reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wszystkie panie ;-)

Ja juz nie mam siły kurcze dzisiaj 6 noc jak Igor miał temp. prawie 38, kurde chyba tak byc nie powinno :-( zadzwonie do lekarza co robic, leki przyjmuje tak jak zlecono.

Karolinka kurcze nie powinno tak być dość,ze sie płaci to jest sie potraktowanym koszmarnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber-może skontaktuj sie z lekarzem bo taka utrzymująca sie temperatura jest niepokojąca i męcząca dla dziecka i dla ciebie może został źle zdiagnozowany przez lekarza?:confused:

Witam
Katy czekamy na wiesci od taty !!!!!!
Wiola kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka może lepiej faktycznie poszukać innego lekarza bo tak nie może być, ze nie dośc ze zapomnieli o Tobie to jeszcze takie usg na odpoerdziel sie !!!!!!!!!!!! paranoja !!!!!!!!!! ja rozumiem na nfz ale ze prywatnie takie cyrki !!!!!!!!!!!!!!! no ale ważne ze maluszke ma sie dobrze !!!!!!!!!!! MOże znajdziesz szybko innego lekarza i sie wybierzesz w następnym tyg na wizytę :)

Ja ciągle jestem myslami z losiczką i Lori !!!!!!!!

Aga wizyta ok 16 !!! tzn gin przyjmuje od 16 ale się okażę która bede w kolejce, ale dam znac komuś po wizycie co i jak !!!! ale jakoś mam dziwne przeczucie ze nie bede miec usg :szok: no ale coś ja wymyślę jakby nie chciał zrobić usg bo moze powiedziec ze na połowkowe za wcześnie i mam przyjsc za 2-3tyg, dobra okażę sie co i jak na wizycie !!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za Twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A tak z innej beczki, to dzien smutny dla mnie :-( Rok temu dowiedziałam sie ze mój maluszek nie żyje :-( w nocy spać nie mogłam, bolała mnie głowa tak strasznie ze az na wymioty mnie brało, i jeszcze wydawało mi sie ze głosy jakieś słyszałam, Boże co za noc !!!!!!!!! Dobrze ze juz dzien !!!!!!!!!!!!!!!! koszmar !!!!!!!!!!!!!

Ilonka-napewno to bardzo bolesne wspomnienie ale teraz nie myśl o tym tylko o baybusiu którego masz w brzuszku i rośnie sobie tam już jakiś czas a za niedługo sie ujawni i będziesz mogła go lub ją tulić i całować:-)

he heh a ja sobie postanowilam wolne dzisiaj zrobic:-D i troszke nadrobic z niektortymi rzeczami w domu.....czasami brakuje mi czasu albo sily na robienie drobiazgow.....:tak:
Ilonka napewno dam znac ale ida dopiero po 4tej bo to prywatna wizyta......
a ty sie nie smuc dzisiejsza wizyta wprowadzi cie w swietny nastroj..jestem tego pewna........a twoj aniolek juz tam o to zadba :tak:
Aga to powodzenia na tej wspanialej pierwszej wizycie
Anaber ta goraczka to juz troche za dlugo trwa moze te leki na niego nie dzialaja???:confused:
Gosiulek zapomnialam wczoraj napisac ze mnie sie bardzo podoba ten wozek i ze niebieski jest sliczny :-)w sumie kolor dla chlopaka i dla dziewczynki

Wiolka już dzwoniłam do przychodni i pediatra jest od 12 i kazano mi o tej godz. właśnie dzwonić. nie chce iśc na wizytę bo nie chce ciagać go po tej przychodni tam pełno dzieciaków kaszlących i prychajacych i wszystko łapie. także do 12 musze poczekac, zobaczymy co powie czy bedzie kazał przyjśc czy jesscze sie wstrzymac.

Ilonka wiem,ze to dołujące ale nie mozesz sie tak zamartwiac bo te nie wskazane w naszym stanie ja na wczorajsza wizytę tak sie nakręciłam,ze szok a po wyjściu jak mi nerwy puścił to głowa bolala mnie do wieczora i taka rozbita byłam. Ale wiem to łatwo powiedzieć.

A ktos ma jakies info od Losiczki i od Lori (jest w szpitalu)? czy coś wiadomo?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-a nie masz możliwości żeby lekarz przyjechał na wizyte do domu?Najlepiej byłoby unikać skupisk chorych dzieci bo to napewno dobre nie jest,biedne te dzieciaczki sie męczą.Mam nadzieje że wam się uda i stan zdrowia Igorka szybko sie poprawi i będzie w końcu zdrowy:happy2:Ja naszczęście mam takiego lekarza rodzinnego który jest przyjacielem rodziny i świetnym lekarzem i jeśli tylko jest taka potrzeba to zawsze do domu przyjedzie do małej

Hej
Katy trzymam kciuki za wizyte taty.Niech będzie jak najlepiej.
Karolcia współczuję.Wkurzyłabym się .
Ilonka będzie dobrze,zobaczysz....Dla mnie też jest to wyjątkowy dzień przepełniony niestety smutkiem. Po pierwsze urodziny mojego taty.W tym tez dniu po raz pierwszy usłyszałam serduszko Karolka by przestało bić w dniu smierci mojego taty.

Aga,Wiola &&&&&&&&&

reklama
witam sie z rana

karolinko
uspilas maluszka ta melisa hehe, zmien kochana tego gina skoro on taki olewczy szkoda kasy na takiego

ilonko trzymam kciuki za wizyte jak cos to pisz smska ;] dla twojego aniolka
[*]

u nas odpukac dobrze jest nic sie nie dzieje na szczescie do niedzieli jestem na antybiotyku w poniedzialek mam usg posiew i glukoze 75g :(bo dopatrzyli sie ze po 50 mialam zawyzony wynik kurde nie wiem jak ja to zniose hehe

Do góry