reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy no może masz rację z tym dodatkowym zmysłem?? Nie wiem, pewnie niedługo się okaże.

co do prawka to ja też zdawałam 3 razy. Za pierwszym razem na mieście skręcałam z prawego pasa w lewo bo nie wiedziałam, że ta droga ma dwa pasy... nie zauważyłam znaku. Za drugim razem na placu mnie ulali a za trzecim wymusiłam pierwszeństwo ale i tak zdałam:))

zmykam spać
jutro piątek i mam zamiar jak zawsze poleniuchować przed TV i kompem więc na pewno będę na bb:-)
dobranoc

reklama
Ja jutro juz nie mam nocki, więc postaram się wstać o normalnej godzinie i w końcu posiedze na forum o normalnej godzinie:-D

Dobranoc Jane ;-)
Dzoana wlasnie tak mu powiedzialam:-D jak juz odebralam prawko :tak:a teraz czuje sie lepsza bo ja jezdze lepszym autem niz on i wcale nie jestem gorszym kierowca (mieszkamy w tym samym miescie i goscia znam) i olewam go za kazdym razem a to on mi teraz Dzien dobry mowi:-D:-D:-D
A z tym "co sie lizalam" bede obchodzic 11ta rocznice slubu na dniach :-D:-D:-D

Katy, tylko takie lekarstwo jest na chamów, olać i udowodnić, że nie mieli racji:tak: Czasem mój mówi, jak jakiś kierowca się dziwnie zachowa na ulicy albo nie włącza kierunkowskazu, że to PEWNIE kobieta, to od razu go opieprzam, że ja jestem kobietą i normalnie jeżdże i włączam kierunkowskaz. On od razu przeprasza, ale czasem , to rzeczywiście kobieta:-D
Od Ewy mam ten http://www.ewa-michalak.pl/product-pol-179-HP-Garden.html , drugi jest podobny tylko w kolorze chabrowym z czarnymi wstawkami, ale już go nie ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bardzo fajny:tak: kurcze ja bym sie z checia wybrala do brafiterki zeby miec chociaz jeden porzadny staniczek.....tylko boje sie ze bede sie czuc jak w zbroi, bo ja zwolenniczka luzu jestem.......nie lubie miec ak szeroko rozstawionych ramiaczek bo czesto mnie obcieraja :zawstydzona/y:

Katy, tajemnica tkwi w dobrym sklepie i bratfitterce. Tyle co ja przeszłam z kupnem staników, najczęściej trafiałam na niedopasowane, ktore były za szerokie pod biustem, za małe w misce (największy rozmiar w sieciówkach to 85D), w efekcie chodziłam w szerkich swetrach i bezkształtnych bluzkach. Masakra, dobry stanik poprawia mi humor. A do tego noszenie niedobranych staników skutkuje problemami kregosłupa, krwawymi śladami po ramiączkach i zniekształacenim biustu!!! Poza tym ja uważam, że ciuchy powinny być dopasowane do mnie, dlaczego ze stanikami miałoby być inaczej? Obcierają Ciebie szeroko rozstawione ramiączka, poszukaj stanika, który nie będzie obcierał. ja ma swój ulubiony sklep, w którym czuję się jak na spotkaniu z przyjaciółką, zero krępacji, jak pierwszy raz tam poszłam to naprzymierzałam się więcej staników niz przez całe moje 27 letnie (wtedy jeszcze) życie. I pierwszy raz w życiu miałam dylemat który stanik wybrać, bo kilka mi sie podobalo i w kilu mój biust wyglądał pięknie.
Ostatnio zaciągnęłam moją psiapsiółę do porządnego sklepu. Zawsze nosiła rozmiar 75B i mówiła, że w ogóle nie ma biustu. Kupiła 70DD i jest przeszczęśliwa i zupełnie inaczej wygląda jej biust pod bluzką. Aż serce mi rośnie jak którąś koleżankę uda mi się nawrócić na drogę właściwego rozmiaru stanikowego:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz ze chyba poczekam na brafiterke tutaj i sie wybiore na szalone zakupy:tak:...cycuchy nie mam najmniejsze ale dobre rusztowanie by sie im przydalo ....zmykam kochana do jutra i dzieki za rady;-)

Mąż mi zajął wieczorkiem lapka, a tu tyle się działo...

Scotland - zgadza się, ja tez jestem z 25 kwietnia (w urodziny Losiczki obchodziłam w Pl imieniny) i tak się zastanawiam czy w tym roku nie zaprosić najbliższa rodzinkę do restauracji na obiad, bo nie wiem czy dam rade zrobić party sama. W tym roku będą takie okrągłe - pewnie jak ja !!!

Katy, Ania - ja aż sprawdziłam prognozę u nas, ale na szczęście to białe z nieba nam nie grozi uffff.

Dobrej nocki - zmykam spać bo o 5-tej pobudka, moi dziś byli u lekarza i niestety dostali oboje antybiotyk. A ja muszę ich obudzić, co by nie zapomnieli go wziąć.

reklama
Do góry