reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
suonko - choinka a na niej pisanki - dwa w jednym ;)

Marta - nie spieram się, pewnie tak jest, tylko powtarzam, co mi pielęgniarka mówiła :)

p.s. jak już dodałam post, to zobaczyłam co napisałaś o choince z pisankami ;)

Anisiaj-nie doczytałam przepraszam:zawstydzona/y:w tak krótkim czasie to chyba trzeba z wanny jeść żeby w ciągu 2 tygodni przytyć albo mieć taką tendencje:-D ja w I ciąży przytyłam 12 kilo i na drugi dzień po cesarce wyglądałam tak jak zawsze szczupłobo wszystko mi w brzuch poszło a teraz zobaczymy:-) Suonko- w noc poślubną z mężem zaszaleją i będą mieć jedną osóbke więcej;-)

wiolka - nie ma za co, coś Ty ;) słuchaj, a Ty już miałaś usg,bo nie pamiętam?

właśnie M dał mi polewę czekoladową, jaką zrobił - mrauuuuuuuu :)

zaraz mi zwalnia kuchnię i idę walczyć z sałatkami, brrr ;)

heheh wiecie co u mnie moja chineczka dalej stoi hehehe :p

u nas tesciowa dowalila , zobicie sie koscielny slub a w noc poslubna dzidzie hehe ale zapomniala ze maz nie moze :p

martaSx- termin porodu jak sie oblicza ? od ostatniej miesiaczki czy jak ?:D ale ten czas leci :D ale dla mnie i tak za powoli hehe

wiolka - to przepraszam, coś mi uciekło :) i masz na usg wiek na suwaczku? to my jakoś blisko urodzimy (jak wszystko dobrze pójdzie;))

joweg - żartujesz? serio masz choinkę jeszcze?:)

reklama
Do góry