reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

wielkanoc2-300x300.jpg

reklama
Wiolka ale masz mdłości? bo prenatal compleks je łagodzi ja się dobrze po nich czułam i teraz po falvit mama w sumie też
Ilonka fajnie że się pokazałaś i również wszystkiego dobrego dużo spokoju i miłości

Marta-mam troche wiem że łagodzą tylko jak tą tabletke łyknąć jak ona taka cholera wielka tak myślałam jagbym z niej ten proszek na łyżeczke wysypała i popiła dużą ilością wody?

Marta-ja tak robiłam tylko z jakimiś lekami nie pamiętam wiem że jak proszek jest w takiej kapsułce to musi być nie dobry:dry:jak raz sobie zgniotłam tabletke jak żołądek leczyłam to żałowałam bo była taka okropna że szklanka wody niewiele mi pomogła:-p

Marta ja też dzisiaj farbowałam włoski ;-) a moja mama do mnie wyskoczyła, że jak to włosy farbuje, że dzisiaj nie wypada bo dzisiaj się sprząta :szok: ehh dlatego nie mogę doczekać się kiedy się z domku wyprowadzę!! Mój tato to nawet krzyczy za mną, że mam zęby umyć albo się uczesać :szok::-D

Dziewuszki ja uciekam na spotkanie z psiapsiółami, mam nadzieję że się jakoś przeprawię przez ten śnieg. Do "zobaczenia" później ;-)

Marta-czytalam właśnie dzięki wielkie :-)od jutra zaczne stosować Suonko-tak to jest z rodzicami przyzwyczajenie robi swoje dla nich zawsze będziesz córeczka malutką

Ostatnia edycja:
Suonko ja też tak miałam jak mieszkałam z mamą a najbardziej mnie wkurzało jak już bylam na 2 roku studiów a ona krzyczała że mam się uczyć hi hi szok :szok: fajnie się mieszka samemu tzn z mężem ;-) choć kocham moją mamę ale jednak co samemu to samemu

idę farbować się :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
haha Marta ja miałam na studiach codziennie rano pobudkę o 6 rano z pytaniem "Na którą masz do szkoły?" :-D A jak miałam mniej zajęć, albo jakieś odwołane to musiałam tacie plan pokazywać bo inaczej nie dawał mi spokoju i mówił, że robię sobie wagary i nie zaliczę roku jak nie będę chodzić na wykłady :-D
No ale masz rację, już nie mogę się doczekać kiedy będę mieszkać z moim mężusiem... Już kupujemy pomału rzeczy do nowego mieszkanka, ale to jest fajne :-)

Do góry