reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzięki dziewczynki że o mnie pamiętacie:*

Roza, właśnie chęci do pracy u mnie brak, ale co zrobić... Mogło być tak pięknie, odpoczywanko w domku, doglądanie kwiatków na balkonie... Ale widocznie nie jest mi dane...

Ilonko, mam nadzieję, że po tej nospie i magnezie mi przejdzie. Ostatnio miałam twardą macicę, brałam tabsy, później była miękka to lekarka powiedziała, że mam już nie brać, a za 3 tygodnie znów powtórka z rozrywki... A teraz znów przestałam i znów czuję napięcie. A do wizyty jeszcze 2 tygodnie całe:-(

Jutro powinnaś dostać ode mnie przelew. Mam nadzieję, że nie pomyliłaś się w danych;-)

Czekam teraz na m jak mu się w pracy ułoży, bo w przyszły poniedziałek chcieliśmy iść na 3d, a on wiecznie w delegacji...:-(

Ostatnia edycja:
to faktycznie oszaleli chyba... myślałam że jak się chodzi do prywatnego to za darmo je zrobi - masakra ale lekarze potrafią z ludzi doić

Roszpunka to jak tak sie dzieje to bierz magnez i nospe napewno nie zaszkodzi !!!!!!!!!!!!! co do usg to nie drogo nawet u Ciebie to 3d !!!!!!!!!!!!! wiec niech męzuś wraca i bedziecie oglądać maluszka !!!!!!!!

DZIĘKUJĘ I TU WSZYSTKIM JESZCZE RAZ !!!!!!!!! JESTEŚCIE NIEOCENIONE NAPRAWDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobranoc kobietki moje !!!!!!!!!!!!!!! Moze ta noc bedzie lżejsza i bede spać !!!!!!
Jutro rano sie melduje !!!!!!!!

Dupa, właśnie zadzwonił i powiedział, że w poniedziałek musi jechać do pracy:angry: I albo pójdziemy przed samymi świętami, albo będę musiała iść sama !Jak tak dalej pójdzie to moje dziecko nie będzie swojego ojca znało!!!Do dupy z tym wszystkim!!! Jeszcze najlepsze będzie jak ten lekarz przed świętami zrobi sobie wolne i nie będzie przyjmował pacjentek:wściekła/y: Chyba się wścieknę wtedy! Bo mi przepadnie ta wizyta!

Marta, ja chodzę na NFZ do gina, a na to 3d prywatnie do innego lekarza. Ale nawet jak chodzisz prywatnie to może ci kazać zapłacić za to badanie.

Mam dość na dziś. Dobranoc dziewczynki.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobranoc :-) ja też powoli uciekam już do jutra Dziewczynki a jutro rano idę odebrać wyniki badania na żółtaczkę
Roszpunka ja robię tak że chodzę i na nfz i prywatnie, bo do tego 1szego lecę po skierowania na badanie i zanoszę tamtemu hi hi hi hi

Do góry