no dobra musze napisac o tej calej sytuacji,bo mnie nosi od srodka!wiem,wiem,tego forum juz nikt nie czyta..no to trudno! a ja i tak napisze...moze dla samej siebie.stracilam w zyciu juz tak duzo,tak malo szczescia zaznalam,i w pewnym momencie postanowilam poszukac pomocy,moze wsparcia u innych i tak znalazlam sie na tym forum...jak weszlam tutaj doznalam szoku,okazalo sie ze jest tyle dziewczyn ktore potrzebuja wsparcia jak ja,ze tak wiele z nas pragnie tylko jednego,tego upragnionego malenstwa! poczulam sie jak w domu.szczere rozmowy,wspolczucie w nieszczesciu(poronilam bedac juz forumowiczka),cieplo i wsparcie...pokochalam to forum z calego serca! dziewczyny tutaj staly mi sie tak bliskie,staly sie czescia mojego zycia-o kazda sie modlilam,zaciskalam kciuki! wrocilam z Polski z dobrymi wiadomosciami,zrobilam wszystkie badania wszystko jest super,jestem zdrowa i mam sie starac o fasolke. i jeszcze sie nie rozpakowalam i juz polecialam do kompa zeby podzielic sie dobra wiadomoscia a tu szok!!!!! przysiegam ze sie rozplakalam jak male dziecko...rozpadlo sie cos co bylo moja ostoja! nie rozumiem o co chodzi ale jest mi przykro z calego serca,przeciez mialysmy sie wszystki wspierac!!! czy nie ma juz w zyciu nic trwalego? a ja Was wszystkie tak bardzo lubie i szanuje,kazda z osobna i wszystki razem i te co jak ja wciaz czekaja na malenstwo,jak i te co juz wkroyce zostana mamusiami
reklama
Z
zZagubiona
Gość
pamelko wiem co czujesz ale jestesmy tylko ludzmi dziewczyny poczuly sie urazone tym ze nie zostaly "zaproszone" na drugie forum co dla mnie jest troszke smieszne bo forum otwarte jest dla kazdego na dodatek stwierdzily ze obsmarowane zostaly tam z czym sie nie zgadzam no ale nic na to nie poradze bo i one nie zachowaly sie fer ale nie ciagne tego dalej ciesze sie ze wrocilas i dziewczyny czekaja na ciebie na przyszlych wiec jesli masz ochote nadal z nami pisac to zapraszam kochana wszystkie czekaja na nowiny
zZagubiona dziekuje za zaproszenie,ja jestem niekonfliktowa i wszystkie dziewczyny sa dla mnie wazne. zrobilo mi sie zal tego wszystkiego,ale mam nadzieje ze to sie jakos wszystko uspokoi.ja nie chce stawac po zadnej stronie,wiec mam nadzieje ze nikt nie bedzie mi mial za zle jesli bede zagladala na oba fora,bo mi sie serce kraje na mysl o tym. mysle ze moze jeszcze kiedys znow sie polaczymy,przeciez wszystkie nas laczy jeden cel-wymarzony bobasek! narazie uciekam na zakupy bo lodowka pusta,zZagubiona dziekuje za odpowiedz,duzo zdrowka zycze,pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny strasznie mi Was brakowalo!!!:-)
gosiulek73
mama K&K&A
Pamelko ja jestem na obu forach i jestem w porządku wobec dziewczyn z jednej jak i drugiej strony.
Lubię i jedne i drugie i też nie potrafiłam wybrać mimo różnych scysji które były.
Nie przeżywaj tego tak Kochana. Wiem że to trudne bo i ja nie moge jeszcze sobie tego poukładać.
Lubię i jedne i drugie i też nie potrafiłam wybrać mimo różnych scysji które były.
Nie przeżywaj tego tak Kochana. Wiem że to trudne bo i ja nie moge jeszcze sobie tego poukładać.
gosiulek73 dziekuje masz racje,ale ja taka przewrazliwiona jestem,to po prostu szok byl dla mnie,no ale czas sie oswoic.jak jechalam bylo ok,jak wrocilam rozlam...zrobie tak jak Ty,wszystkie dziewczyny bardzo lubie.dziekuje za rade,pozdrawiam Kochana serdecznie!
Z
zZagubiona
Gość
madlen powiem ci tyle nie mam zamiaru dyskutowac na ten temat bo szkoda nerwow
P
piąteczka
Gość
ciocia piateczka wróciła!!!!!!!!!!!
alez mi Was brakowało!!!!!!!!!!!!!!!!
alez mi Was brakowało!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
P
piąteczka
Gość
no nie wierzę!!!!!!!!! jest tu ktoś???????????
Podziel się: