reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolinko w "mamo to ja" babeczka mowila ze nie wolno bo listerioza moze tam byc ciezko jest ocenic swierzosc owocow morza i ryb wedzonych to samo jest z serami mozna jesc wszystkie nawet plesniowe ale jezeli otworzysz ser to mozesz go jesc jedynie przez 2 dni na 3 dzien nie powinnas jesc go lepiej zostawic mezowi

reklama
Lorelain obys miala racje. Mi ciagle jest zimno , maz to ma radoche jak w domu mam 25st a ja chodze w spodniach od dresu a pod spodniami kalesonki hi hi tak kalesonki nie rajstopki do tego podkoszulka sweter a na nerki jeszcze przewiazany drugi sweter he he no masakra normalnie. Dobrac sie teraz do mnie to rzecz nie mozliwa ha ha.

MartaSz mi zanim wyszedl plusik na tescie w ciagu 7 cykli mialam dwa razy sen ze jestem w ciazy wiec uda sie napewno kiedys kochana oby jak najszybciej :-)

Witam Was kochane!! siema.gif

Katy jestem jestem, czytam na bieżąco, ale nie mam weny pisać ;-)
Powiem Wam, że też z chęcią wybrałabym się do Brafitterki, bo muszę znaleźć dobry stanik do sukni ślubnej, muszę poszukać kogoś w okolicy...
justyna bardzo mi przykro z powodu @....
Lori no to miałaś przygody z rana.... :-D:-D
Ilonka Losiczka ja wierzę, że będą wymarzone córy!!:-)

Na forum jest dużo świeżutkich mężatek, powiedzcie mi kochane o co prosiłyście gości zamiast kwiatów? I czy był to dobry pomysł? ;-)

Lori w 9 tygodniu :( ale czółam ze to dziewczynka bedzie,tak miałam tez z moim Szymkiem od poczatku wiedziałam ze to chłopak
Losiczko a ja i tak wiem ze u Ciebie dziwczyna jak nic bedzie :tak:

MartaSx - e mi sie co chwile snilo ze jestem w ciazy no i jestem wiec nie moga byc sny na odwrót ;-)

Losiczka - no własnie jest mi zimno, leze pod kocem , mam dwa długie rękawy w tym jeden to sweter a jak dotykam brzucha to jest bardzo cieply:blink:

Witam sie z pracy bo mama malutka chwilunie ale myslami jestem juz w gabinecie z oczami wpatrzonymi w monitor i moje dzieciatko :-)
U nas sniegu full temperatura na szczesie juz nie taka niskachoc rano sie na to nie zapowiadalo. Zaraz uciekam bo jade z maluszkami na basen :-)
Kciukasy za najblizsze tesciki &&&&&&&

Lori- ja wymiękam- rozłożylaś mnie na czynniki pierwsze tą akcją ;)

Losiczko- mnie też kiedyś wróżka powiedziała, że widzi córkę, ale... co ma być to i tak będzie ;) Ja początkowo byłam pewna, że chłopak, a teraz mam mieszane uczucia i jedynie się z mężem przekomarzam jak mówi, że córcia będzie, ale sama nie wiem już. Najważniejsze, żeby było zdrowe.

No a u mnie sie w firmie plota rozniosła, bo dyrektor papla....

Lori a ja zrozumiałam ze to był sen :szok: o szok, no ale to dziecko wiec sie zdarza !!!!!
losiczka ja bym nie wierzyła w te wróżki tak do konca, jednej sie moze sprawdzi a jednej nie koniecznie, takze bądz spokojna:)
malami doczekasz sie jeszcze córeczki zobaczysz :) trzeba wierzyć :)
Marta i TY sie doczekasz kochana serdudnia pod sercem :)

Dobra wygońcie mnie bo muszę na zakupy bo w lodówce światło a mąz dziś wraca :) nie chce mi sie nawet dziś malowac :sorry2:

Suonko poproś aby zamiast kwiatów wysłali Wam 1 kupon totolotka każda z par oczywiscie :) a nóż widelec coś wygracie :)

Ostatnia edycja:
Lorelain, :-D:-D:-D Nie ma to jak mój siostrzeniec, który zrobił kupę do pieluchy i nie mógł obudzić mojego brata żeby mu pieluchę zmienił, więc sam sobie zdjął i zjechał na obsranym tyłku po schodach pokrytych białą wykładziną:-D:-D:-D

Losiczka, wiem że ty też czekasz na córcię, i to chyba bardziej niż my z ilonką razem wzięte. Skoro czujesz spokój w serduszku to będzie według twojego życzenia:tak:

Ja czuję raz tak a raz inaczej, raz myślę, że to synek, a raz że córeczka. Teraz i tak już nic nie zmienię. Najbardziej to bym chciała poczuć jak Maleństwo się rusza:tak:

Właśnie Maria Czubaszek jest w pytaniu na śniadanie i przyznaje się do dwóch aborcji!! Szok:szok: Nie znoszę tej baby, wydaje jej się że jest zabawna i elokwentna...

Muszę się pakować na weekend ale jakoś mi się nie chce...

Suonko, my prosiliśmy o wino i teraz mamy małą winniczkę. Zadowolona jestem z tego pomysłu! Nie zmarnuje się a pamiątka jest.

Ostatnia edycja:
reklama
suonko ja mialam takie karteczki z wierszykiem ze zamiast prezentow to bysmy chceci by swince dali sie radowac hehe, co prawda wujek mojego m ta swinke wzial powaznie pracuje przy wyrobie paszy i dzwonil do tesciowej ile workow paszy ma wziasc hehe alle na szczescie wyprostowali go ;p

losiczko mojej mamie wrozka powiedziala ze w wieku 16 lat bede miala dziecko z jakims staruchem ktory mnie zostawi bo wroci do rodziny swojej i do konca zycia bede sama wiec jak tylko to przypomne sobie to smiech mnie dopada dupa nie wrozka hehe:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry