reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta mieszka sie super jestem bardzo szczesliwa ze nam sie udalo i ze mieszkamy sami jeszcze bobo dojdzie i bedzie gites hihi
dziewczynki was tez spanie bierze po tej dowcipnej luteinie? ja jak ja wezme to za jakis czas spac mi sie chce ze szok.
dziewczynki was tez spanie bierze po tej dowcipnej luteinie? ja jak ja wezme to za jakis czas spac mi sie chce ze szok.
jestem. już wróciłam ze świecenia ale nie wkleje wam zdjecia bo jestem u teściów więc nie miałam wkładu w przygotowania
anisiaj nie martw się. za 2 tygodnie już bedzie serduszko. bierzesz lutkę wiec będzie ok. moze owu była w innym dniu niż sądzisz?
wpadne później. pa
anisiaj nie martw się. za 2 tygodnie już bedzie serduszko. bierzesz lutkę wiec będzie ok. moze owu była w innym dniu niż sądzisz?
wpadne później. pa
D
Dzoana.a
Gość
I to najważniejsze, hihihino i można biegać nago hi hi hi
anaber - no właśnie taki mam plan, zrobię betę (albo total hcg bo tak robiłam do tej pory i będę coś więcej wiedziała). cudny koszyczek!
Bobo - mam nadzieję, że już poszukamy serduszka. Mój lekarz wyraził się jasno, że on jest uczony i taka jest u niego w św. Zofii praktyka,żeby za wcześnie tego serduszka nie pokazywać - żeby nie straszyć, albo nie nakręcać nadmiernie.
agnes - no może była innego dnia, ale wiem,że ostatnie "baraszkowanie" było wtedy 4 marca, więc w sumie kiedy najpóźniej mogło dojść do zapłodnienia? jakoś byłam przekonana, że właśnie 4, ale może się mylę.
dziękuję Wam za wsparcie, bardzo się uspokoiłam dzięki Wam :***
Bobo - mam nadzieję, że już poszukamy serduszka. Mój lekarz wyraził się jasno, że on jest uczony i taka jest u niego w św. Zofii praktyka,żeby za wcześnie tego serduszka nie pokazywać - żeby nie straszyć, albo nie nakręcać nadmiernie.
agnes - no może była innego dnia, ale wiem,że ostatnie "baraszkowanie" było wtedy 4 marca, więc w sumie kiedy najpóźniej mogło dojść do zapłodnienia? jakoś byłam przekonana, że właśnie 4, ale może się mylę.
dziękuję Wam za wsparcie, bardzo się uspokoiłam dzięki Wam :***
Ostatnia edycja:
Aga1402
Fanka BB :)
Witam i ja w Wielką Sobotę
To co się wczoraj stało zostawię bez komentarza, ale było mi strasznie przykro.
Anisiaj nie martw się ja na pierwszej wizycie byłam dokładnie w 5 tydz. 5 dzień dzidzia miała 0.22 ale doktorka mi pokazała bijące serduszko, wiec byłam spokojniejsza. Też miałam bardzo nie regularne cykle. Kiedy teraz byłam na wizycie po trzech tygodniach dzidzia ma ponad 2 cm i już pięknie było widać serduszko. Trzymam kciuki na pewno jest wszystko w porządku, nie denerwuj się bo to nie wskazane
To co się wczoraj stało zostawię bez komentarza, ale było mi strasznie przykro.
Anisiaj nie martw się ja na pierwszej wizycie byłam dokładnie w 5 tydz. 5 dzień dzidzia miała 0.22 ale doktorka mi pokazała bijące serduszko, wiec byłam spokojniejsza. Też miałam bardzo nie regularne cykle. Kiedy teraz byłam na wizycie po trzech tygodniach dzidzia ma ponad 2 cm i już pięknie było widać serduszko. Trzymam kciuki na pewno jest wszystko w porządku, nie denerwuj się bo to nie wskazane
wiolka23
Fanka BB :)
Kochane moje ja ledwo żywa tak spać mi sie chce a upiekłam dopiero jedno cisto jeszcze dwa mi zostały Anaber-koszyczek świetny marta-to dałaś czadu z tą święconką Suonko -rzuc tu jakiegoś rogalika do mnie Dzoana-co ty chcesz kobieto spalać przy takim tempie życia jak ty tak biedna wczas codziennie wstajesz to dodatkowe kaorie krzywdy ci nie zrobią i trzymam kciuki&&&&&&&&&&:-) Agnes-witaj ja jutro na chw\ile ide do teściowej Aga-czasami lepeij przemilczeć niż później żałować ze sie za duzo powiedziało nic sie nie martwAnisiaj-kochana nie każde zieciatko musi być ksiązkowo tak samo rozwiniete dam maleństwu czas jeszcze ci śmignie i to moment Bobo-uważaj na siebie bo nam sie poobijasz a szkoda tak dobrej koleżanki żeby sie potłukła:-)zZagubiona-zdrówka i kobietki żeby was nic nie bolało w te świeta żeby było miło i spokojnieBettyszum-wesołych świąt;-)Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam bo ide dalej coś tworzyć jak czas pozwoli to zajrze wieczorkiem może
reklama
agnes - nie mierzyłam. miałam w planie zacząć od następnego cyklu
aga - na usg było pokazane dokładnie 5t5d i 0,23, więc tak, jak u Ciebie
wiolka - powodzenia w tym szale twórczym
Dziękuję Wam za słowa otuchy serio. Nie chcę pisać tylko o sobie, więc napiszcie kochane co u Was
aga - na usg było pokazane dokładnie 5t5d i 0,23, więc tak, jak u Ciebie
wiolka - powodzenia w tym szale twórczym
Dziękuję Wam za słowa otuchy serio. Nie chcę pisać tylko o sobie, więc napiszcie kochane co u Was
Podziel się: