reklama
joweg - martwiłam się o Ciebie
Marta - mój M to chodzący ideał, bardzo dużo robi i piecze świetne ciasta a z kolei jego ojciec i brat nie robią totalnie nic i uważają, że w domu powinna zasuwać baba...nie wiem jak on się tam uchował co z tym śniegiem u Was? może choinkę trzeba ubrać?
p.s. ja też wypiłam kawę
Marta - mój M to chodzący ideał, bardzo dużo robi i piecze świetne ciasta a z kolei jego ojciec i brat nie robią totalnie nic i uważają, że w domu powinna zasuwać baba...nie wiem jak on się tam uchował co z tym śniegiem u Was? może choinkę trzeba ubrać?
p.s. ja też wypiłam kawę
wiolka23
Fanka BB :)
Anisiaj-tycie w ciąży to nie kwestia obżarstwa tylko organizmu ja w I ciąży nie schudłam tylko od początku tyłam jadłam normalnie troche więcej ale lepiej sie troche czułam niż teraz,wszystko od organizmu zależy każda kobieta wszystko indywidualnie przechodzi:-)Joweg-kochana szkoda że sie nie wyspałaś ja też dziś śpiąca coś mnie stan podgorączkowy męczy nie wiem od czego sie przyczepił mój mąż też wczora ze mną robił sałatke ja obierałam jarzyny a on kroił
Wiolka może przez ciążę jesteś trochę osłabiona ja też tak miałam na początku.
Kurcze jeszcze 2 tygodnie i będzie czwarty miesiąc kiedy to zleciało masakra
Anisiaj moja koleżanka miała tak, że chudła do 4 miesiąca i jej lekarz powiedział że musi przytyć i jeśc nawet w nocy
Kurcze jeszcze 2 tygodnie i będzie czwarty miesiąc kiedy to zleciało masakra
Anisiaj moja koleżanka miała tak, że chudła do 4 miesiąca i jej lekarz powiedział że musi przytyć i jeśc nawet w nocy
reklama
Freya1
Fanka BB :)
Ale u mnie śnieg nachrzania Ja chyba jednak pójdę po tą choinkę
Podziel się: