reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Zabrałam mojemu m laptopa bo musiałam to sprwdzic no powiem,ze jestem w szoku. Tylko tak jakoś dziwnie mi się zrobiło, że nie potrafiły napisac wprost hmmmm tylko założyły wątek i tam obsmarowały a to szczere nie jest. najwidoczniej dobrze im w tym towarzystwie i teraz dopiero będa mogłu pogadac na temat tych wózków bo z tego co pamiętam to wlasnie te osoby non stop o tym pierniczyły. teraz się zrobiło cikawie i mi w takim gronie jest dobrze. nie ma co sie przejmowac. Ja tu jestem od listopada i powiem szczerze,ze też trochę czasu mineło zanim się wkręciłam bo na samym poczatku to ja sie tu czułam jak piątek koło u wozu bo pisałam a nikt na mnie uwagi nie zwracał. I na jakiś czas sobie odpuściłam. teraz jest mi tu dobrze z chęcią wchodze :-)

a jesli chodzi o alkohol anisiaj to ja Ci chciałam podziękowac,że mnie do pionu sprowadziłaś ja tam lubię szczerość i jak mi coś się nie widzi to też pisze. taka nasza natura.
Marta napisz tu co myślisz, bo na bank z ciekawości wchodza i czytają a teraz jak już wiemy to tym bardziej :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez czytałam powiem wam tylko tyle jeśli pewne osoby chciały być na okrągło na językach i tylko o nich miała być mowa to do tego forum nie służy mogły sobie założyć watek samouwielbienia:wściekła/y: my rozmawiamy o wszystkim one też kiedyś były nowe ale do tego tzreba mieć jakieś pojęcie a nie kazdy chyba je ma

Marta, słodziutka, taka w sam raz do schrupania.
Anaber, kobitki to jednak ciekawska rasa. Szkoda, że tyle przykrości można zrobić czymś takim. Nieważne, ja tutaj zostanę, póki mnie ktoś nie wyrzuci za smęcenie po koniec fazy maniakalnej.
Madlen, to nie nerwy. Mi i dziewczynom po prostu przykro sie zrobiło.
Wiolka, zabrakło szczerości i prawdy w tym wszystkim.

Ja nawet nie pamiętam od którego momentu jestem z Wami chyba od początku stycznia
Właśnie nie ma co się przejmować mamy siebie ;-)
Wiolka hi hi i nie wytrzymałaś jednak ja też musiałam przeczytac ;-)

Dzoana tylko z tego co widze tabelka bedzie sporo krotsza........... ja nie znikam zaproszenia nie dostalam a nawet jakbym dostala to i tak bym tu zostala.

Marta slodka dziewczynka i jaki kucyk:-) juz niedlugo bedziesz wklejac fotki swojej pociechy juz nie moge sie doczekac.

zostaly mi jeszcze dwa pokoje do sprzatniecia musze sie zabrac do roboty:-p

anaber ja tez sie tak czasami czulam (za wyjatkiem kilku osob)..mialam wrazenie,ze pisze sama do siebie..ale coz..nie kazdy jak widac jest otwarty na innych..liczy sie dla niego tylko "rodzina",a obcego mozna kopnac w tylek ..przykre to..,ale takie jest zycie..czasami brutalne..ale zycie..
raz pod gorke,raz z gorki..byle do przodu..
w swieta zaglebie sie bardziej w ta afere koperkowa ,bo dzisiaj nie mam na to sily

reklama
Scoti, ja też jestem wielka egoistka;-) Bo gadam tylko o tym, że nie mogę zaskoczyć. Ale też zostaję tutaj, bo mi dobrze. Ale jakbym za bardzo smędziła to mi powiedzcie, a nie zakładajcie nowy wątek, bo sama do siebie gadać nie będę:-)

Do góry