reklama
scotland18
Fanka BB :)
Hej ja juz po pracy ciekawa jestem czy jutro tez bedzie tyle ludzi i modle sie zeby zamiast lazic po sklepach swietowali spokojnie w domu.
anisiaj ja trzymam kciuki, napewno malestwo sie dobrze rozwija i na nastepnej wizycie uslyszysz to swoje malenkie serduszko. Moja mala ostatnio caly czas przylatuje przystawia ucho do mojej albo taty klatki i slucha pukania naszych serc i do tego tak fajnie mowi 'duśko':-)
Dziewczyny pochwalcie sie wloskami
anisiaj ja trzymam kciuki, napewno malestwo sie dobrze rozwija i na nastepnej wizycie uslyszysz to swoje malenkie serduszko. Moja mala ostatnio caly czas przylatuje przystawia ucho do mojej albo taty klatki i slucha pukania naszych serc i do tego tak fajnie mowi 'duśko':-)
Dziewczyny pochwalcie sie wloskami
scotland18
tak, wpisali mnie tez w grafiku na poniedzialek ale tu juz sie wykrecilam i powiedzialam ze M pracuje i musze zostac w domu z mala
M i Mya spedza swieta u moich rodzicow a ja za kasa niestety
M i Mya spedza swieta u moich rodzicow a ja za kasa niestety
Ostatnia edycja:
scotland18
no niestety Primark oczywiscie nawet w niedziele wielkanocna musi byc otwarty, ja w kontrakcie mam weekendy i swieta wiec musze pracowac, naszczescie przyszle swieta sobie odbijemy i bedziemy siedziec w czworeczke w domu:-)
oczy mi sie zamykaja, wy juz wszystkie spicie???
oczy mi sie zamykaja, wy juz wszystkie spicie???
reklama
No to w przyszłym roku sobie odbijesz a na l4 idziesz?
Suonko ma spotkanie z przyjaciółmi
Joweg miała iść na cmentarz i jak wróci to się odezwie
Bobo u rodziców
Wiolka poszła spać
A Anisaj zaszyła się w kuchni
Dzone i Age gdzieś wcięło
Anaber sprząta mieszkanko
Suonko ma spotkanie z przyjaciółmi
Joweg miała iść na cmentarz i jak wróci to się odezwie
Bobo u rodziców
Wiolka poszła spać
A Anisaj zaszyła się w kuchni