ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka skąd ja to znam !!!!!!!!!!! Mąz strasznie chce choć raz być na usg i mówił ze własnie od poniedziałku chce wziść wolne aby iśc ze mną razem , niech gin zobaczy szyjkę ale tez i dzidzię , no ale własnie nie tak łatwo zgrać naszych męzów i wizyty
no ale zawsze płytka z tego jest, wiec film może zobaczyć ale to juz kurcze nie to samo :-(
jak z Jasiem chodziłam prywatnie to nie dopłacałam do 3d, miałam w cenie a płaciłam jakoś 80zł a teraz to jak dzadzwonił zapytac o 3d to mi powiedział 200zł a zwykłe 150zł ale znajoma dała mi namiar na innego ale nie wiem ile bierze nawet za 3d jak coś,, przedzwonie to sie dowiem
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
jak z Jasiem chodziłam prywatnie to nie dopłacałam do 3d, miałam w cenie a płaciłam jakoś 80zł a teraz to jak dzadzwonił zapytac o 3d to mi powiedział 200zł a zwykłe 150zł ale znajoma dała mi namiar na innego ale nie wiem ile bierze nawet za 3d jak coś,, przedzwonie to sie dowiem