reklama
katy jestem,
byłam na siatce, super się czuję)) wybiegałam się
karolina super że wizyta się udała i uspokój się jeszcze bardziej a nie tylko troszkę;-)
zagubiona trzymajcie się dalej!!!!
a ja na suchy ląd już prawie dopłynęłam:-)
byłam na siatce, super się czuję)) wybiegałam się
karolina super że wizyta się udała i uspokój się jeszcze bardziej a nie tylko troszkę;-)
zagubiona trzymajcie się dalej!!!!
a ja na suchy ląd już prawie dopłynęłam:-)
K
karol_in-a
Gość
Dzień dobry!
Dziękuję za kciuki i przepraszam za zamieszanie jakie wprowadziłam, ale pisanie w necie z tefelonu graniczy cudem i pewnie coś poprzestawiałam (już poprawiłam)
Katka oczywiście, że się nie obrażę. Moja wina, że tak durnie napisałam.
Anaber- gratuluję bardzo udanej wizyty.
Zagubiona trzymam kciuki by wszystko było oki.
A ja.... lekarza złapałam w zasadzie jak wychodził, bo zapomnieli o mnie. Przyjął mnie, ale chyba sie spieszył, bo był mało wygadany. USG przez brzuch- małe nieruchliwe, chyba spało. Poszukał serduszka i włączył głośnik- wydawało mi się takie słabe i ciche. Poza tym powiedział "wszystko w porządku, tylko proszę już tej melisy nie pić" i nic więcej. Nie powiedział ile małe mierzy, jakie ma tętno- nic, zupełnie nic.... Czuję się taka nieustatysfakcjonowana.... ;(
Chyba czas zmienić lekarza. Cała wizyta trwała ok 10, może 15 minut... i kosztowała 70 zł ;(
Dziękuję za kciuki i przepraszam za zamieszanie jakie wprowadziłam, ale pisanie w necie z tefelonu graniczy cudem i pewnie coś poprzestawiałam (już poprawiłam)
Katka oczywiście, że się nie obrażę. Moja wina, że tak durnie napisałam.
Anaber- gratuluję bardzo udanej wizyty.
Zagubiona trzymam kciuki by wszystko było oki.
A ja.... lekarza złapałam w zasadzie jak wychodził, bo zapomnieli o mnie. Przyjął mnie, ale chyba sie spieszył, bo był mało wygadany. USG przez brzuch- małe nieruchliwe, chyba spało. Poszukał serduszka i włączył głośnik- wydawało mi się takie słabe i ciche. Poza tym powiedział "wszystko w porządku, tylko proszę już tej melisy nie pić" i nic więcej. Nie powiedział ile małe mierzy, jakie ma tętno- nic, zupełnie nic.... Czuję się taka nieustatysfakcjonowana.... ;(
Chyba czas zmienić lekarza. Cała wizyta trwała ok 10, może 15 minut... i kosztowała 70 zł ;(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiolka23
Fanka BB :)
Dzień dobry-to faktycznie za te pieniądze powinien ci troche wiecej czasu poświęcić!!Dlaczego kazał zaprzastać pić ci melisy?Dobrze że wszystko wporządku to najważniejsze:-) Ja szykuje córe do przedszkola jedziemy dziś wieczorem do Krakowa mamy z małą wizyte u ortopedy staramy sie jej załatwić w krk operacje na stope na którą normalnie jeździmy aż do zakopanego,a to kosztuje nas bardzo duży nakład finansowy i tam jestem całą dobe codziennie sama przy niej na pełnych obrotach a tu przynajmniej mogłąby mni zmienić mama i mąż zawsze to jkaś pomoc.Trzymajcie kciuki żeby nam sie udało:-) Miłego dnia kochane.Wiecie co u Lori i Losiczki?
KatyB
Dziendoberek:-)
Rozia, Jane sorki ze sie wczoraj tak po angielsku zmylam ale planowalam wrocic jak zaczelismy film ogladac a pozniej juz bylo pozno wiec sobie odpuscilam
Karolcia ja bym napewno zmienila jestes tak samo wazna jak i pierwsza pacjentka............placisz tyle samo wiec poszukaj kogos kto cie na serio potraktuje....
Wiolka &&&&&&&&&&&&&
Rozia, Jane sorki ze sie wczoraj tak po angielsku zmylam ale planowalam wrocic jak zaczelismy film ogladac a pozniej juz bylo pozno wiec sobie odpuscilam
Karolcia ja bym napewno zmienila jestes tak samo wazna jak i pierwsza pacjentka............placisz tyle samo wiec poszukaj kogos kto cie na serio potraktuje....
Wiolka &&&&&&&&&&&&&
Aga1402
Dzień dobry
Kalrolinka Anaber jeszcze raz gratuluję udanych wizyt, choć Karolina za taką kasę powinien ci poświęcić więcej uwagi, chyba masz rację że czas zmienić lekarza.
Ilonka o której masz wizytę??????????
Kochane trzymajcie dziś za mnie kciuki na 17.10 mam dziś pierwszą wizytę już nie mogę się doczekać
Kalrolinka Anaber jeszcze raz gratuluję udanych wizyt, choć Karolina za taką kasę powinien ci poświęcić więcej uwagi, chyba masz rację że czas zmienić lekarza.
Ilonka o której masz wizytę??????????
Kochane trzymajcie dziś za mnie kciuki na 17.10 mam dziś pierwszą wizytę już nie mogę się doczekać
reklama
Podziel się: