reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja się jakoś trzymam, gorzej z narzeczonym bo to jego Dziadek- ale on też jest dzielny. Najważnejsze, że się nie męczył a tam po drugiej stronie jest mu już lepiej...

Powoli idzie wiosna. coraz ładniejsza pogoda za oknami, więc postanowiłam odświeżyć garderobę. Szaleje na allegro. Kupiłam juz torebkę i sweterek. Podoba mi się tunika, ale nie mogę zdecydować się na kolor.... :crazy:
ESTYL_NOWOŚĆ MODOWA SUKIENKA TULIPAN KOLORY WIOSNA (2197616431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Martuś wtedy to jeszcze nie wprowadzili tego ze jak daje lekarz u mnie skierowanie to wszystko potek ląduje u niego, wiec miałam wynik na drugi dzien tarczycy, a teraz jak sie robi ze skierowaniem to juz sie nie odbierze, wiec szybko byś miała wyniki napewno !!!!
Polisia n ie czytaj w necie, bo konieta różnie odczuwa pierwsze ruchy, ja z Jasiem poczułam dopiero ok 21 tyg ruchy a teraz bąbelki od 14 tyg, a teraz to juz kopie czasem jak oszalałe :) także to sprawa indywidualana no tez trzeba brać pod uwagę ze w pierwszej ciązy ruchy są odczuwalne póżniej czyli ok 20 tyg !!! cierpliwości :)
Suonko kurcze wszystkie kolorki ładne, TY masz ciemne włloski wiec we wszyskich by CI było super :) Ja maaaaaaaaało mam a raczej chyba nie mam nic w odcieniach szarych, capucino wiec teraz bym chyba kupiła np mocca, ale i sliczny jest morelowy na wiosnę w sam raz :)

I wiecie co ?????? NO jaja jak berety, dziś czuję kopniaki ale do środka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no masakra jakaś, wiec chyba znów zobaczę sobie dupkę :szok: nie no oby sie jeszcze przekręciło :crazy:

anaber nie wierze ze CI brzydko :p jesteś tak piękną kobietką ze we wszystkim CI ładnie !!!!!!!! :tak:
Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilonka dziekuję ale bez przesady :) musiałabym z 15 kg teraz zrzucić aby takie coś ubrac. A jesli chodzi o kopniaki do środka to coś wiem na ten temat mi lekarz kazala wczoraj skakać na wizycie bo miał nadzieję ,zesie obruci. :-D

MArtaSx- jak tak dlaej pojdzie to do jutra bede juz po @ :) ehhh zobaczymy co o jak mam nadzieje ze na maj zdaza z wynikami i tym wszytskim bo niechce juz czekac :/ to fajnie ze sie dobrze czuejsze :)

No mi też chyba ta mocca się podoba najbardziej ;-)
anaber nic nie musiałabyś zrzucać toż to duże jest i tuszuje wszelkie mankamenty ;-) Ja mam spory cyc więc mało co na mnie wchodzi

hej dziewczynki....

Losiczka cierpi niesłychanie, a mnie serce pęka. Podobno to była Majeczka- tak jej powiedział ordynator, więc podwójna łza na rzęsie. Ech.... jakie to życie jest niesprawiedliwe... Mimo tego bólu ciągle o Was pyta i pozdrawia Was wszystkie...

Suonko- przykro mi. Wszystko zależy od tego jak bardzo byłaś zżyta z dziadkiem narzeczonego. Mój mąż w miniony piątek pochował ojca, w przenośni i dosłownie, bo zobowiązał się do pokrycia kosztów związanych z oprawą pogrzebu nie pytając mnie o zdanie. Teraz sobie wymyślił, że musi spłacić mamusi długi i dokładać jej do życia. Tymczasem padalec w dniu śmierci szybko spisywał umowy na samochód i broń by mu nie przepadło. Nawet ja jako najbardziej obca osoba o tym nie pomysłałam, a on wszystko miał wykalkulowane. Jestem zmęczona. Wiem, że to jego matka, ale ja nie chcę płacić za cudze błędy i cudzych długów, mam swoje życie. Nawet nie mam ochoty z nimi o tym rozmawiać. Czuję się taka.... Teściowa wróciła dwa dni temu ze szpitala bo z wrażenia dostała lekkiego zawału, a mój mąż teraz urlopy bierze i wcześniej z pracy wychodzić, żeby z mamusią pobyć. Nawet nie zapytał czy poczekać na mnie jak poszłam do lekarza. Mam dość.
Przepraszam, że tak Wam się żalę.... Zachowuję się jak typowa materialistka, ale naprawdę nie zależy mi na ani jednym groszu z tej rodziny, tylko niech mi dadzą spokój i nie żądają moich pieniędzy.
Ty cierpisz w smutku a ja zachowuję sie jak wredna suka, ale naprawdę jestem tym zmęczona.

Polisia- Lekarza znalazłam- jest zastępcą ordynatora na porodówce w szpitalu gdzie będę rodzić, więc pozostaje tylko się umówić. Mógłby to zrobić brat mojego męża, ale nie chcę tej kanalii mieć nigdy w życiu nic do zawdzięczenia. Po prostu nic. Sama sie umówię nawet gdybym miała czekać na wizytę ze trzy godziny.

reklama
Jestem; dostałam wszystkie wyniki, skserowałam i oddałam im oryginał. Teraz walczę z firmą bo nie chcą mi wypłacić ekwiwalent za zwolnienie pracowałam tam prawie trzy lata i należy mi się dwukrotność pensji a oni twierdzą że mi się nie należy. Boże co za ludzie :wściekła/y:

Do góry