reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta, Ty się tutaj dobrze czujesz.
Stare forumowiczki czuły się dobrze w swoim towarzystwie. I jest ok, tylko niepotrzebne było to obsmarowywanie za plecami.
Madlen, magnez chyba zqawsze bierze sie z B6, bo ta witamina pozwala na lepsze przyswojenie magnezu.

reklama
wiecie czytam was caky czas bo jestem i tu i tu ale szczerze wam powiem uwazacie ze dziewczyny zrobily zle bo przeszly na inny topic i was obgaduja le wy wcale dluzne nie jestescie i szczerze jak tak was czytam to smutno mi sie zrobilo skad w was tyle jadu (bez urazy) ja szczerze powiem czasem czuje sie tu ze nie pasuje do danego tematu ale to wtedy poprostu sie nie udzielam tak jak juz kiedys pisalam gdy nie mam nic do dodania to sie nie odzywam czasem sa tematy ktore wiem ze moge cos"madrego" powiedziec to pisze jestesmy tylko ludzmi sa osoby ktore czasem mnie draznia ale to nie zmienia tego ze lubie i was i inne dziewczyny ktore poznalam w tym watku

madlen jak najbardziej mozna

Madlen mnie interesuje co sie dzieje u kazdej z dziewczyn nie tylko tych starych nowych tez zreszta nie jestem tam mile widziana.

Chyba przydalaby sie lista ktore dziewczyny moga pisac na ktorym watku bo sie mozna pogubic;-)

anisiaj racja racja życie toczy się dalej :tak:
tylko dodam na koniec ,ze brzydko ale to bardzo brzydko zrobiły bo powinny napisac a nie tak z minuty na minutę przejści powysyłac zaproszenia do siebie i tam dupska obsmarowac to najbardzie mnie boli czego bym po pewnych osobach się nie spodziewała !!! i to tyle na tem tema z mojej strony.

a ja tak zaczelam gadac a kuchnia czeka ludzie kiedy ja odpoczne chyba w piachu dopiero. :rofl2:

zagubiona teraz to wyszło ,ze my wszystkiemu winne, jak my sie poczułysmy jak dowiedziałyśmy sie ze jest nowy wątek i tam nas obsmarowano, nie lepiej było napisac to tu szczerze. Napisałyśmy tylko jak się czujemy w tej sytuacji. Mnie to bardzo zabolało i zrobiło mi się przykro jak przeczytałam że znowu na starchy śmieciach, że jest jak dawniej. Wyszło jak wyszło trudno niech każda idzie gdzie jej lepiej i tyle ale mogło się obejśc bez tego wszystkiego i jeszcze w okresie przedświątecznym. I koniec tematu bo nerwy niewskazane w naszych stanach :-) a już napewno nie z takich powodów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zagubiona, dajcie juz spokój. Niech każdy idzie swoją drogą. Po prostu przykro się czytalo niektóre zarzuty, które nie były prawdą. No kurcze, każda tutaj każdą wspierała.
Scoti, Ty masz potrzebę wspieraniaq starych dziewczyn i to jest w porządku. Marta się dobrze czuje tylko tutaj i jest dobrze. Jeśli którakolwiek dziewczyna z tamtego wątku będzie chciała posiedzieć tutaj to też jest ok.
Kurcze, a jeszcze dzisiaj pisałam, że na tym forum nie było kwasów. No dziewczyny, niech tak zostanie:-)

ja uwazam tak jezeli chcialy by podzialu typu tylko "stare"forumowiczki to zalozony byl by zamkniety watek a tak nie jest

madlen aj juz sama nie wiem co sie dzieje nie mam juz sil na ta ciaze heh zawsze cos prawdopodobnie mam cholestaze mialam jechac do szpitala ale dogadalam sie z lekarzem ze we wtorek powtorze badania jezeli wyniki beda nie za wysokie tz do ok 100(norma 35) to przepisze mi leki ktore w domu bede brala jezeli beda powyzej 100 to tylko szpital teraz mialam tak aspat 31 alat 68 chyba i fosfataza alkaliczna 119(norma 104)

Niech każdy idzie tam gdziemu pasuje i tyle ja uciekam do spania bo jutro rano do świecenia pędzę z małą dobranoc kobietki i pomimo wszystko spokoju:happy: wam życze

reklama
ja jestem zdania,ze lepiej miec 1kolezanke,ale szczera niz cale stado falszywych
wiec jesli im bylo zle z nami..to odeszly..i OK,a my tutaj stworzymy sobie nasze male grono..,a jak ktos nowy bedzie chcial dolaczyc,to jest mile widziany i napewno przyjmiemy go z otwartymi rekoma :tak:

zagubiona duzo zdrowka !!! i oby wyniki bylo dobre ;)..wytrzymaj jeszcze troche juz duzo ci nie zostalo ;)

Do góry