reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hejka,

jestem objedzona jak mops.... oczy już mi się zamykają ...
przeczytałam wszystko, ale tak jak napisałam w poście wyżej , odezwę się po świętach,bo M zaraz zagarnie latopo i pewnie jakiś filmik i trochę czasu spędzimy razem , więc wracam do Was we wtorek :-)

miłej nocki wszystkim i miłego poniedziałku :)

ja też objedzona po maksie, paaaaadam :)
widzę, że wszyscy gdzieś zaraz pouciekają, cóż miło było się starać i dzielić pierwszymi chwilami, a teraz chyba po prostu zagoszczę na grupie przyszłych mam, bo już się gubię kto z kim gdzie na jakim wątku i jakiego i od kogo priva dostał :)
Wesołych Świąt.

Hallo Kobitki!!! Sto lat nie pisałam, ale czytałam na bieżąco:sorry2: Przed Świętami byłam w szpitalu, bo mnie brzuch bolał, a oni taccccy ostrożni! Brzuch przestał boleć po kilku godzinach, a w szpitalu leżałam 3 dni:szok:
Dziękuję za trzymanie kciuków, przydały się!! Dzidzia śliczna, zdrowa, 12 cm do pupci długa i waga ok 205 g.
I najważniejsze DZIEWCZYNKA!!!! Jestem w szoku do teraz i nie wiem kiedy mi przejdzie, pipunia na 100%, pięknie pokazała co ma między nóżkami:-D

Zobacz załącznik 454538
Idę doczytać, bo mam niezłe tyły!
I całuję Was Wszystkie!!!

aneczka ten watek juz upadl. teraz jestesmy podzielone. dziewczyny stwierdzily ze im zle i zalozyly nowy watek nic nam nie mowac wiec i my zalozylysmy swoj nowy watek i teraz kazda pisze gdzie uwaza :)

no to nie mam dokąd pójść .. cóż ... za krótko z Wami byłam by "wybierać" z kim mi lepiej..

Nie wiem co się tutaj wydarzyło... ale wielka szkoda że się stało....

Dziękuję za miłe przyjęcie było z Wami nad wyraz sympatycznie :)

hej dziewczynki
wrocilam wlasnie z Polski i czytam ze nasze forum sie rozsypalo:-( o co chodzi?wiolka23 i bobo serdeczne gratulacje nie mialam okazji pogratulowac fasolek!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry