reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy jestem,
byłam na siatce, super się czuję:))) wybiegałam się

karolina super że wizyta się udała i uspokój się jeszcze bardziej a nie tylko troszkę;-)

zagubiona trzymajcie się dalej!!!!

a ja na suchy ląd już prawie dopłynęłam:-):tak:

Dzień dobry!
Dziękuję za kciuki i przepraszam za zamieszanie jakie wprowadziłam, ale pisanie w necie z tefelonu graniczy cudem i pewnie coś poprzestawiałam (już poprawiłam)

Katka oczywiście, że się nie obrażę. Moja wina, że tak durnie napisałam.

Anaber- gratuluję bardzo udanej wizyty.

Zagubiona trzymam kciuki by wszystko było oki.

A ja.... lekarza złapałam w zasadzie jak wychodził, bo zapomnieli o mnie. :( Przyjął mnie, ale chyba sie spieszył, bo był mało wygadany. USG przez brzuch- małe nieruchliwe, chyba spało. Poszukał serduszka i włączył głośnik- wydawało mi się takie słabe i ciche. Poza tym powiedział "wszystko w porządku, tylko proszę już tej melisy nie pić" i nic więcej. Nie powiedział ile małe mierzy, jakie ma tętno- nic, zupełnie nic.... :( Czuję się taka nieustatysfakcjonowana.... ;(
Chyba czas zmienić lekarza. :( Cała wizyta trwała ok 10, może 15 minut... i kosztowała 70 zł ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry-to faktycznie za te pieniądze powinien ci troche wiecej czasu poświęcić!!Dlaczego kazał zaprzastać pić ci melisy?:baffled:Dobrze że wszystko wporządku to najważniejsze:-) Ja szykuje córe do przedszkola jedziemy dziś wieczorem do Krakowa mamy z małą wizyte u ortopedy staramy sie jej załatwić w krk operacje na stope na którą normalnie jeździmy aż do zakopanego,a to kosztuje nas bardzo duży nakład finansowy i tam jestem całą dobe codziennie sama przy niej na pełnych obrotach a tu przynajmniej mogłąby mni zmienić mama i mąż zawsze to jkaś pomoc.Trzymajcie kciuki żeby nam sie udało:-) Miłego dnia kochane.Wiecie co u Lori i Losiczki?

Dziendoberek:-)
Rozia, Jane :sorry2:sorki ze sie wczoraj tak po angielsku zmylam ale planowalam wrocic jak zaczelismy film ogladac a pozniej juz bylo pozno wiec sobie odpuscilam
Karolcia ja bym napewno zmienila jestes tak samo wazna jak i pierwsza pacjentka............placisz tyle samo wiec poszukaj kogos kto cie na serio potraktuje....:tak:
Wiolka &&&&&&&&&&&&&

Dzień dobry
Kalrolinka Anaber jeszcze raz gratuluję udanych wizyt, choć Karolina za taką kasę powinien ci poświęcić więcej uwagi, chyba masz rację że czas zmienić lekarza.
Ilonka o której masz wizytę??????????
Kochane trzymajcie dziś za mnie kciuki na 17.10 mam dziś pierwszą wizytę już nie mogę się doczekać

reklama
Do góry