reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Gosiu to,ze jest owu..to nie znaczy,ze bedzie ciaza..wiesz jak jest...
ja dopiero 1szy m-c robilam i wedlug testow owu byla i sluz..ale tempka jakas dziwna..pozyjemy ,zobaczymy..:tak:
jeszcze ponad tydzien i moge zrobic 1szego sikacza..

reklama
Dziewczynki testy przeciez pokazuja nadchodzaca owu, wiec Gosiu moze dopiero sie pozniej pokazac:tak:....ale musisz robic codziennie....bo inaczej mozna przegapic....zawsze mialas owu ok 15 dzis jest 12 wiec test moze wyjsc jutro lub pozniej jesli sie przesunie owu.....:tak:

tato moj teraz nie byl w szpitalu ale strasznie go bola te nogi i myslalysmy ze go skieruje do szpitala na jakies badania a tu tylko kase wzial i kazal czekac.....:-(
Dziewczynki ja planuje jutro ale i tak wiem co bedzie ale nic sie nie dzieje trza dupsko uszczuplic bo jest tragedia:blink:

Rozia nie wiem jeszcze kiedy wyniki...zadzwonia ze szpitala jak beda gotowe

A ja się irytuje moim organizmem... Mam jakieś dziwne brudzenia, (wcześniej tego nie miałam) I brzuch mnie pobolewa jak na @, choć @ już minęła...

Katy ale jak wzial kase a nie przyjal na oddzial ?/:szok:
ja taka zamotana jestem dzisiaj,ze masakra..
a co do testow..one pokazuja zblizajaca sie owu,a nie sam moment owulacji..ale jak wyjda II kreski to owu niby bedzie w ciagu 24h..ale jak to jest naprawde...tego nikt nie wie..
Katy wiecej wiary kobieto..nie chce zapeszac,ze cos czuje,ze....(...):tak:

Madlen to byla wizyta prywatna ale on jest ordynatorem i mialysmy nadzieje ze tate weznie na kilka dni zeby mu badania porobic jesli podejrzewa martwice kosci
Rozia no troche dlugo te plamienia ale z tego co pamietam Malami tez tak miala...czy cos poplatalam??

Katy dzieki za wyjasnienie..juz wszystko rozumiem..cos dzisiaj ciezko mysle :-D..&&&&&,za tate,aby bylo dobrze ;-)
a wlasnie..co z Malami ??czy mi sie wydaje,ze jej juz dlugo nie bylo ??,odezwij sie
Rozia a ty juz jestes po @ i masz plamienia,czy ci sie @ przeciagnela ??

reklama
Do góry