reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

jestem jestem , mialam straszna noc :( byla pelnia wogole nie spalam , potem swiecenie jajek i zakupy i jak wrocialm to padlam jak mucha spac i wlasnie wstalam niedawno :)

reklama
joweg - martwiłam się o Ciebie :)

Marta - mój M to chodzący ideał, bardzo dużo robi i piecze świetne ciasta :) a z kolei jego ojciec i brat nie robią totalnie nic i uważają, że w domu powinna zasuwać baba...nie wiem jak on się tam uchował ;) co z tym śniegiem u Was? może choinkę trzeba ubrać?:)

p.s. ja też wypiłam kawę ;)

Anisiaj to faktycznie ale czasami tak jest że rodzeństwo jest zupełnie różne od siebie ;-)
ale by na mnie sąsiedzi patrzyli jakbym poszła po choinkę hi hi hi nie wiem czy wzieli by mnie za zdrową na umyśle :szok:

Anisiaj-tycie w ciąży to nie kwestia obżarstwa tylko organizmu ja w I ciąży nie schudłam tylko od początku tyłam jadłam normalnie troche więcej ale lepiej sie troche czułam niż teraz,wszystko od organizmu zależy każda kobieta wszystko indywidualnie przechodzi:-)Joweg-kochana szkoda że sie nie wyspałaś ja też dziś śpiąca coś mnie stan podgorączkowy męczy nie wiem od czego sie przyczepił mój mąż też wczora ze mną robił sałatke ja obierałam jarzyny a on kroił

wiolka kochana, ale tej babeczce chodziło o ten etap, na którym ja jestem, czyli bardzo wczesny i zmianę wagi od ostatniej wizyty (2 tyg) i w tym kontekście mówiła, że przytyć 2-3kg to trzeba się nieźle obżerać

Wiolka może przez ciążę jesteś trochę osłabiona ja też tak miałam na początku.
Kurcze jeszcze 2 tygodnie i będzie czwarty miesiąc :szok: kiedy to zleciało masakra
Anisiaj moja koleżanka miała tak, że chudła do 4 miesiąca i jej lekarz powiedział że musi przytyć i jeśc nawet w nocy

reklama
Do góry