reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka skąd ja to znam !!!!!!!!!!! Mąz strasznie chce choć raz być na usg i mówił ze własnie od poniedziałku chce wziść wolne aby iśc ze mną razem , niech gin zobaczy szyjkę ale tez i dzidzię , no ale własnie nie tak łatwo zgrać naszych męzów i wizyty :baffled: no ale zawsze płytka z tego jest, wiec film może zobaczyć ale to juz kurcze nie to samo :-(
jak z Jasiem chodziłam prywatnie to nie dopłacałam do 3d, miałam w cenie a płaciłam jakoś 80zł a teraz to jak dzadzwonił zapytac o 3d to mi powiedział 200zł a zwykłe 150zł ale znajoma dała mi namiar na innego ale nie wiem ile bierze nawet za 3d jak coś,, przedzwonie to sie dowiem

reklama
Anisiaj juz lepiej :tak:ale nie bylo wesolo..........myslalam ze umre tak niestety mam po tej cholernej laparoskopi:zawstydzona/y:
Roszpunka pracusiu....ty wrzuc troszke na luzik i odpoczywaj bo kiedy jak nie teraz;-)???
Zzagubiona wazne ze jestescie cale i zdrowe:tak:
Jane kurcze tez mialam dzisiaj plany na sportowe popoludnie a tu zonk.....wrrrr....:wściekła/y:
Zaraz lece czytac szalone ...........:-)

Gosiulek - ja też poproszę o info, jak pomóc Ilonce. Nie wiem co to "szalone", więc nie mam szans doczytać.

Wiolka - pamiętaj, że możesz śmiało do nas pisać. Zawsze możemy zrobić jakąś aukcję albo inną akcję.

KatyB - odpoczywaj sobie, nie wiedziałam, że laparo tak może zmieniać dużo. Trzymaj się Kochana!

zzagubiona - dobrze, że jesteś :)

Mnie strasznie boli dzisiaj brzuch, jak leżę jest ok, więc wybaczcie, że wieczór spędzę w łóżku ;)

Witam się z rana:-)

Ilonka na zdrowie kochana!!

Roszpunka no tak - przeciesz nieciekawa sytuacja z Twoją pracą:-( ehh

Miłego dnia życzę, lcę pracować bo jestem w robocie.

witam sie z rana
Ilonko mam nadzieje ze zrobisz dzis te badanka o ktorych mowilysmy lepiej dmuchac na zimne

dziewczyny to wy tanie macie usg 3d ja jak z aniolkiem robilam to 250zl placilam a teraz z mala zrobil mi za darmo na ostatniej wizycie tylko dlatego ze ma wyrzuty sumienia ze nie zareagowal jak mowilam ze cos chyba nie tak w pierwszej ciazy i teraz prawie nie place za wizyty :baffled:

roszpunko mi na twardniejacy brzuch w szpitalu powiedzieli ze mam brac nospe 3 razy dziennie po jednej i codziennie magnez wieczorkiem tyle ze ja biore ten do picia

Dziń dobry witam sie z rana moja córka ma jakieś ciężkie dni bo dziś jak nigdy na wieść że do przedszkola idzie rozpłakała sie i nie chciała iść więc jej nie zmuszałam ale zamierzam sie do przedszkola przejść coś tam sie musi dziać bo wcześniej uwielbiała chodzić więc zaglądne do nauczycielek.Dodatkowo boli jąstrasznie głowa co mnie martwi bo ma zastawke w główce i jeśli jest wszystko ok to nie powinno nic boleć więc nie będę czekała tylko idziemy dziś do lekarza bo jeśli nam zastawka przestała działać to mamy krótki czas na reakcje żeby jej sie nic nie stało jak będzie trzeba to niech nas na tomografie komputerową głowy skierują żebym tylko miała pewność że jest wporządku

Witajcie,

mąż właśnie zrobił pastę jajeczną. Myślałam, że puszcze pawia jak poczułam te jajka ;)

wiolka - przejdź się do nauczycielek, nawet jak nic się nie stało, to przynajmniej będą miały oko na Twoją małą i powiedzą Ci czy jest smutna czy w dobrym nastroju, kiedy ją zostawiasz.

Martwi mnie ten brzuch, że mnie tak pobolewa jak na @, czy to normalne?

tak kochana to jak najbardziej normalny objaw taki bol @, do puki nie ma bolu takiego jak by cos mialo wyleciec jest wszystko w porzadku a tak po za tym to gratuluje:-)

reklama
Anisiaj- w piatek w przedszkolu chłopiec jej paluszka w drzwiach przytszasnał biedn wróciła z siwym palcem przeżywała tłumaczyliśmy że to napewno było niechcący dochodzi do tego fakt że nauczycielka jej mówi że od wrzesnia pójdzie do szkoły podstawowej a wie że chcemy ja na rok jeszcze w przedszkolu zostawić bo teraz będzie miała 6 lat a bardzo sie zżyła z tymi dziećmi i boi się zmainy otoczenia,strasznie cały czas przezywa że dzieci chodza a ona nie jak mogą ją lubić przecież nie chodzi tylko na wózku jeździ

Do góry