reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Pewnie juz spia:tak:....Dobranoc Rozia ;-) Ciezarowki spaia a Jane pewnie na squoszu , no wlasnie Dzoana ma lekture :-).. ja zaraz bede ogladac Porodowke na TLC ....siedze sobie w pokoju z m i on rozwiazuje testy na prawo jazdy przez internet ....Boze jakie teraz te odpowiedzi popieprzone :szok::szok::szok: mam prawko od 14 lat a juz oblalam :-D

Katy, podobno teoretyczne testy to nawet instruktorzy jazdy oblewają, takie głupie pytania są. Zupełnie oderwane od rzeczywistości:wściekła/y: Dobrze, że zdawanie na prawko mam już z głowy

ja oblalam prawko 8 razy w tym tylko 2 razy na miasto udalo mi sie wyjechac hihi i juz nie podchodzilam wiecej :-) mezus teraz wozi hi

Ja oblałam 3 razy, za 4 mi się udało zdać. Za pierwszym razem zgasł mi dwa razy na placu przy ruszaniu na górce, drugi i trzeci raz oblałam na mieście, bo wymusiłam pierwszeństwo (w zasadzie to zachowałam się jak rasowy kierowca, bo wykorzystałam okazję, żeby pojechać, niestety oblałam). Za czwartym razem miałam babkę (słyszałam, że najgorsza opcja) i na początku miała skuchę, bo gwałtownie zahamowałam na pomarańczowym, ale w końcu udało się:-)

jestem już, pograłam trochę ale uważałam bardziej niż zwykle:)

wiolka najlepiej załóż sobie wykres na enpr i tam wszystko zapisuj. Możesz sobie sprawdzić w naszych suwaczkach jak te wykresy wyglądają. Temperaturę trzeba mierzyć codziennie rano zaraz przed wstaniem z łóżka. Zawsze o tej samej porze. Co najmniej po 3 godzinnym śnie. Chyba wszytsko na temat mierzenia napisałam. Ale jak masz pytania to pisz bo tu dużo dziewczyn prowadzi wykresy.

rozia to nie czekaj do ciąży tylko zrób sobie teraz baranie na toxo. Po co czekać i dzidzię narażać??

katy a ja robię tak, że czytam i jak chcę komuś coś odpisać to piszę sobie w Word’zie a potem robię tylko kopiuj - wklej i jest już odpowiedź:tak: co to za sałatka z zupek chińskich?? Nie słyszałam o takiej. Ale się imprezka szykuję:-)

mnie trochę brzuch pobolewa i cyce mam powiększone. M mi cały czas mówi, że mam przestać gadać, że mnie brzuch jak na @ boli. Napalił się strasznie tym razem... mówi, że to przez tą lutkę i tempkę, że tak ładnie idzie tym razem. Może ma jakieś przeczucie??

Bobo ty to jak moja tesciowa:-D....zrobila prawko i ona na mostek tylko wyjechala i powiedziala nigdy wiecej ....a teraz wszedzie ja tesciu wozi (bez urazy kochana;-))

Dzoana ja tez 3 razy oblalam bo poszlam z moim obecnym mezem na egzamin i przez to ze mnie pocalowal nie zdalam 3 razy ......instruktor powiedzial mi wprost"Jak sie lizalas to ja ci zalatwie ze prawka nie dostaniesz":szok::szok::szok: ale dostalam za 4 razem:-) bo poszlam na egzamin do innego

Jane no w sumie fajny pomysl z tym wordem :tak:, a co do meza to moze faktycznie ci faceci maja jakis dodatkowy zmysl....na kilku wykresach wykrakali ciaze wiec kto wie ????:-D

A do tej salatki dodaje sie makaron z zupek chinskich a co jeszcze to jutro wrzuce dokladny przepis

reklama
No właśnie to jest to, nie ma ładnych staników na duże biusty, większość wygląda jak " babcine"

Marta, zajrzyj na stronę www.onlyher.pl, Ewy Michalak, Milla, Dalia. Tam znajdziesz cudne, seksowne staniki na duże biusty. Od kiedy zaczęłam kupować tam biustonosze to uwielbiam bluzki z dekoltem. Zawsze moje piersi były powodem moich kompleksów, do czasu jak znalazłam odpowiedni sklep. Poza tym w takich sklepach obsługa jest przeszkolona i na pewno dobierze Ci odpowiedni stanik:tak:

Witam dziewczynki:)

Udało mi się nadrobić wczorajszy i dzisiejszy dzień, ale efekt jest taki,że nie pamiętam co komu mam odpisać... :baffled:
Aga witaj i szacun za przeczytanie całości, ja nie dałam rady:zawstydzona/y:
Ja robiłam sobie toxo na to czy w ogóle miałam styczność i wyszło,że miałam. pewnie w ciąży( jak już mi się w końcu uda w nią zajść) zrobię czy ją jeszcze mam.
Z tego co wiem to toxo jest niebezpieczna dla płodu tylko gdy ją pierwszy raz dostajesz w ciąży. Natomiast jeśli ją kiedyś przechodziłaś, to masz pamięć immunologiczną i nie stanowi juz zagrożenia. Czyli jak zrobisz sobie badania podczas ciąży, to będzie Ci na pewno wykazywać te immunoglobuliny odpowiedzialne za pamięć:-) (skoro piszesz, że wyszło Ci w badaniach, że miałaś styczność).

marta ja np nie lubie miekkich stanikow bo czuje sie jak bez a sztywne to i malo ich a jak ubiore to dodaja objetosci i dupka
Ja tez nie lubiłam, bo nigdy w nich moje piersi ładnie nie wyglądały. Do czasu jak natknęłam się na staniki Dalia, na początku nie chciałam przymierzyć miękkiego, ale sie przekonałam i jestem z niego bardzo zadowolona. W miekkich mnie tylko denerwuje, że widać, że jest zimno;-) Ze sztywnych to jak dla mnie wygrywa Ewa Michalak, ładnie układaja sie piersi w jej halfcup'ach:tak: Mam 2 staniki od niej i je uwielbiam
:-)

co to za sałatka z zupek chińskich?? Nie słyszałam o takiej.
QUOTE]
Są różne przepisy, mój mąż zalewa makaron z zupki vifon, ale tylko tak, żeby lekko namokła, kroi szynke parmeńską ze stonki, paprykę, kukurydzę i jajko. Wszystko miesza z majonezem, nawet specjalnie doprawiać nie trzeba, bo i szynka jest słona i makaron i majonez tez nadaje smak.

Katy, a ten instruktor to pewnie niedopieszczony przez kobietę burak i cham:wściekła/y:

Do góry