reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka będę walczyć bo dowody są, ta firma to jeden wielki przekręt w inspekcji pracy powiedzieli że do sądu pisać. A co mi tam nic już do stracenia nie mam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Marta a ile u Ciebie stopni? U mnie 8 to jeszcze trochę chłodno... Ale też już bym z chęcią w balerinki wskoczyła ajjj :-p Niektórym to nie przeszkadza widziałam już pare laseczek w półbucikach a jedną nawet w sandałkach :szok::-D

Hej dziewczynki ja odliczam godziny bo za jakies 2 moze 3 przyjezdza tesciowa, mam nadzieje ze te 10 dni minie spokojnie:-D a moze nawet sobie troche odpoczne od tego czorta mojego malego :-) madlen moja cora tez ma jutro urodzinki:happy:

Losiczko przytulam mocno, zycie jest bardzo niesprawiedliwe:-(

Ja jeszcze skoncze porzadki w kuchni i jestem gotowa na inspekcje tesciowej:sorry:

Marta &&&&&&&&&&&&&,aby bylo po twojej mysli ;-),jak masz sile i dowody to walcz..nic juz nie stracisz,a mozesz zyskac :tak:
Karolina postaraj sie byc spokojna..bo maluszek taz bedzie taki nerwowy,jak sie urodzi..,nie wiem co u ciebie ,musze doczytac..ostatnio brakuje mi czasu na wszystko..a doba trwa zdecydowanie za krotko..
na bb wpadam jak burza i mam tyly.., nawet nie mam kiedy poczytac..:wściekła/y:
dobra,ja juz uciekam,bo moj syn zaraz ma konciec lekcji,a samego go nie puszcza..nawet bym sie bala o niego..bo to taki lobuz..i dzikus...przeciwnienstwo swojej siostry..rozsadnej i ulozonej..:-D..
sciskam mocno wszystkie razem i kazda z osobna,jak tylko znajde czas,to bede sie pokazywala..

Scotland no nie gadaj :-D,tez 16.03 ??,to wszystkiego naj dla niej !!!!

wróciliśmy od lekarza no i niestety antybiotyk azitrolek :-( kurcze po trzych tygodniach następny nie wiem czy to jest dobre, jeszcze dostał jakiś syrop na kaszel na noc aby go nie męczyło a inhalacje nadal mam robić.

Marta ja też mam ochote na balerinki, kozaki już schowalam bo było mi za gorąco i narazie chodze w połbutach takich do kostki wiązanych bo głupio mi było od razu wskoczyć w baleriny :)

WIADOMOŚĆ OD ILONKI :

Tylko baba może być złośliwa. Ulożone było na czworaka ale jaja nie wiszą ale za to szyjka krótka 1,5 cm :-:)-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry