reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Właśnie dajcie linka z czystejj ciekawości nie można gadać na kogoś
Joweg wrzucaj fotki jajek :)
Anisiaj ja grynszpanem stroję tylko

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dajcie spokój. Nie ma sensu. Kto znalazł ten ma, ale nie nakręcajmy się. Dziewczyny chcą się dobrze czuć w swoim gronie, a my nadal mamy siebie. Przecież o to w tym chodzi, żeby mieć z kim pogadać i niech każdy ma swoje podwórko. Nie jestem za podziałami, ale skoro tak komuś uwierałyśmy, to rozstanie nie jest złe. Dobrze, że nas stąd nie wyprosiły dziewczyny;)

na głównym forum "staramy się", wątek założony przez jedną ze staraczek. Marta - ostrzegam, ja mam doła, dzoana też żałuje. Szkoda Twojego nastroju, serio.

Anisiaj, masz rację, no, ale przykro się zrobiło, bo wydawalo się, że wszystko ok, a tu nagle ni z tego ni z owego takie rzeczy wychodzą. Hmm, dziwne to to. Mi tutaj dobrze, mimo, że ja nadal starająca się i nie pogadam za bardzo o odczuciach ciążowych, bo ich nie mam:zawstydzona/y:

hej babeczki :-)
widze,ze tu jakies zamieszanie dzisiaj...nie bardzo kumam o co biega,a juz czasu i sily na to nie mam ,zeby doczytac o co kaman :sorry:
caly dzien cos robilam,sprzatanie,gotowanie..a bez kawy ciezko,ale pic nie bede,bo sie boje..nawet robota nie kleila sie w rekach jak powinna,bo zasypialam na stojaco..jeszcze ta pogoda..bardziej przypomina jesien niz wiosne :angry:
sciskam was mocno
i zycze
ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT
CIEPLYCH I RODZINNYCH ;-)
staraczkom oczywiscie zycze II kreski na tescie,
a ciezaroweczkom,spokojnej ciazy :tak:;-)

ja o pomalowanie kilku jajek poprosilam mame:-) pewnie jak majka bedzie troche starsza i bardziej rozwinieta artystycznie to bedziemy malowac razem poki co nie mam weny....

Maz opowiedzial mi ze w Niemczech dzieci zawsze szukaja prezenty schowane przez 'zajaczka' i jako ze u niego w domu tez tak chowali prezenty to my naszej tez zrobimy taka zabawe tylko nie wiem czy zrozumie:sorry:

Ja przyznam sie ze dzisiaj obudzilam sie o 5 poszlam sie napic a ze laptop byl wlaczony to usiadlam i natknelam sie na watek Katyb, juz nie moglam zasnac, caly czas o tym myslalam

dzoana - ale jak tylko poczujesz pierwsze objawy, to masz fachowców pod ręką :))))

madlen - dziękuję i wzajemnie :)

scotland - zajączek to super sprawa i dzięki temu ta Wielkanoc jest taka bliższa dla dzieci :)

reklama
Znalazłam już dziewczynki ten wątek nie trudno było znaleśc tez mi przykro i mam ochotę coś napisać im

Scotland
zrozumie Malutka mojej siostry młodsza córcia ma 2 latka i już kuma o co chodzi wie że zajączek przyjdzie, a zawsze chowają im w ogrodzie słodycze

Do góry