reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Joweg chyba tak od pierwszego dnia ostatniej @ mi ginekolog obliczył tak ale zawsze masz te dwa tygodnie wahania, bo do zapłodnienia dochodzi w dniu owuki a nie w dniu @
Będziesz miała dzidziulkę zobaczysz i ten czas Ci szybko poleci :-D

reklama
anisiaj a no mam :d u meza w pokoju stoi czasami lubie se zapialic lampki :d i popatrzec :d taka malutka sztuczna ;:D

ciekawe jak to u mnie bedzie liczone bo w sumie do zaplodnienia juz dawno doszlo heheh

Anisiaj z usg wtedy wychodziło 6 tydzień lekarz mówił że wszystko super tak jak powinno być we wtorek ide na badania kwi i moczu a 19 na następną wizyte słuchać serduszka a od ostatniego okresu wychodzi mi 7 tydzień a na wykresie mi pokazuje 6

joweg - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dobra jesteś!:)))))))))))))))

wiolka - to super, że u Ciebie tak ładnie się to rozwija. U mnie z okresu wychodzi 7t5d, ale u mnie to totalnie nie jest miarodajne.

słuchajcie, kuchnia wolna, czas na mnie. idę oddać się namiętnemu krojeniu warzyw ;)

hejka dziewczyny

ufffffffffff nadrobiłam wszytko ...
ale nie mam siły pisać, jeszcze dziś ostatnie porządki, wycieczka do babci, na cmentarze do dziadków... padam na twarz... idę pod prysznic i zapadam w sen...
zajrzę pewnie po świętach a jak mi się uda, to może jutro i w pon.

JESZCZE RAZ WSZYSTKIM SMACZNEGO JAJKA I WESOŁEGO ALLELUJA

Zobacz załącznik 454066

reklama
Bietka fajnie że sie pokazałaś:-)Tobie również Wesołych Świąt Marta-na początku przez pare dni zażywałam później mi tabletka zaczęła w gardle stawać i przestałam:sorry2:a jak u gina byłam to nie kazał mi witamin zażywać i leżą w półce nawet sie magnezem dławie:dry:

Do góry