Marta a poza tym ta osoba dodała, że najbardziej zbulwersowały się osoby przez które one wszystkie odeszły...
Rozia Wy macie swoje racje i Wy (przepraszam za taki podział, ale niestety tak jest). To tak jakby była grupa koleżanek, które razem się spotykają,rozmawiają spędzają ze sobą czas i nagle część z nich w tajemnicy przed resztą odeszła i zaczęła spotykać się gdzieś indziej. I jak miały by zrozumieć, że reszcie źle się z nimi rozmawiało, ale jak chcą to czasem mogą wpaść. Też mamy swoją dumę!! A tak poza tym to może i dobrze, że się tak stało bo jak pisałam była już taka jedna nieładna sytuacja jak Ty Rozia, Roza i parę jeszcze innych dziewczyn dołączyło do forum. Wtedy została założona grupa zamknięta bo część dziewczyn źle się czuła, bo jest za dużo nowych osób i nie mają z nimi wspólnych tematów dlatego będą pisać tylko w swoim gronie na grupie zamkniętej. Po jakimś czasie ten pomysł upadł. Hehe dlatego na tamtym wątku powinien być zapis- nie przyjmujemy nowych osób!! ;-) A my wręcz przeciwnie!! Myślę, że każda z nas się cieszy jak do wątku przyłączają się nowe osoby, bo każda nowa osoba wnosi do forum coś nowego i to jest fajne!!!! Dlatego dziewuszki, które z cichacza nas czytają niech się ujawnią!! ;-)
Przepraszam, za to że to co napisałam jest bardzo szczere, może część dziewczyn mnie potępi, ale uczę się wyrażać swoje zdanie i mówić co mi leży na sercu, bo całe życie byłam cichą myszką... Tyle