reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
marta mieszka sie super :) jestem bardzo szczesliwa ze nam sie udalo i ze mieszkamy sami jeszcze bobo dojdzie i bedzie gites hihi :)
dziewczynki was tez spanie bierze po tej dowcipnej luteinie? ja jak ja wezme to za jakis czas spac mi sie chce ze szok.

Bobo to najważniejsze że Wam dobrze i ze sami, nie chciałabym mieszkać z teściową ani z moją mamą nie ma to jak samemu, nikt się nie wtrąca no i można biegać nago hi hi hi

jestem. już wróciłam ze świecenia ale nie wkleje wam zdjecia bo jestem u teściów więc nie miałam wkładu w przygotowania

anisiaj
nie martw się. za 2 tygodnie już bedzie serduszko. bierzesz lutkę wiec będzie ok. moze owu była w innym dniu niż sądzisz?

wpadne później. pa

anaber - no właśnie taki mam plan, zrobię betę (albo total hcg bo tak robiłam do tej pory i będę coś więcej wiedziała). cudny koszyczek!:)

Bobo - mam nadzieję, że już poszukamy serduszka. Mój lekarz wyraził się jasno, że on jest uczony i taka jest u niego w św. Zofii praktyka,żeby za wcześnie tego serduszka nie pokazywać - żeby nie straszyć, albo nie nakręcać nadmiernie.

agnes - no może była innego dnia, ale wiem,że ostatnie "baraszkowanie" było wtedy 4 marca, więc w sumie kiedy najpóźniej mogło dojść do zapłodnienia? jakoś byłam przekonana, że właśnie 4, ale może się mylę.

dziękuję Wam za wsparcie, bardzo się uspokoiłam dzięki Wam :***

Ostatnia edycja:
anisiaj plemniczki w sprzyjajacych warunkach tj. śluz płodny są w stanie poczekać kilka dni na jajeczko. tak wiec owu mogła byc nawet kilka dni później. a mierzyłaś tempkę moze?

Witam i ja w Wielką Sobotę:tak:
To co się wczoraj stało zostawię bez komentarza, ale było mi strasznie przykro.
Anisiaj nie martw się ja na pierwszej wizycie byłam dokładnie w 5 tydz. 5 dzień dzidzia miała 0.22 ale doktorka mi pokazała bijące serduszko, wiec byłam spokojniejsza. Też miałam bardzo nie regularne cykle. Kiedy teraz byłam na wizycie po trzech tygodniach dzidzia ma ponad 2 cm i już pięknie było widać serduszko. Trzymam kciuki na pewno jest wszystko w porządku, nie denerwuj się bo to nie wskazane:-D

Kochane moje ja ledwo żywa tak spać mi sie chce a upiekłam dopiero jedno cisto jeszcze dwa mi zostały:dry: Anaber-koszyczek świetny marta-to dałaś czadu z tą święconką:-D Suonko -rzuc tu jakiegoś rogalika do mnie Dzoana-co ty chcesz kobieto spalać przy takim tempie życia jak ty tak biedna wczas codziennie wstajesz to dodatkowe kaorie krzywdy ci nie zrobią i trzymam kciuki&&&&&&&&&&:-) Agnes-witaj ja jutro na chw\ile ide do teściowej:sorry: Aga-czasami lepeij przemilczeć niż później żałować ze sie za duzo powiedziało nic sie nie martw:tak:Anisiaj-kochana nie każde zieciatko musi być ksiązkowo tak samo rozwiniete dam maleństwu czas jeszcze ci śmignie i to moment:tak: Bobo-uważaj na siebie bo nam sie poobijasz a szkoda tak dobrej koleżanki żeby sie potłukła:-)zZagubiona-zdrówka i kobietki żeby was nic nie bolało w te świeta żeby było miło i spokojnie:happy2:Bettyszum-wesołych świąt;-)Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam bo ide dalej coś tworzyć jak czas pozwoli to zajrze wieczorkiem może:cool2:

reklama
agnes - nie mierzyłam. miałam w planie zacząć od następnego cyklu ;)

aga - na usg było pokazane dokładnie 5t5d i 0,23, więc tak, jak u Ciebie :)

wiolka - powodzenia w tym szale twórczym ;)

Dziękuję Wam za słowa otuchy serio. Nie chcę pisać tylko o sobie, więc napiszcie kochane co u Was :)

Do góry