reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hejka,

jestem objedzona jak mops.... oczy już mi się zamykają ...
przeczytałam wszystko, ale tak jak napisałam w poście wyżej , odezwę się po świętach,bo M zaraz zagarnie latopo i pewnie jakiś filmik i trochę czasu spędzimy razem , więc wracam do Was we wtorek :-)

miłej nocki wszystkim i miłego poniedziałku :)

ja też objedzona po maksie, paaaaadam :)
widzę, że wszyscy gdzieś zaraz pouciekają, cóż miło było się starać i dzielić pierwszymi chwilami, a teraz chyba po prostu zagoszczę na grupie przyszłych mam, bo już się gubię kto z kim gdzie na jakim wątku i jakiego i od kogo priva dostał :)
Wesołych Świąt.

Hallo Kobitki!!! Sto lat nie pisałam, ale czytałam na bieżąco:sorry2: Przed Świętami byłam w szpitalu, bo mnie brzuch bolał, a oni taccccy ostrożni! Brzuch przestał boleć po kilku godzinach, a w szpitalu leżałam 3 dni:szok:
Dziękuję za trzymanie kciuków, przydały się!! Dzidzia śliczna, zdrowa, 12 cm do pupci długa i waga ok 205 g.
I najważniejsze DZIEWCZYNKA!!!! Jestem w szoku do teraz i nie wiem kiedy mi przejdzie, pipunia na 100%, pięknie pokazała co ma między nóżkami:-D

Zobacz załącznik 454538
Idę doczytać, bo mam niezłe tyły!
I całuję Was Wszystkie!!!

aneczka ten watek juz upadl. teraz jestesmy podzielone. dziewczyny stwierdzily ze im zle i zalozyly nowy watek nic nam nie mowac wiec i my zalozylysmy swoj nowy watek i teraz kazda pisze gdzie uwaza :)

no to nie mam dokąd pójść .. cóż ... za krótko z Wami byłam by "wybierać" z kim mi lepiej..

Nie wiem co się tutaj wydarzyło... ale wielka szkoda że się stało....

Dziękuję za miłe przyjęcie było z Wami nad wyraz sympatycznie :)

hej dziewczynki
wrocilam wlasnie z Polski i czytam ze nasze forum sie rozsypalo:-( o co chodzi?wiolka23 i bobo serdeczne gratulacje nie mialam okazji pogratulowac fasolek!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry