reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja też jestem ciekawa ale już mi skoczyło ciśnienie a jak dzoana mówi że nie warto to nie warto sie denerwować nie robi sie tak ale cóz jak ktoś nie ma odwagi powiedzieć czegoś wprost to mówi to za plecami:no:Marta-już ją do spania wygoniłam bo stół mi też wymalowała:-)ale niech sie cieszy to tylko dziecko

reklama
Marta - olej to. Dziewczyny mają prawo być tylko z tymi, z którymi chcą ich wybór w jaki spoób to robią. Do tego wątku były zaproszenia, my ich nie mamy, więc mamy wątek tutaj. Nad formą i treścią zarzutów o egoizm mogę dyskutować, ale myślę, że to już każdy, kto tak pisze, powinien rozliczyć w swoim sumieniu.

DZIEWCZYNY SKOŃCZMY TEN TEMAT, BO SOBIE PSUJEMY ZDROWIE I ŚWIĘTA! :)

Anisiaj, dokładnie:tak: Zreszta ja lubie słuchać o wózkach, ciuszkach i innych "bzdetach" ciążowych. Jak juz dojdzie co do czego to będę obcykana;-)
Madlen, no jest zamieszanie niemałe:-( Przykra sprawa wyszła i tyle.
Scoti, tylko nam nie ucieknij, bo kto będzie tabelke prowadził;-)

dzoana no tak z dwojga zlego to lepsze niz wyproszenie z forum.....

Madlen ty chyba jestes tu od poczatku wiec pewnie zostaniesz zaproszona na drugi watek, tu zostaja tylko nowe i majace wszystkich w nosie dziewczyny

Wiolka pewnie, że tak w końcu święta są dla dzieci :-D bardzo ważne no wiesz prezenty i hi hi ale mogła by cioci pomalować kilka jajek :sorry:

Dzoana - akurat o wózkach to pamiętam gadały dziewczyny, które są w tamtym wątku ;) my gadałyśmy o nudnościach, a to zdecydowanie inny etap ;)

Mam ochotę zanucić song kiczowatego Stachurskiego "Zostańmy razem, zostańmy razem, ja i Wyyyyyyyyyyyyyy" :)))

a może same się zaprośmy i miejmy tylko swój wątek? potem kolejny, kolejny i kolejny aż napisze do nas administracja babyboom, że przeginamy :)

scotland my naszym smykom co roku chowamy prezenty i oni szukaja,a w wielkanoc,robimy polowanie na pisanki,tylko zamiast pisanek sa czekoladowe jajka..fajna zabawa dla calej rodzinki ;-)
dziewczynki nie wiem o co biega,ale prosze bez nerwow,malo macie swoich problemow ???

edit
scoti ja nie z tych,co zmieniaja front jak im cos nie pasuje..jak cos mi nie lezy,to albo sie wycofuje calkiem,albo mowie co mnie boli..i mowie prosto w oczy,za duzo lat mam,aby obgadywac po katach ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta - ale dziewczyny przecież wiedzą, jak się poczułyśmy, bo są stale na forum, więc być może tutaj zaglądają. Apeluję o rozsądek, bo nam się zarodki, płody tudzież czekające w kolejce jajeczka wkurzą :)

Do góry