niemal od razu. ;) Szyby w środku zamarzły, więc nie widziałam, że coś mi pokazuje, jak siedziałam w środku to nie słyszałam też czy coś mówi, więc jak wrzasnął, że najechałam na linkę holowniczą to się wystraszyłam. Do pracy dojechaliśmy przed czasem...

Katy- a z jakiej okazji ta impreza, bo chyba nie doczytałam? ;)

Jane- a może warto troszkę przystopować z tym sportem?

Bobo- ja trzymam kciuki ;)))

Lorelain- ja w branży ogólnie logistycznej- transport i magazynowanie, a nie produkcja jak Ty.
Ja tam wychodzę z założenia, że w każdej pracy prędzej czy później robi się jakoś nerwowo i nieprzyjemnie. ;) W jednych prędzej, w innych później, więc czasem nie warto tak pochopnie zmieniać. No chyba, że dla kasy i naprawdę warunki diametralnie poprawić. Tylko później wyłazi coś innego. I tak w kołko...

Zagubiona- a dlaczego wędzonych ryb nie można i owoców morza?

Ja salatkę z makaronów robię jeszcze inaczej... Makaron kruszę i zostawiam w miseczce- nie zalewam. Dodaję tylko tą ostrą przyprawę, ale ważne by zupka była jakaś kurczakowa. Dodaję pomidora, ogórka, cebulkę, czosnek i majonez. Mieszam i odstawiam do zmięknięcia makaronu. Później trzeba dolożyć zazwyczaj troszkę majonezu, bo makaron go wciąga ;)

Katrinka- no ja rzeczywiście nie mam żadnych objawów. Aż mnie to zaskakuje. Nawet cycuchy mnie przestały boleć. Dzisiaj bolał mnie brzuch- nie żadne tam skurcze ani nic- po prostu pobolewał, ale szybko sobie zdałam sprawę, że dawno nie byłam w toalecie, więc muszę dzisiaj koniecznie sobie zaparzyć siemię lniane ;)

Ochotę na pączki też mi zrobilyście- nie ma co ;)))

Niemozliwe
nie ma mnie kilka godzinek a tu prosze rozmowy do rana hehehe

Lori mama udana hehehe ale ze nie załapała ze dzidzie usmiałam sie :-D
Karolinko widzisz w pracy nie tak źle ,są jeszcze ludzie co rozumieją i doceniają :tak:
Witam nową Agę ;-)
Jane carrbonare tez uwielbiam hihi a i jak cos to mam pyszny przepis na makaron z łososiem w sosie smietanowo cytrynowym mmmmmmpyyycha :-D

ilonka ja pomidorowa tez mam taką swoją z przecieru ,zapraszam hehehe i Ty i wieloryb ?????dobre sobie hehehehe

a ja dzis zasmarkana przez tą pracę :wściekła/y:
i wiedzie co..........nie wiem o co chodzi ale ,wczoraj sie przytulalismy i po @ ani sladu nie było,a po przytulankach jak poszłam siusiu zaczełam krwawic :-( i tak całą noc az wkładka była mokra :-( a dzis rano od 4 brzuch tak 4cm ponizej pepka i troche w prawo,ale to nie jajnik napewno i sie zmarwiłam bo nigdy tak nie miałam :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Dziendoberek dziewczynki:-)

Znowu mrozik brrr..... na szczescie maz zaprowadza malego do szkoly a od poniedzialku ferie z jednej strony sie ciesze z drugiej nie zabardzo bo bedzie w domu sajgon he he.
A u mnie od wczoraj nudnosci no i dobrze przynajmniej wiem ze okruszek ma sie dobrze (taka mam nadzieje ) do wizyty jeszcze troche ale juz blizej niz dalej.

Ja nie mam ochoty ani na slodkie ani na ostre a najbardziej sie ciesze ze ogorki mnie nie ciagna bo z chlopakami zajadalam sie od samego poczatku ciazy. Wiem ze to nie ma znaczenia ale malutka szansa na corcie moze jest.
Ilonko Roszpunko zapomnialyscie chyba kto jeszcze pragnie tej corki :-(

Ale jaja beda jak wszystkie bedziecie mialy corki a ja synka :-D:-D:-D no nie zdziwilabym sie wogole he he.

MILEGO DNIA

KAROLCIU GRATULUJE 9
:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Losiczko- do wizyty już bardzo niedługo, więc szybko zleci. A z Okruszkiem wszystko jest w porządku- zobaczysz. ;)
Nie jest powiedziane, że będzie chłopak ;) Okaże się za 7,5 miesiąca. Ale z tego co kojarzę to Ty dietę zmieniłaś i organizm zakwasiłaś, nie? Jeszcze troszkę i będziesz mogła test z sody zrobić :)
Trzymam kciuki za córcie dla Was wszystkich.

Dzien dobry dziewuszki :-)
Malami moze poprostu to jeszcze bylo plamienie pookresowe ja tak z regoly mam ze okres potem 1 dzien suszy i kolejny jeszcze plamienie

Karolcia w sobote robimy potrojna imprezke , szwarga urodziny, moje i mojego chrzesniaka :tak:

Co do salatki to pozniej sie dowiem czy nasz przepis sie rozni czy nie ;-)

katy to nie sałatka tylko taki makaron penne na ciepło a do tego łosoś podsmażony i dodana starta skórka z cytryny i sok i śmietana i to wszystko na ciepło a poxniej polać makaronik mmmmm

i to nie plamienie tylko juz krwawienie :wściekła/y: a do tego zawsze @ była max 5 dni,

Ostatnia edycja:
Dzień dobry widze że do późnej nocy piszecie i od wczesnego ranka zaczynacie:-)Ja też teraz jak wstaje i mam chwile to odrazu wchodze na bb,tyle się tutaj dzieje że szkoda choć na chwile od kompa odchodzić:happy2: Jane- ja codziennie od kilku miesiecy mam 37 tempke rano i wieczorem a jaka powinna być?na co ty zażywasz luteine?Ja zażywam tylko kwas foliowy

Hej...
wiedziałam, że u mnie beznadziejny cykl...
@ przyszła prędzej...
a żeby było śmieszniej nie miałam/nie mam żadnych objawów @ ani maniakalnych...
cycki nie bolą brzuch lekko kuł wieczorem...
beznadzieja...
już nie mam siły...
i nie piszcie, że staranka są przyjemne bo ja nigdy nie byłam maniakiem sexu i takie staranka co 2 dzień czy codziennie sa ponad moje potrzeby...
mam mega wqrw gorzej niż jakbym ujrzała 1 kreskę...
łapy opadają...

MalaMi łączę się w bólu :( na tym samym gównianym wózku jedziemy

reklama
Malami mi chodzilo o ta salatke co pisalysmy z zupek chinskich;-)...ale twoj przepis sobie wykozystam na moj obiadek :tak::-)
A masz mozliwosc zadzwonienia do gina po porade????
Losiczka ja chyba tez zaczynam dolaczac do waszego grona córciowych :-D.....coraz bardziej marze o coreczce :sorry2:
Justynka ja mialam takie bezobjawowe @ do ciazy ktora sie zakonczyla laparoskopia a pozniej to juz sie zaczal sajgon :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry