reklama
Dzięki dziewczynki że o mnie pamiętacie:*
Roza, właśnie chęci do pracy u mnie brak, ale co zrobić... Mogło być tak pięknie, odpoczywanko w domku, doglądanie kwiatków na balkonie... Ale widocznie nie jest mi dane...
Ilonko, mam nadzieję, że po tej nospie i magnezie mi przejdzie. Ostatnio miałam twardą macicę, brałam tabsy, później była miękka to lekarka powiedziała, że mam już nie brać, a za 3 tygodnie znów powtórka z rozrywki... A teraz znów przestałam i znów czuję napięcie. A do wizyty jeszcze 2 tygodnie całe:-(
Jutro powinnaś dostać ode mnie przelew. Mam nadzieję, że nie pomyliłaś się w danych;-)
Czekam teraz na m jak mu się w pracy ułoży, bo w przyszły poniedziałek chcieliśmy iść na 3d, a on wiecznie w delegacji...:-(
Roza, właśnie chęci do pracy u mnie brak, ale co zrobić... Mogło być tak pięknie, odpoczywanko w domku, doglądanie kwiatków na balkonie... Ale widocznie nie jest mi dane...
Ilonko, mam nadzieję, że po tej nospie i magnezie mi przejdzie. Ostatnio miałam twardą macicę, brałam tabsy, później była miękka to lekarka powiedziała, że mam już nie brać, a za 3 tygodnie znów powtórka z rozrywki... A teraz znów przestałam i znów czuję napięcie. A do wizyty jeszcze 2 tygodnie całe:-(
Jutro powinnaś dostać ode mnie przelew. Mam nadzieję, że nie pomyliłaś się w danych;-)
Czekam teraz na m jak mu się w pracy ułoży, bo w przyszły poniedziałek chcieliśmy iść na 3d, a on wiecznie w delegacji...:-(
Ostatnia edycja:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka to jak tak sie dzieje to bierz magnez i nospe napewno nie zaszkodzi !!!!!!!!!!!!! co do usg to nie drogo nawet u Ciebie to 3d !!!!!!!!!!!!! wiec niech męzuś wraca i bedziecie oglądać maluszka !!!!!!!!
DZIĘKUJĘ I TU WSZYSTKIM JESZCZE RAZ !!!!!!!!! JESTEŚCIE NIEOCENIONE NAPRAWDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ I TU WSZYSTKIM JESZCZE RAZ !!!!!!!!! JESTEŚCIE NIEOCENIONE NAPRAWDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dupa, właśnie zadzwonił i powiedział, że w poniedziałek musi jechać do pracy
I albo pójdziemy przed samymi świętami, albo będę musiała iść sama !Jak tak dalej pójdzie to moje dziecko nie będzie swojego ojca znało!!!Do dupy z tym wszystkim!!! Jeszcze najlepsze będzie jak ten lekarz przed świętami zrobi sobie wolne i nie będzie przyjmował pacjentek
Chyba się wścieknę wtedy! Bo mi przepadnie ta wizyta!
Marta, ja chodzę na NFZ do gina, a na to 3d prywatnie do innego lekarza. Ale nawet jak chodzisz prywatnie to może ci kazać zapłacić za to badanie.
Mam dość na dziś. Dobranoc dziewczynki.
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Marta, ja chodzę na NFZ do gina, a na to 3d prywatnie do innego lekarza. Ale nawet jak chodzisz prywatnie to może ci kazać zapłacić za to badanie.
Mam dość na dziś. Dobranoc dziewczynki.
Ostatnia edycja:
reklama
Dobranoc :-) ja też powoli uciekam już do jutra Dziewczynki a jutro rano idę odebrać wyniki badania na żółtaczkę
Roszpunka ja robię tak że chodzę i na nfz i prywatnie, bo do tego 1szego lecę po skierowania na badanie i zanoszę tamtemu hi hi hi hi
Roszpunka ja robię tak że chodzę i na nfz i prywatnie, bo do tego 1szego lecę po skierowania na badanie i zanoszę tamtemu hi hi hi hi
Podziel się: