reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczynki ja jestem na chwile a wy gdzieście sie zaszyły?:-) Sylwia__d-wydaje mi sie że cie kojarze troszke;-)była mała wymiana zdań ja nikomu nie zazdroszcze takie jest życi jednemu weźmie innemu da nie ma na to recepty trzeba sie nauczyć żyć z tym i jakoś sobie radzić a nie wbijać zębów w innych. Wesołych Świąt Toie również:happy:

reklama
Marta-przecież nic sie dzieje mi też nieraz nie wysyła nie wiedzieć czemu:-) Anisiaj-tobie też wysłałam wiadomość tylko mnie poinformuj czy doszło:tak:

reklama
Z checia bym z wami zopstala ale ja sie juz nie staram o dziecko doszlam do wniosku ze jedna pociecha mi wystaczy o coreczke staraliosmy sie ponad 2 lata a teraz po 8 miesiacach staran doszlam do tego ze jednak musze isc do pracy bo na 2 dziecko nas nie stac taka zeczywiostosc a po drugie moje zdrowie boje sie ze znowu bede miala duze problemy a bardzo sie tegop boje bo kilka razy bylam noga po tamtej stronie ;/ chcoiaz maz nadal nalega

Do góry