reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Anisiaj dokładnie tak więc nie martw się kochana
Wiola wiem że lepiej przemilczeć ale jak się czyta tamten wątek to aż ściska człowieka, ale bez komentarza

reklama
aga - tyle tylko, że moje powinno być tydzień starsze, a tu jakiś leniuszek się rozwija :) powiedzcie mi dziewczyny, czy jeśli (nie daj Boże) zarodek przestanie się rozwijać, to są jakieś objawy? bóle brzucha, gorączka itd, czy tak można sobie z tym chodzić i nic nie czuć? może coś wiecie, bo ja zielona totalnie

aga i jeszcze moja myśl po wątkowej kłótni - receptą na spokój ducha jest nieczytanie forów. Dziewczyny złoszczą się na nas (stare baby jak ja określane są mianem zazdrosnych małolat;)), a my na nie. Więc ja już nie czytam :)

Anisiaj nie denerwuj się tak na pewno wszystko ok przecież masz dobrego ginekologa i trzeba mu ufać ze wszystko ok jak by było coś nie tak to by ci powiedział, według twoich obliczeń powinno być tydzień starsze ale tak na prawdę nie wiadomo kiedy było dokładnie zapłodnienie zwłaszcza przy nie regularnych cyklach. tak jak ty pytasz czy są jakieś objawy to jak myślisz byłaś dziś u gina który ci robił usg i gdyby było coś nie tak to wypuścił by cie i kazał przyjść za dwa tygodnie? nie wydaje mi się .Proszę nie denerwuj się tak i nie zastanawiaj na pewno wszystko jest ok
Suonko mnie osobiście podobają się te pierwsze mojemu m też się te podobają http://allegro.pl/klasyczne-czolenka-slubne-6-5-501-biale-satyna-36-i2242697440.html

Ostatnia edycja:
Aga - jestem panikarą, to fakt :( dzięki za racjonalne spojrzenie :)

suonko - jak dla mnie 1 lub 3, ale nie wiem czy te "bibeltoy" przyczepione nie będą Ci przeszkadzać, tzn. czy nie będziesz zaczepiać kiecką. Masz osobne buty do tańca? Ja polecam Ci (jeśli mogę;)) buty taneczne, szyte na miarę - są wersje ślubne i ja dzięki tym butom szalałam całą noc jak dzika i dopiero o 4 poczułam,że jestem na obcasach :)

suonko - ja miałam taneczne z tego sklepu
http://www.skleptaneczny.pl/index.p...art/?page=shop.browse&category_id=23&vmcchk=1

może w Twojej okolicy też taki jest i byłabyś zainteresowana? dobrałam sobie kolor i wysokość obcasu (obcasa?:)) taki sam, jak do tych do kościoła i było super. taneczne mają taki minus, że jest słaba podeszwa, tzn, miękka, ale myślę, że mogą być też od razu do kościoła (tylko nie są tak ładne ;))

Ostatnia edycja:
Wszystkiego dobrego na święta! :))

nie jestem na bieząco, nie wiem co Wy tutaj dyskutowałyście, usiłowałam poczytać, ale chyba się pogubiłam :(

Anisiaj nie martw się, ja miałam na początku 3 usg w dość niewielkim odstępie czasu, na drugim wyszło, że maleństwo prawie nic nie urosło od tygodnia, a potem dwa dni później było jak trzeba, piszę, bo są różne usg, Fasolki są tycie i każdy milimetr, różne ułożone i różnie to bywa, nie martw się ;-)

JESTEŚCIE NAPRAWDĘ WIELKIM DAREM I BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE WAS TUTAJ "MAM" - tyle mi dałyście dzisiaj otuchy, że znowu chodzę i się cieszę ciążą :)

anisiaj szukam butów w których przetańczę całą noc... Pani w salonie mówiła, żeby nie wygłupiać się z drogimi butami bo i tak są na jeden raz. A te buty do tańca są pewnie drogie a ja specjalnie wybieram mały obcas, żeby wytrzymać w nich jak najdłużej.

suonko - ja za swoje płaciłam 150 zł. I miałam idealnie dopasowane. potem można je nawet zafarbować i masz buty na taneczne imprezy i wesela znajomych :)

kochana, a jaki masz rozmiar tak w ogóle?

reklama
Do góry