reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka będę walczyć bo dowody są, ta firma to jeden wielki przekręt w inspekcji pracy powiedzieli że do sądu pisać. A co mi tam nic już do stracenia nie mam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Marta a ile u Ciebie stopni? U mnie 8 to jeszcze trochę chłodno... Ale też już bym z chęcią w balerinki wskoczyła ajjj :-p Niektórym to nie przeszkadza widziałam już pare laseczek w półbucikach a jedną nawet w sandałkach :szok::-D

Hej dziewczynki ja odliczam godziny bo za jakies 2 moze 3 przyjezdza tesciowa, mam nadzieje ze te 10 dni minie spokojnie:-D a moze nawet sobie troche odpoczne od tego czorta mojego malego :-) madlen moja cora tez ma jutro urodzinki:happy:

Losiczko przytulam mocno, zycie jest bardzo niesprawiedliwe:-(

Ja jeszcze skoncze porzadki w kuchni i jestem gotowa na inspekcje tesciowej:sorry:

Marta &&&&&&&&&&&&&,aby bylo po twojej mysli ;-),jak masz sile i dowody to walcz..nic juz nie stracisz,a mozesz zyskac :tak:
Karolina postaraj sie byc spokojna..bo maluszek taz bedzie taki nerwowy,jak sie urodzi..,nie wiem co u ciebie ,musze doczytac..ostatnio brakuje mi czasu na wszystko..a doba trwa zdecydowanie za krotko..
na bb wpadam jak burza i mam tyly.., nawet nie mam kiedy poczytac..:wściekła/y:
dobra,ja juz uciekam,bo moj syn zaraz ma konciec lekcji,a samego go nie puszcza..nawet bym sie bala o niego..bo to taki lobuz..i dzikus...przeciwnienstwo swojej siostry..rozsadnej i ulozonej..:-D..
sciskam mocno wszystkie razem i kazda z osobna,jak tylko znajde czas,to bede sie pokazywala..

Scotland no nie gadaj :-D,tez 16.03 ??,to wszystkiego naj dla niej !!!!

wróciliśmy od lekarza no i niestety antybiotyk azitrolek :-( kurcze po trzych tygodniach następny nie wiem czy to jest dobre, jeszcze dostał jakiś syrop na kaszel na noc aby go nie męczyło a inhalacje nadal mam robić.

Marta ja też mam ochote na balerinki, kozaki już schowalam bo było mi za gorąco i narazie chodze w połbutach takich do kostki wiązanych bo głupio mi było od razu wskoczyć w baleriny :)

WIADOMOŚĆ OD ILONKI :

Tylko baba może być złośliwa. Ulożone było na czworaka ale jaja nie wiszą ale za to szyjka krótka 1,5 cm :-:)-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry