reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zzaguiona - nie dziękuję ;) uspokoiłaś mnie z tym brzuchem. Wiecie wstałam dzisiaj o 5.30, bo teraz tak latam sikać jak szalona i myślę sobie tak - sikam, boli mnie brzuch, a ja już się martwię. A co będzie za 5,10, 15 lat?;)

Wiolka - dobrze, że ją zostawiacie. Normalnie nie można mi mówić tego głośno, ale my generalnie odradzamy rodzicom wcześniejsze wysyłanie 6-latków. A nauczycielka...nie da się z nią pogadać? A skąd myśl, że inne dzieci jej nie lubią?

reklama
ja tez nie spie od 5.30 ;p przyzwyczailam sie ze w szpitalu tak pobudke robia ;p i spac teraz nie moge hehe co do sikania to normalne hormony tak wplywaja mnie wlasnie to czeste sikanie upewnilo ze w ciazy jestem od poczatku latalam co ok 2h teraz co godzine a czasem i czesciej hehe

Anisiaj-my nie chcielismy ją wcześniej posyłać ale dopadłl nas obowiązek posłania 5 latki i poszła do przedszkola bo u nas podstawówka nie jest dostosowana pod wózki więc wybraliśmy przedszkole a teraz na rok też wolimy przedszkole bo nie chcemy ją odrywać od środowiska które zna a za mała jest moim zdaniem do szkoły,dzieci ją lubią tylko ona uważa że przez to że nie chodzi jest od nich gorsza z nauczycielka będę rozmawiała dzwoniłam dziś do niej i jej mówiłam jak sytuacja wygląda

zzagubiona - o matko! to mnie pocieszyłaś z tym sikaniem - to znaczy, że będzie jeszcze gorzej?;)

wiolka - trzymam kciuki, żeby rozmowa się udała i żeby było dobrze!:)

Witam dziewczynki :-)
Wczoraj nie miałm kiedy Was odwiedzić najpierw miałam dla siebie trochę relaksu bo byłam u kosmetyczki a poźniej jechałam na zajęcia wróciłam o 20 i juz na nic nie miałam siły.

Wczoraj pierwszy dzien kiedy Igor nie miał temp. :tak: także po tylu dniach męczenia już jest ok. ;-) temp. utrzymywała się 10 dni.

Anisiaj a jak się czujesz choroba przechodzi ?? Mnie brzuch bolał do 9 tyg. i to dość mocno brałam nospę i luteinę i cały czas miałąm wrażenie,ze dostaję @ i co chwilę do kibelka latałam.

witajcie :-)
ja wczoraj ogarnelam mieszkanie pozniej jeszcze pojechalam na zakupy i jak wrocilam to padlam jak mucha hihi. dzis nie wiem czy wyleze z lozka bo tak mi dobrze w nim hihi zreszta mam wszystko porobione wiec lenistwo jeden dzien wskazane :-)
marta daj znac jak wyniki :-)
anisiaj bol brzucha jak na @ jest normalny chyba wszystkie tu tak mialysmy wiec nie martw sie
co z karolina?
zagubiona dobrze ze juz Cie wypuscili obys pozostala juz w domku do konca ciazy

Ja obdzwoniłam szpital i naszego lekarza rodzinnego musimy z małą do szpitala jechać na tomografie bo to może być zastawka mam tylko nadzieje że nie będziemy musieli do tego wszystkiego głowki jej operować!!!!!!!

reklama
Do góry