reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

oni starć nie zrobią tylko ja bo jak zobaczę że mają wypite rano przed śnaidaniem to ja już tam nie zostanę bo przez gardło mi nic nie przejdzie. dobra nie ma co smęci moim problemem bo zaraz dół bedzie.

reklama
kurde tak sie zagadałam,ze rozgotowałam ryż na sałatkę :tak: i mam papkę.

i tak sobie pomyślałam,ze rano zadzwonie jak wyczaję przez telefon ( a przedemną nie da się ukryć) ,ze cos jest nie tak to poprostu tam nie pojedziemy, i tyle.

Scotland to Maja to mala aparatka :tak: nei nudzisz się :) hehe

Marta dawaj fotkę jak włosy wyszły :)

Anisiaj to tam dobrze sie wyluzuj :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja ostatnio też rozgotowałam bo wstawiam zapomniałam całkiem, muszę uważać bo ostatnio mi się to często zdarza :szok:
super pomysł będziesz wiedzieć co i jak

Ostatnia edycja:
Mi wlasnie M powiedzial, ze moja przyjaciolka ztad ktora jest teraz w ok 8 tyg i juz raz niedawno poronila, wczoraj trafila do szpitala z krwawieniem on niestety nie zna za duzo szczegolow, mowil tylko ze usg nie miala bedzie miala dopiero we wtorek no masakra jakas czemu tyle czekaja:wściekła/y:

scotland w angli to chyba wogole nie przejmują sie ciężarnymi wiem jak moja bratowa była w ciązy, zero zwolnienia, zero podtrzymania, no masakra dziwne podejście maja.
Marta ja wstawiłam drugi raz i prawie ten drugi rozgotowałam to już jest szczyt :sorry:

Hello, jestem i ja na chwile, bo już mi sie spać chce. Cosik mi dzisiaj net świrował, raz się włączał, później wyłączał. Oszaleć mozna było. W końcu się wkurzyłam i zapodałam sobie grę Wiedźmin. No i tak mi zeszło do tej godziny:-D
Anaber, kiepska sprawa z mamą. Mój dziadek duzo pił i moja mam ma straszną traumę, do tego stopnia, że u mnie w domu to prawie sie w ogóle nie pije. U mojego M to znowu pije sie aż nadto, mi to osobiście przeszkadza. Czasem to mi juz ręce opadaja, bo jak jestem u rodzinki M to ciągle mi przygaduja, że nie piję. Najgorzej, że mi M rozpijają, szkoda gadać.
Scotland, co to za ludzie, że nawet w Wielkanoc na zakupy chodzą. Nie lepiej to iśc na spacer czy z rodziną spędzić święta? Czy bez ciucha sie nie obejda:wściekła/y:
Suonko, we Wroclawiu u Kozdry tez butki taneczne sa już od 150zł, więc może warto dołożyć parę złotych i kupić buty idealnie dopasowane do stopy? Zastanów się:-)

reklama
Dzoana ja uwazam,że alkohol jest dla ludzi ale mądrych niestety, u mnie w domu M sobie czasem wypije piwko czasem dwa, jak pojedziemy do tesciow to tez jest alkohol ale wszystko z umiarem i każdy normalnie zachowuje. A tu niestety nie, alkoholu byc nie powinno.

dobra zmykam i ja świętujcie jutro pewnie Was odwiedze ,ale przez telefon bo internetu już nie będe miala.

jeszcze raz zdrowych i wesołych i prosze mi się nie przejeść ;-) buziaki dla Was koachane:happy2:

Do góry