reklama
asiczka31
Fanka BB :)
ilonka a dostalas jakis magnez?np laktomag b6 ??to wlasnie sie bierze w ciazy przy skracajacej szyjce i rozwarciu.no i duzooo odpoczynku)
KatyB
Ilonka jak masz tylko kogo poprosic o pomoc to pros.....zawsze to mniej na ciebie a babcia napewno z checia sie malym zajmie....a ty odpoczniesz....bedzie dobrze tylko sie nie zalamuj..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj tata wrocil do domu i troche jestem wsciekla bo myslalam ze go wezmie do szpitala pod kontrole i porobia mu badania a ty zonk!!!
Kazal brac kolejny antybiotyk....ale zaznaczam ze na 100% diagnozy nie potwierdzil.....pobral plyn z kolana i krew do badania na posiew bakterii i wyslal do domu...zaliczyl 100 zl i z glowy......no cholera mnie bierze mama mowi ze mial 30 pacjentow no i 3000tys wpadly do kieszeni za pozbycie sprawy.......
Moj tata wrocil do domu i troche jestem wsciekla bo myslalam ze go wezmie do szpitala pod kontrole i porobia mu badania a ty zonk!!!
Kazal brac kolejny antybiotyk....ale zaznaczam ze na 100% diagnozy nie potwierdzil.....pobral plyn z kolana i krew do badania na posiew bakterii i wyslal do domu...zaliczyl 100 zl i z glowy......no cholera mnie bierze mama mowi ze mial 30 pacjentow no i 3000tys wpadly do kieszeni za pozbycie sprawy.......
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
mam brać nospę 2 razy dziennie i luteinę dalej, ale magnez to ja sobie własnie kupie tez i bede brać !!!!!!!!!!!!
uciekam spać, bo te myśli mnie juz przytłaczają, boje sie jak nie wiem ale jakoś musze sie trzymać i myslec pozytywnie, mąz wróci to obgadamy i zrobimy tak aby było mi leżej !!!!!! no i na wizycie 2 kwietnia poprosze o usg tej szyjki bo moze nie jest tak zle, bo ręcznie to mozna sie pomylić , sama nie wiem, jutro na spokojnie o tym przeczytam sobie ale teraz juz muze odpocząć !!!!!
DOBRANOC
uciekam spać, bo te myśli mnie juz przytłaczają, boje sie jak nie wiem ale jakoś musze sie trzymać i myslec pozytywnie, mąz wróci to obgadamy i zrobimy tak aby było mi leżej !!!!!! no i na wizycie 2 kwietnia poprosze o usg tej szyjki bo moze nie jest tak zle, bo ręcznie to mozna sie pomylić , sama nie wiem, jutro na spokojnie o tym przeczytam sobie ale teraz juz muze odpocząć !!!!!
DOBRANOC
gosiulek73
mama K&K&A
Katy kurde....i 3000zł w ciągu jednego dnia
Testujesz jutro?
My się nie staramy.Nie mam siły....Dzisiaj od tak zrobiłam test owu i d...a.
Testujesz jutro?
My się nie staramy.Nie mam siły....Dzisiaj od tak zrobiłam test owu i d...a.
KatyB
Gosiulek tak 30 osob po 100 i ma nie zla kase.......
Gosiu nie wierz tym testom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi malo kiedy pokazywaly owu a wedle tempki i sluzu byla wiec wywal je w cholere i tylko obserwuj swoje cialo .....napewno sie uda
Gosiu nie wierz tym testom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi malo kiedy pokazywaly owu a wedle tempki i sluzu byla wiec wywal je w cholere i tylko obserwuj swoje cialo .....napewno sie uda
gosiulek73
mama K&K&A
Katy mi przeważnie pokazywały owu.Teraz nie.Może jutro ale ja i sluzu nie mam...Biorę wiesiołka ale nic mi nie daje.
Testujesz jutro?
Testujesz jutro?
Ilonka ja wierze,ze wszystko bedzie dobrze
Aniu &&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl..jeszcze doczekasz sie ciazowego bruszka ,tylko uwierz w to ;-)
Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II KRECHY !!!!!!!
a to zle ,ze tate wypuscili ze szpitala ??,bo ja niebardzo kumam o co biega,jakas taka rozbita jestem
Gosia jak dlugo robisz testy ?,zawsze pokazywaly owu jak faktycznie byla ??
no ja mam nadzieje,ze mnie nie oszukuja..;-)
Aniu &&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl..jeszcze doczekasz sie ciazowego bruszka ,tylko uwierz w to ;-)
Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II KRECHY !!!!!!!
a to zle ,ze tate wypuscili ze szpitala ??,bo ja niebardzo kumam o co biega,jakas taka rozbita jestem
Gosia jak dlugo robisz testy ?,zawsze pokazywaly owu jak faktycznie byla ??
no ja mam nadzieje,ze mnie nie oszukuja..;-)
gosiulek73
mama K&K&A
Madlen nie wiem czy była.Ciąży nie ma więc ciul ich wie.Temperatury nie mierzę więc trudno mi coś na ten temat powiedzieć.Zwykle jednak ok.15dc były dwie grube krechy.Dziś 12 więc zobaczę np. jutro tak dla ciekawości.
Od kilku miesięcy robię.
Od kilku miesięcy robię.
reklama
witam wieczorową porą
Ilonko bidulko, trzymaj się i nie forsuj. Myślę,że ta przeprowadzka, to dobry pomysł.
Katy a kiedy mają być wyniki?
Bardzo mi żal tej naszej losiczki :-(
Aniu tulę :-( Głupia @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilonko bidulko, trzymaj się i nie forsuj. Myślę,że ta przeprowadzka, to dobry pomysł.
Katy a kiedy mają być wyniki?
Bardzo mi żal tej naszej losiczki :-(
Aniu tulę :-( Głupia @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: