reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dziewczyny zaraz Was opierniczę! :)

ja też na początku czułam się jak powietrze, bo coś pisałam i była na mnie olewka. Ale to się zmieniło i czuję się tu dobrze. Mam nadzieję, że to nie są jakieś osobiste urazy i dramatyczne rozstania. Mocno kibicuje dziewczynom, którym szczególnie to one wiedzą, bo udało nam się nawiązać nić porozumienia. Ale naprawdę skończmy to, to nic nam nie daje. Może tak się musiało stać.

Mam nadzieję, że są osoby, które nadal chcą z nami gadać, jak np. Zagubiona, która dzisiaj nam pisała, że ma złe wyniki i za którą wszystkie z całą pewnością mocno trzymamy kciuki. Nie róbmy frontów i tragedii, dostałyśmy dawkę "zaplecowej szczerości" i życie forumowe toczy się dalej.

Dzoana-jesteśmy tu po to żebykażda mogła sobie na coś pomarudzić i miał jej kto wysłuchać:-) Marta-ilona to pisała wiesz jak to jest trafił swój na swego:confused2:

nie rozumiem po co ten podzial:-(juz tesknie za niektorymi dziewczynami i zapewne bede tam czasem zagladac zeby zobaczyc co u nich slychac. dobrze ze losiczka wrocila

Oglądałyście jakiś fajny film? Poszłabym do kina, ale po "Igrzyskach śmierci" nie mam już zaufania do forumowych opinii.
Scoti, zgadzam się z Tobą, może dlatego wszystkim jest przykro, bo się polubiło dziewczyny. Ale każdy wybiera to gdzie sie dobrze czuje.

A ja nie będę zaglądać owszem jest mi mega przykro ale mam was i to mi wystarczy :rofl2:
Dzona ja ostatnio oglądałam film jeden dzień bardzo fajny romantyczny film, do płakania ale bardzo stary i ściągnęłam go z neta a do kina też chciałam iść ale przyznam szczerze że nic mi nie przypadło do gustu

Ostatnia edycja:
reklama
scoti to dolacz do nich,na forum moze pisac kazdy..wkoncu to otwarty temat ;-)
dziewczyny mam pyt.czy w ciazy mozna brac mag.+vit B6 ??

Do góry