reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześć kochane!!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! &&&&&&&&&&& Ilonka, Aga &&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka fajnie, że wszystko ok, ale lekarz nie fajnie się zachował...
Anaber zdrówka dla Igorka!!!!!!
Marta no widzisz, wszystko się ładnie ułożyło, wywalczyłaś sobie te wyniki :-D
A u mnie dzisiaj smutno.... Wczoraj zmarł dziadek mojego M... Na 3 miesiące przed ślubem... :-(

reklama
MartaSx no widzisz jak dobrze,że sie tak poukładało a i zakupy od razu tez pewnie humor porawiły :-) też lubię PEPCO czasem coś fajnego można trafić :tak:

Suonko bardzo mi przykro kochana sciskam mocno ale wiem co czujecie mi zmarła moja babcia 2 m-ce przed moim ślubem. Wszystko sie odbyło ale było mi ciężko.

Suonko wiem, że smutno trzymaj się, rozumiem Cię, moja kochana Babcia zmarła na tydzień przed naszym ślubem, pogrzeb był 2 dni przed, więc było naprawdę smutno wtedy.

Zagubiona trzymam kciuki :) dasz radę

Karolina faktycznie z tym usg to średnio, ale ważne, że maluszek ok.

Ja łapię jakieś nerwy, chciałabym już poczuć Fasolkę, umówiłam się na usg na poniedziałek, wolę być matką wariatką niż się stresować kolejne kilka tygodni.

Mam tylko pytanie do Was bo okazało się że nie mam wszystkich badań, brakuje mi tarczyca, żółtaczka i wątroba czy da mi je lekarz rodzinny?

Kinga oczywiscie ze to kwestia indywidualna co do tego nie mam wątpliwości ale wiem z doświadczenia ze przewaga kobiet chce od razu dalej próbować, tak jakby chciały wypełnić pustkę w sercu !!!
Suonko strasznie mi przykro :(
Marta no i widzisz wszystko sie da :) no i ja tak samo lubię czasem skoczyc do pepco, zawsze jak jestem to wychodze z jakimś kubkiem bo mam hopla na punkcie kubków do herbatki :-D mąż to juz nie ma siły do mnie jak widzi jakąś nową zdobycz , a szafka sie nie domyka juz :sorry: mnie by sie przydał jakis faaaaajny obrusik na ławę ale chyba czarny bo przy Jasiu bym po 1 dniu do kosza wywaliła :crazy:
Polisia juz niedługo poczujesz dzieciątko !!!!!!!!!!!!

Marta ja dostałam na tarczycę opd rodzinnego wiec moze i na resztę tez dostaniesz, chyba raczej nie bedzie problemu, zresztą nie wiem sama !!!

Joweg dziękuję bardzo dobrze jak na razie, siedzę codziennie jak na szpilkach jak dzwonek zadzwoni bo wydaje mi się że to listonosz z moim zwolnieniem więc nie otwieram drzwi :no: niech awizo zostawia he he he
A jak Ty się czujesz ? @ się rozkręcił?
Ilonka ja kupiłam taki szary z czarnym w paski też ciemny jak m wróci to wrzucę Wam zdjęcie.
Umówię się jutro do rodzinnego, a ile czekałaś za wynikami?

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka tak bardzo bym już chciała! bo normalnie chwilami to mam wrażenie, że zeświruję, w ogóle czasem mam wrażenie, że nie powinnam już ani jednego słowa więcej czytać w necie, ach.

Do góry