reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Anaber popieram ja jeszcze tylko na koniec dodam że po prostu nas tam nie chcą, z resztą jedna z dziewczyn napisała że may dać im spokój i nie mamy marnować im wątku .
To są moje ostatnie słowa na ten temat i ok niech tak więc będzie...
Będą chciały to napiszą tu ale ja tam nie będę w chodzić skoro nas nie chcą ...

a idę sobie kawusie zrobić i placuszek

Ostatnia edycja:
reklama
Marta a poza tym ta osoba dodała, że najbardziej zbulwersowały się osoby przez które one wszystkie odeszły...
Rozia Wy macie swoje racje i Wy (przepraszam za taki podział, ale niestety tak jest). To tak jakby była grupa koleżanek, które razem się spotykają,rozmawiają spędzają ze sobą czas i nagle część z nich w tajemnicy przed resztą odeszła i zaczęła spotykać się gdzieś indziej. I jak miały by zrozumieć, że reszcie źle się z nimi rozmawiało, ale jak chcą to czasem mogą wpaść. Też mamy swoją dumę!! A tak poza tym to może i dobrze, że się tak stało bo jak pisałam była już taka jedna nieładna sytuacja jak Ty Rozia, Roza i parę jeszcze innych dziewczyn dołączyło do forum. Wtedy została założona grupa zamknięta bo część dziewczyn źle się czuła, bo jest za dużo nowych osób i nie mają z nimi wspólnych tematów dlatego będą pisać tylko w swoim gronie na grupie zamkniętej. Po jakimś czasie ten pomysł upadł. Hehe dlatego na tamtym wątku powinien być zapis- nie przyjmujemy nowych osób!! ;-) A my wręcz przeciwnie!! Myślę, że każda z nas się cieszy jak do wątku przyłączają się nowe osoby, bo każda nowa osoba wnosi do forum coś nowego i to jest fajne!!!! Dlatego dziewuszki, które z cichacza nas czytają niech się ujawnią!! ;-)
Przepraszam, za to że to co napisałam jest bardzo szczere, może część dziewczyn mnie potępi, ale uczę się wyrażać swoje zdanie i mówić co mi leży na sercu, bo całe życie byłam cichą myszką... Tyle

Dziewczyny oczywiście że was popieram pozatym jak można pisać rzeczy typu ja nie wiedziałam że komuś będzie przykro?No gdzieżby my nie mamy uczuc zaburzyłyśmy spokój dziewczyn które interesowały sie sobą od pocątku do końca tygodnia ale to my jetteśmy samolubne!!!I jeszcze odniose sie do postu jednej z tych lepszych staraczek przecież wątek nazywa sie zaczynamy staranka.Niby tak tylko w momencie kiedy dołączyłam ja i inne dziewczyny które teraz są na początku ciąży to tez były z wami dziewczyny w ciąży i nikt ich nie wyganiał więc nie opowiadajcie głupot bo to co piszecie a to co jest to są dwie różne sytuacje czujemy sie tu dobrze i nie ja nie mam zamiaru stąd odejść tylko dlatego że kogos bolą oczy że jestem w ciąży!!!!Przecież ja nikomu źle nie życze i rozumiem frustracje jak wam sie nie udaje ale to nie nasza wina ani nie wasza tak po prostu jest.Trzeba pewne rzeczy mówić wprost o tyle musiałam to napisac bo takie jest moje zdanie Anaber-kochana wszystko sie jakoś ułoży mam nadzieje Marta-ja nie spałam tylko z obiadem w kuchni urzędowałm i niedawno skończyłam jesteśmy już po obiadku

Ostatnia edycja:
Marta-nie idziemy bo teściowej facet ma pęknietą podstawe czaszki i jest w szpitalu a teściowa do niego juz rano pojechała do nas przyjadą moi rodzicde i teść sam

reklama
Wiola jeszcze doszło by do tego, że staraczka która zaciążyła musiała by przepraszać resztę za to, że jej się udało :-)

Jak tam Wam idzie świętowanie? Mam nadzieję, że nie objadłyście się za bardzo ;-)
Ja zaraz wybieram się do teściów a później do babci N na kawkę ;-)

Anaber mam nadzieję, że wizyta w domu choć trochę się udała
anisiaj to chyba świętuje na całego, bo nie zajrzała jeszcze ;-)

Do góry