reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Suonko tak jestem u rodzicow. ja mialam zwykle buty do slubu za pozno sie dowiedzhalam ze mozna uszyc na miare ladne biale te do tanca to sa takie jak sandalki na obcasiku jak ogladalas taniec z gwiazdami to tancerki wlasnie takie mialy

reklama
wiolka - pielęgniarka dzisiaj przed wizytą mówi do mnie "o schudła Pani kilogram, tak często bywa na początku. Owszem są kobiety, które tyją na początku po 2-3kg, ale one się zwyczajnie obżerają" :)

już mam dość, a jeszcze 2 sałatki i szykowanie ubrań na wyjazd (w pon jedziemy do rodziców M). a jak Wam idą przygotowania?

Wiolka no to mieszczę się w normie :-D
Scotland na pocieszenie kochana Zobacz załącznik 454030

Joweg a Ciebie gdzie wcięło ?

Kochane ja miałam butki takie jak na zdjęciu i miałam dodatkowo sandałki na płaskim zupełnie i po 24 ubrałam już te płaskie powiem wam, ze jeszcze raz chciałabym to przeżyć kurcze fajnie było :-D

Anisiaj ja przytyłam 1,5 kg ale się nie obżeram jem normalnie jak przed ciażą ale tłumacze sobie to tym że nie wymiotuję może dlatego już sama nie wiem

Wg mnie tycie w ciazy zalezy od organizmu i budowy. ja sie nie obrzeram a juz mam inna figure tak samo bylo w 1 ciazy poprostu tak moj organizm dziala ze juz wygladam na 3 miesiac tak mi brzuch wywalilo moze to wina gazow moze nie ale ja sie tym nie przejmuje tak jest i tyle wazne by dziecku bylo dobrze

bobo - ja też mam wywalony, ale waga spadła. dziwne...

mój M piecze kolejne ciasto, a ja nadal mam do zrobienia sałatki. Pies też śpi leniwie, więc nie czuję w tym osamotniona ;)

pogoda paskudnaaaa, bobo pada jeszcze u Ciebie?

słuchajcie, a co z joweg?

Bobo masz rację byle by dzidzi było dobrze
Anisaj to masz dobrze z m że piecze ciasto mój to rzadko coś robi
Joweg dobrze ze jesteś bo już się martwilam :tak:

Anisiaj Przed chwilą padał znów śnieg u nas a teraz znów słońce

reklama
Do góry